- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #81.181
ya benim ciddi bi ilişkim var zaten ben vedata güveniyorum ama sadece arkadaslarımın konustukları kafamı karıstırdı vedatın dısında düşündüm zaten eger tüm erkekler böle herseyi yasadıkdan sonra cinsel anlamda soguyorlarsa dedim evli ciftler nasıl dayanıyor bir ömür veriyorlar anlamıs değilim arkadaslarımdada bi kac kşi soguma yüzünden ayrılınca ne bilim gereginden fazla taktım sanırım saolun yorumunuz için teşekkür ederim
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan boş ver ozaman cicim benim nasıl gidiyor askerle turkbayragi
duygucum bu tamamen karşındaki erkeğin karakteriyle ilgili. mesela genelde yeni tanıdığın biriyle sevgiliyken bu tarz yakınlaşmalardan sonra erkek tüyebilir. ama eğer arada sıkı bir bağlılık aşk varsa daha da bağlanır insan.. illaki birliktelik demiyorum ama mesela öpmek vb ya da telde söylenen ufak cilveleşmeler falan gerekli bence.. bunlar olmadan da tanıyamazsınki aşkını :asigim: hem bir heyecan katar bence :asigim:
ŞenizŞenizŞeniz baliiiiim naber kiz hosgeldin
hoş geldin hoş sohbetlim :)ben geldimmmm
kusura bakma tatlim ya bilmiyorumkismile bu konuda cidden hic bi fikrim yok
ama kizlarinda dedigi gibi , kar$indaki insana baglidir benimde kafam kari$ti $imdi kafamçokkarıştı
5 gün önce en son msn de konu$mu$tuk canim , daha da bi$ey yok boshayallersmile
ama tabi buna da $ükür :Saruboceq: cumartesi belki izni olur görü$ürüz bekliyorum bakalim
hoş geldin hoş sohbetlim :)
olsun be tatlım bunada şükür siz aranızdaki bguzları acele etmeden birbirinizi sıkmadan tane tane böle eritmeye devam edin sonra bi bakmıssınız buz falan kalmamız eriyen buzlar suya sönüşmşte kaynıyomus bilem aklinialirimsmileaklinialirimsmile
hoşbulduk duygumm derin mevzulara dalmışsın aklinialirimsmile
hoşgeldin canım a.s.ben geldimmmm
bencede güvendikten sonra böle seyler olması dogal ama kızlar öle diiyince ben acıkcası ürktüm erkek arkadasıma güvenip onunla bazı seyler yasarken ilişki demiyorum ama yasadıktan sonra sırf bu sıkılmalar yüzünden benden ayrılırsa ne bilim üzülürüm heralde ama vedatın beni bu yüzden bırakıcanı zannetmiyorum zaten ayrılırsak biz anca onun uyuzluklarından benim cadılığımdan ayrılırız anammm ben askımı cok sevomm hür generalim benimm :asigim:turkbayragi
evet evet oku sende balım seninde yorumlarını bekliyorum opuyorumnanaktan
nasilsin caniiiim Şenizhoşbulduk ciciiiiiiiiiiiimmŞeniz
tabi duygum buna da $ükürhoş geldin hoş sohbetlim :)
olsun be tatlım bunada şükür siz aranızdaki bguzları acele etmeden birbirinizi sıkmadan tane tane böle eritmeye devam edin sonra bi bakmıssınız buz falan kalmamız eriyen buzlar suya sönüşmşte kaynıyomus bilem aklinialirimsmileaklinialirimsmile
Doğruyu konuşmak gerekirse ben sevgilimin cinsel içerikli muhabbetlere girmesine karşı geldim,çünkü böle şeylerin bence nişandan önce konuşulmasına karşıyım çünkü istek artıo erkekte... Bunun önüne
geçemezsinn....
Acaba hatamı ettim onu tersliyerekbilmiyorumkismile
sen o isteklerin bi yerden sonra hopsss dur diyemezsen tabikide artarda artar tatlım durdurmak senin elinde sonucta ayrıcada ben konusuyorum fazla içine girmeden ama emin ol böle böle sevdiğin erkeği tam anlamıyla anlıyosun ve tanıyosun cünkü ben cok gördüm evlendikten sonra afallayan ilk ayları zehir gecen kocamı tanıyamaz oldum diyen erkek kendini evlenmeden önce her konuda sıkıyor çünkü evlendikten sonra bi salma meydana geliyor zaten kadınlarda sasıp kalıyor dogal olarak bu yüzden ben vedatın yanımda birazda olsa rahat davranmasına izin verdim
valla bende askımla bazı konuları konustum valla diyo senden önce bakardım askım o bakımdan ne yalan sölim ama senden sonra cıktıktan sonra ne askerdeyken ne baska bişey o konuda yemin olsun bakmadım baska bi kız artık benim için olmasın sadece sen varsın diyo bende inanıyorum çünkü vedatla biz cıkmadan önce 2 senelik arkadastık ben onunla arkadasız sanarken o beni kimseyle cıkmadan bekledi hep kıyamam düşünüyorumda benim için cok fedakarlık yapmıs ama ben işte anlamamısım bile arkadas gözükle baktımdanhoşgeldin canım a.s.
yok canım aklına öyle şeyler getime, nişanlım seni öptümya başka birini asla öpemem der hep :asigim: ben de öyle tabi başka erkek düşüncesi midemi bulandırıyo :1ninca: birbirini seven herkes için de bu böyledir boshayallersmile ilişkisi rayına oturmamış çiftler için bişey diyemem ama gördüğüm kadarıyla sizin ilşikiniz gayet güel canım
du askerime sorim gelimm:roflol:
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenŞeniznasilsin caniiiim Şeniz
tabi duygum buna da $ükür
o kadar reddetmemden, terslememden sonra hic görü$memezlik de yapabilirdi yani kafamçokkarıştı
kaydirigubbakcemile3 ömrün uzun olsun kiz senin , senaryoya bak aklinialirimsmile
işte bu sınır çok ince bi ayarda Büşra'cım belli bir sınırda kalması lazım,aşkını en iyi sen tanırsın eminim doğru olanı yapmışsındır ama iyice soğutmamak lazım aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?