Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ne güzel yanında tanıdık olunca daha rahat alışır korkma

ben balayında yurtdışına gitmeyi istemiyorum. belki evlilik yıldönümünde olabilir ama balayı için akdeniz sahillerini düşünüyoruz.

liseden arkadaşlarım dün evlendiler. 9 senedir anlaşıyorlardı. asker yolu bekledi 460 saydı. sonrada düğün şafağı saydı ve artık sevdiğinin gözlerine bakarak uyanıcak. çok güzel yaa dün gece onların mutluluğuna şahit olduğum için çok duygulandım boshayallersmile

darısı bizlerin başına tatlım buncaa acıya bunun için katlanmıyormuyuz bir gelsinde bizim paşalar inşallah olacak hepsi

Ne güzell yaa
Benimde ark. buı haftasonu evleniyor 9 yıldır beraberler çocuğun üniversite ingiltere master askerlik işşş sonunda evleniyorlar..
Allah bizlerede hayırlı birşekilde nasip eder inşl.
Dün evine gittim kızlar çeyiz sermişler maşallah maşallahh yanii öyle bir ev dizay etmişkii dibimi orda bıraktım geldimm

idare ediyorum canim , birazdan car$iya cikicam
kendime bi kac $ey alicam moral depolamam lazimbayanssulusmile

ALLAH kavu$tursun canim ilk zamanlar zor olur
ama ali$inca günler öyle böyle geciyo yerimseniben

:1hug:

aynen canım kendimi çarşıya atsam biraz kendime gelsem diyorum sonrada boşver ne gerek var diyorum

ALLAH kavu$tursun canim ilk zamanlar zor olur
ama ali$inca günler öyle böyle geciyo yerimseniben

amin cnm ilk haftayi bir atlatalim sorasi gelir ins birde ben sey sorcaktim arkadaslar simdi ben safagi hangi gunden itibaren sayicam sulusunde 13 eylul yaziodu 1 gun izin verdiler ve bugunde teslim olduboshayallersmile

sen daha güzel yaparsın inşallah tatlım bizede resimleri yollarsın bizimde dibimiz düşer

sakin ol tatlım ağla tabi ağla açılırsın ama üzüldüğünü belli etmeseydin onun içinde zor inan senden ayrılmak
Bu ılk dakıkalrr bu son görşmeler konulşmalar uğurlamalr kadar acı bişşe yaşamamştm ben=(ah cnm nefes alamzcasına agladım tel de nasıl bellı edmyım elımde deıl tatlm
Arasınn benı baska bse ıstemıommm inş fırsat bulur cnm senınkı arams ne guzel.ama bizim birlik türkıenın en kalablk askeri birliği

artık çakı gibi bir asker yarisin sende çağla'cım. Allah sabırla bekleyip sağsalim kavuşmanızı nasip etsin :Saruboceq:

AMİN pisyym

canım kolay değil ben aşkımı gece 12 de otobüse bindirdim ağlamayacağım desem de dayanamadım zaten bilir ne kadar sulu gözlüyümdür gittikten sonra belli etmemiştim ama moral olur ona telefonu kapattıktan sonraya sakla kendini

aynen canım kendimi çarşıya atsam biraz kendime gelsem diyorum sonrada boşver ne gerek var diyorum
aynen canim tam bi kac makyaj malzemesinde indirim yapmi$lar
alicam bi kac parca onla ugra$irim felan anca vakit geciyo bayanssulusmile

amin cnm ilk haftayi bir atlatalim sorasi gelir ins birde ben sey sorcaktim arkadaslar simdi ben safagi hangi gunden itibaren sayicam sulusunde 13 eylul yaziodu 1 gun izin verdiler ve bugunde teslim olduboshayallersmile
geliyo canim geliyo yerimseniben insan alisiyo
Onutek safak programi var cnm istersen onu indir , silüs tarihini yazinca hesapliyo hergünü 13 eylülden baslican

Arasınn benı baska bse ıstemıommm inş fırsat bulur cnm senınkı arams ne guzel.ama bizim birlik türkıenın en kalablk askeri birliği

anladim cnm hayirlisi hic belli olmaz mrk etme sen eger yazici felan olursa cok rahat edersiniz belki icini ferah tut sen opuyorumnanaktan

13ünden itibaren tatlım
saol cnm ozaman safak 457 hihoyyyt

kızlar size bişey anlatayım gözyaşı diyince geldi aklıma

eskiden insanlar gözyaşının kutsallığına inanırlarmış kadınlar eşleri askere giderken küçük bir şişenin içine göz yaşlarını koyup yanlarına verirmiş savaşta onları koruyacağına sağ salim dönmelerini sağlayacağına inanırlarmış

bende aşkımın yanına koydum giderken ağlama dedikçe seni korusunlar diye ağlıyorum demiştim çok gülmüştü

cnm ben 3gun önce o acıyı yasadım sora yol ıznı verıp benı arayınca 2gun doya doya konustuk msn de tel de ama smdı bundn sonrası zorrr
13ünden itibaren tatlım

cnm sülüs aldıgı gun den itibaren deılmıı??öle demıstı kızlar.mervecım sülüsü ne zman aldı?

aaa cok degisik bisimis cnm bende verseydim keskekaydirigubbakcemile3 ama kargoyla gonderebilirdim ancak burdan herhaldekaydirigubbakcemile3

ewet canım sülüs tarihi 13 eylülmüş ondan yazdım tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…