Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Bilmemkii valla =))) Ben aşırı derecede kastım bu konuyu, bana saçma geliyo çünkü
erkeğin msjlaşark bazı şeylerden keyf almaya çalışmasıı

ya aslında keyif almakta denmezde biz bu konuları askımla konustuk ama karsındaki insanın bu konularda ne düşündünü merak ediyosun tanımaya calısıyosun dedi hele evlenmek istyiyorsan evlendikten sonra onun istemediği seyleri yapmamak için evlenmeden önce böle konuları konusmak laızm dedi bencede onu suan ne demek istedini cok ii anlıyorum ama nişanlandıktan snra bazı seylerde sıkmayabilirsin belki tatlım ama senin kararın tabi

maşallah duygum Allah bozmasın aranızı sen takma bunları kafana, dediğin çok doğru mesela ben nişanlıyım yarın öbür gün evlencem nasipse hiç yakınlaşmadığım bi adamı napayım ayol ben kaçarım köşe bucak :kedi:

benim kaanatime göre de o erkeğin sağlam karekteri varsa ona kalmış bi durum eğer gerçekten oturmuşsa o kişinin karekteri bence bu tarz konuşmalar ilişkiler birbirine daha da bağlar öyle olmasa evli çiftler napsın ama tabi araya özlem konularak olmalı yada konuşulmalı orasını bilemem ama sık sık olan bi durum bırakın erkeği bayanı da sıkar.

askerimden yorum gelince bi erkek gözüyle yorumu da yazarımkaydirigubbakcemile3

İştee evlenmeden önce konuşulur tamamda evlenmeye 2 sene var =))) daha zamanı
var ondan diyorumm zaten.. kaydirigubbakcemile5

kesinlikle sınırlı olması kaydı ile bencede nişanlıyken tanımadan isteklerini çözmeden nasıl evlenilir ya aklım almıyo sonra o gece kıyın kıyın kaç sıkıysasempatiksalakcinniakannehir

Yarın benim kayınvalide adayım gelicekmiş bizee, annem dedi şimdiii
öfff işim yok şimdi temizlik yapıcaaaam ! Nedir bizm bu çektiğimz yaaa
Keşke ben gitseydim asker 'e

he valla yav ama alıstıktan sonra bilemem artık aklinialirimsmile
ohoo ondan sonra gerisi kolay aklinialirimsmile :kedi:
kesinlikle sınırlı olması kaydı ile bencede nişanlıyken tanımadan isteklerini çözmeden nasıl evlenilir ya aklım almıyo sonra o gece kıyın kıyın kaç sıkıysasempatiksalakcinniakannehir

aynen canım valla evlilik işkenceye dönmesin sonrasempatiksalakcinni :1rolleyes:

bugün de benimkiler gelcekti tam temizliğe başlıyodum işleri çıkmış ayy şaka bi yana özledim onları da boshayallersmile zor işimiz ya..

neyse kızlar ben kaçtım kendinize iyi bakın yarın gene eskişehir yolcusuyum a.s.

kızlar ben cıkıyorum yorumlarınız olursa gene bana msj cekn lütfen bana cevap veren arkadaslara tesekkür ederim
canım yazdıklarını okudummm cevap vereyim dedimm...opuyorumnanaktanbenim nişanlım ilk ve son aşkım daha önce hiç erkek arkadaşım olmamıştı benimm..bu tarz yakınlaşmaları hep evleneceğim kişiyle yaşamak isterdim ona özel olmasını isterdim ve o yüzdennn erkeklerle hiç işim yoktu açıkcasıı..vee sonra sevgilim çıktı karşımaaa o beni tanıdığında ben daha bi erkeğin elini bile tutmamıştım hiç bu tarz konularda fazlasıyla katıydım asla olmaz diyordumm..hatta beni ilk öptüğündeee nasıl ağlamıştım onu da ağlatmıştımm..her şey zamanla oturdu sonradannn...aşkımı tanıdıkçaa ve onun karakterine güvendikçee bazı şeyler için adımı ben attım hatta...aşkını en doruklarda yaşadığın zamanlarda ayrısın evli değilsin düşünseneee...keşke hemen tanışır tanışmaz evlenilseee bencee:sm_cool:aşkımla bazen yakınlaşırız zaman zaman aynı evde de kalırızzz birlikte uyurzz sonradan böle konuşuruzz yanlış mı yaptık acaba diyeee amaaa aşkım hep şunu derrr aşkı en yoğun yaşadığımız dönemlerdee neden birbirimizden mahrum kalalım derr:asigim:tabikidee her şey belli sınırlar çerçevesinde olurr...ilişki açısından da şöle söliimmm ertesi gün evlenceğimiz belli bile olsa seninle beraber olmam der aşkımmm her zaman ilk gecenin özelliğine inanırr:asigim:..muhabbet olarak ta her türlü konuşuruz bu konulardaa ne o benden utanır ne de ben ondan...merak ettiğim şeyleri sorarım ben ona ileride nasıl olur şöle mi olur böle mi olur diee gerçi o bana pek sormazzz tecrübe omadığındaaaaamaaa o engin bilgileriyle beni aydınlatır saolsunnnkaydirigubbakcemile3diğer arkadaşlara da katılıorumm evlenmeden önce biraz tanımak gerektiği konusuna..ha birdee nişanlı sözlü sevgili bana göre hiç farketmezz..iilişki rayına oturduğu anda böyle konulara girilebilir bence.bilmiorum doğru anlayıp ta mı cevap verdim duygucumopuyorumnanaktan

devremm sözlerine kesinlikle katılıyorum.. bizde sevgilimle konuşmaktan çekinmiyoruz yakınlaştığımız zmanlar oluyor tabiki ama herşeyin bir sınırı var. İlk gecenin önemi apayrı bizim için.. Birşeyleri evlilikten farksız yaşadıktan sonra evlenmenin heyacanı nerde kalıcak ki.. Valla aşkım bir ara askerde uzmanlık düşünüyodu.Şark görevine gidersem evlenmeyiz bana bişey olursa senin daha bu yaşta dul kalmanı istemem diyordu ben kızıyordum ona...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…