Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

valla bilmiorumki cnm safagi bi ayarlayamadik hesaplamayi ama bugun teslim oldu dahazemuszemus 13 de sevk edildi bir gun izinle bugun teslim oldu iste cnm hayirlisiylaopuyorumnanaktan

anladım safak sayacından saysanakaydirigubbakcemile2
sülüsünden hesapla yada teslim tarihinden ben ilk teslimden hesaplıyordum sonra askerim sülüsten diyince 2 gün düstümdelikafadulden

hg cnm sen kavustun allahim bir an once bizide kavusturur ins o heyecani tatmayi okadar cok istiorumki suanopuyorumnanaktan
amin tatlım burdaki bütün arkadaslarımın benim tatlım o sevinci tatmasını istiyorum umarım hepiniz sag saglim kavusursunuz askerlerinize

opuyorumnanaktanalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

anladım safak sayacından saysanakaydirigubbakcemile2
sülüsünden hesapla yada teslim tarihinden ben ilk teslimden hesaplıyordum sonra askerim sülüsten diyince 2 gün düstümdelikafadulden

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 benimkinide hesaplasana cnm izin gununu beceremiorum ben benimkide 13 eylul sulus tarihizemuszemus

Ayneen canım zaman geçmiyoo maalsf ama şafak hergeçen gün düşüüyoo =))
Şafağın kaç tatlım ?

dur cnm arkadas hesaplarsa solerim sana dakaydirigubbakcemile3

amin tatlım burdaki bütün arkadaslarımın benim tatlım o sevinci tatmasını istiyorum umarım hepiniz sag saglim kavusursunuz askerlerinize

ins canim ins bir an once kavusurum valla bitek burda zaman gecio valla sizlerleopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 benimkinide hesaplasana cnm izin gununu beceremiorum ben benimkide 13 eylul sulus tarihizemuszemus

Ayneen canım zaman geçmiyoo maalsf ama şafak hergeçen gün düşüüyoo =))
Şafağın kaç tatlım ?

Rep ne kıss bilmiyorum anlat bakayım :kedi:

kullanıcı paneli var ya en üstte sırada:ecrin_bebek:
ona tıkla hemen altında göreceksin zaten puan veriyorum ayrıca yorum yazdım büsümeyvahedigeldismile

tmm cnm beklerim msjini ben italyada kaliorum opuyorumnanaktan
ne güzelkaydirigubbakcemile2
tamam saniyem dolsun yazıcam canımsempatiksalakcinni

aa cok sevindim cnm senin icin allahim butun dualarini kabul eder ins herseyin hayirlisi olsun hakkindazemuszemusopuyorumnanaktan

sagol canim benim opuyorumnanaktan
amiin Rabbim in$allah cümlemizin dualarinida hayirlisiyla kabul eder :Saruboceq:
sagol tatlim güzel dileklerin icin :kedi:

birde ben gittigi gün 460 dan saymaya ba$lami$tim canim $afagi tam bilmedigimden
sonrasinda 6-7 gün birden dü$tüm :lepi: askerimden ögrenince tam $afagi

opuyorumnanaktanalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

sagol duyguuumŞeniz napiyosun kiz özlettin kendini nasil gidiyo

kızlar size bi sorum olucak sevgilinizle bazı özel şeyler yaşarsanız ve bu ileri giderse erkeklerin soguma gibi durumları oluyormu sadece aklıma takıldı bu aralar arkadaslarımın bunu tartıstıklarını konustuklarını duyuyorum izlenimlerm sogudukları varsayımda mesela bi örnek vedatla cinsel anlamda cok ileri gittik varsayalım vedattan benden bi süre ssonra sıkılıp bırakcakmı yani erkeklerin hepsi bölemi eeeeee ilerde evlenince napcaz ozaman anlamadım kafam karıstı sizlerin düşüncesini bi sorim dedim yanlıs anlamayın vedatla böle seyler yapmıyoruz ama kızlar öle diince ilerde evlenicem erkek ona bakarsan benden eninde sonunda bıkıcak yani ozamanda ayrılık gözükcek sizce erkekler gercekten böle seyler yasadıkdan sonra sevse bile sıkılıyorlarmı

iyi diyelim ii olsun tatlım benim cok sevindim senin adına bi soru sordum onu cevapla bakaym şakkıdı

sende bak repine
soruna gelince hic ilgisi yok en azından her erkek böyle degil buna emin olabilirsin:umursamaz:sonucta soguyan sıkılanda vardır ama baglanan daha fazla sorumluluk alıp sevgisi artanda ben böyle düsünüyorum ve gördümdeyerimseniben
tabi bunu yasadıgın insanlada dogrudan alakalışakkıdı

ya benim ciddi bi ilişkim var zaten ben vedata güveniyorum ama sadece arkadaslarımın konustukları kafamı karıstırdı vedatın dısında düşündüm zaten eger tüm erkekler böle herseyi yasadıkdan sonra cinsel anlamda soguyorlarsa dedim evli ciftler nasıl dayanıyor bir ömür veriyorlar anlamıs değilim arkadaslarımdada bi kac kşi soguma yüzünden ayrılınca ne bilim gereginden fazla taktım sanırım saolun yorumunuz için teşekkür ederim
iyi ol tabi duygum ya opuyorumnanaktan sagol güzelim cok $ükür ya
okudum ama hic bi fikrim yok canim kafamçokkarıştı

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan boş ver ozaman cicim benim nasıl gidiyor askerle turkbayragi

duygucum bu tamamen karşındaki erkeğin karakteriyle ilgili. mesela genelde yeni tanıdığın biriyle sevgiliyken bu tarz yakınlaşmalardan sonra erkek tüyebilir. ama eğer arada sıkı bir bağlılık aşk varsa daha da bağlanır insan.. illaki birliktelik demiyorum ama mesela öpmek vb ya da telde söylenen ufak cilveleşmeler falan gerekli bence.. bunlar olmadan da tanıyamazsınki aşkını :asigim: hem bir heyecan katar bence :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…