- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #81.121
cnm vala karışk amannn
sagol canim ya kaydirigubbakcemile5
benimki de öyle yapiyodur büyük ihtimalle , her zaman kullanicak degil ya
kızlar ben geldim
bende geldimmm
selam kizlarrrr askim 1 saat once teslim oldu bekleme salonundan aradi beni sesini duymak oyle guzelki bitanemin msnde konusurken cok soluktu yuzu heyecanliyim dedi bide cok endiseliydi cok degisik bir yer gelmis ona orasi kasaba gibi bir yer dedi ins hayirlisiyla gelir bir an onceopuyorumnanaktan
adam & eve otele msj attım kızlar.. önümüzdeki sene balay paket fiyatı için. ( beni görende seneye evlenirim snaır ) sadece meraktann
Fiyatlar belli değilmiş ama paketleri göndermişlerr.. Ahh ahh valla çok iyi bi otel düşünmüyor değilim.. Ama çok yukarıdaysa fiyatları tercih edemem herhalde..birda italya var aklımdaa boshayallersmile
kızlar aradı son kez vedalaştıkk bır kez daha bıtdım duramıyorum suan aglamaktan zor yazıorm
kızlar size bişey anlatayım gözyaşı diyince geldi aklıma
eskiden insanlar gözyaşının kutsallığına inanırlarmış kadınlar eşleri askere giderken küçük bir şişenin içine göz yaşlarını koyup yanlarına verirmiş savaşta onları koruyacağına sağ salim dönmelerini sağlayacağına inanırlarmış
bende aşkımın yanına koydum giderken ağlama dedikçe seni korusunlar diye ağlıyorum demiştim çok gülmüştü
evt cnm sorma vallabukadar zor olcanı sanmıodum askımda aramadı napıo acep şuan:gitme:
ay kızlar şimdi bizim şafak kaç oluo anlamadımki izin gününü 21 mi 30 mu yzcaz 13 eylülde teslim olunca kaç olcak ?eyvahedigeldismile
alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
¦ ¦86 SEHT ¦ ¦
¦ ¦93 YORGUN_SEWDA ¦
alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
¦ ¦140 03062008 ¦ ¦
¦ ¦149 DİDEM_EVO ¦ ¦
¦ ¦151 GFB 1907 ¦ ¦
¦ ¦153 BABYKE ¦ ¦
¦ ¦158 HEJAR12 ¦ ¦
¦ ¦160 FLOWERB ¦ ¦
¦ ¦165 HAYRANIIM ¦ ¦
¦ ¦169 FIDES ¦ ¦
¦ ¦180 ACELYA ¦ ¦
¦ ¦189 MELISAM09 ¦ ¦
¦ ¦194 HEATH19 ¦ ¦
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
¦ ¦216 SUSU ¦ ¦
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
turkbayragiturkbayragiturkbayragi
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
turkbayragiturkbayragiturkbayragi
nıe püflüon kzumm
benden son bir mesaj daha kaçıyorum maalum mesai bittiiii =) hepinize iyi akşamlar, yarın görüşürüz...
bu saatte iş bitiren bir iş istiyorum bendee -tatlicadiarzu-
sabah saat 8 de iş başı canım ama şimddie ister misin?
merhaba kizlar nasilsiniz vakit hic gecmio:sinifsinif::ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?