- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #81.081
cnm sülüs aldıgı gun den itibaren deılmıı??öle demıstı kızlar.mervecım sülüsü ne zman aldı?
evet cnm alisicaz ins nasil bir program nerde bulucam cnm o programiboshayallersmile
Cnm ben şafak saymıycm da ynede merk eddm sülüs kağıdın da 13 yazııyor bız de sevk tarıhı ama ben 13unden ıtıbaren saymıycam deılmı??sülüs kagdını dha önce aldından???ewet canım sülüs tarihi 13 eylülmüş ondan yazdım tatlım
Onutek $afak programi diye yaz cikiyo canim google de
kizlar ben kaciyorum öptüm hepinizi opuyorumnanaktan ak$ama gr$rz
hazırla sen gönder canım bir de güzel bir mektup yaz çok güzel olur tatlım
Onutek $afak programi diye yaz cikiyo canim google de
kizlar ben kaciyorum öptüm hepinizi opuyorumnanaktan ak$ama gr$rz
pek hatirlamiorum cnm ama agustosun 31demi ne almisti galiba cnm o siralarda yaniopuyorumnanaktan
Cnm ben şafak saymıycm da ynede merk eddm sülüs kağıdın da 13 yazııyor bız de sevk tarıhı ama ben 13unden ıtıbaren saymıycam deılmı??sülüs kagdını dha önce aldından???
Cnm ben şafak saymıycm da ynede merk eddm sülüs kağıdın da 13 yazııyor bız de sevk tarıhı ama ben 13unden ıtıbaren saymıycam deılmı??sülüs kagdını dha önce aldından???
yok cnm 13 eylulden itibaren saymaya baslicaksin sevk tarihinden itibaren asker demektir kagida goreopuyorumnanaktan
cnm bır kac gune kesın olarak arar askerlerımız haber ederler kaç gun oldunu falan ben saymcm zaten karanlk(
bana aldıgı gun dedıler cnm bı kac arkdsssssss
programı indirdim baktım 453 şafak sizlerin
kızlarrrrrrrr sülüs kağıdını aldığı gundenmı başlıooo yoksa orda yazan tarhtenmıııııııı
Son 4 zemuszemus Darısı başınıza kızlar tez zamanda kavuşun inş. sevdiklerinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?