- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #81.221
canımmm şimdi düşünüomu öle bişey yav bence yapmasın ama kendi kararı tabikidevremm sözlerine kesinlikle katılıyorum.. bizde sevgilimle konuşmaktan çekinmiyoruz yakınlaştığımız zmanlar oluyor tabiki ama herşeyin bir sınırı var. İlk gecenin önemi apayrı bizim için.. Birşeyleri evlilikten farksız yaşadıktan sonra evlenmenin heyacanı nerde kalıcak ki.. Valla aşkım bir ara askerde uzmanlık düşünüyodu.Şark görevine gidersem evlenmeyiz bana bişey olursa senin daha bu yaşta dul kalmanı istemem diyordu ben kızıyordum ona...
canımmm şimdi düşünüomu öle bişey yav bence yapmasın ama kendi kararı tabiki
hadi gözün aydın devremolumunekankayizsmilearadı tatlım şimdi içtima da.. ama düzelttik sayılır.. aramasını bekliyorum içtimadan sonra aıycam hemen dedi
hadi gözün aydın devremolumunekankayizsmile
canımmm hoşgeldinn hayırlı uğurlu olsun yedin askerliğii ne zaman görüşüosunuz askerinleeeselam kızlarr
canımmm hoşgeldinn hayırlı uğurlu olsun yedin askerliğii ne zaman görüşüosunuz askerinleee
olsun canım sonuçta artık o bir hürgeneralllsempatiksalakcinni
canım benim sağol bitirdik hayırlısıyla yarın çıkıyor artık evinde kısmetse
bizim bellli değil canım artık uygun ortam zaman falan lazım :)
olsun canım sonuçta artık o bir hürgeneralllsempatiksalakcinni
Ayy bu yaprak dökümü içimi sıktı hee ohaoldumsmile
canım yazdıklarını okudummm cevap vereyim dedimm...opuyorumnanaktanbenim nişanlım ilk ve son aşkım daha önce hiç erkek arkadaşım olmamıştı benimm..bu tarz yakınlaşmaları hep evleneceğim kişiyle yaşamak isterdim ona özel olmasını isterdim ve o yüzdennn erkeklerle hiç işim yoktu açıkcasıı..vee sonra sevgilim çıktı karşımaaa o beni tanıdığında ben daha bi erkeğin elini bile tutmamıştım hiç bu tarz konularda fazlasıyla katıydım asla olmaz diyordumm..hatta beni ilk öptüğündeee nasıl ağlamıştım onu da ağlatmıştımm..her şey zamanla oturdu sonradannn...aşkımı tanıdıkçaa ve onun karakterine güvendikçee bazı şeyler için adımı ben attım hatta...aşkını en doruklarda yaşadığın zamanlarda ayrısın evli değilsin düşünseneee...keşke hemen tanışır tanışmaz evlenilseee bencee:sm_cool:aşkımla bazen yakınlaşırız zaman zaman aynı evde de kalırızzz birlikte uyurzz sonradan böle konuşuruzz yanlış mı yaptık acaba diyeee amaaa aşkım hep şunu derrr aşkı en yoğun yaşadığımız dönemlerdee neden birbirimizden mahrum kalalım derr:asigim:tabikidee her şey belli sınırlar çerçevesinde olurr...ilişki açısından da şöle söliimmm ertesi gün evlenceğimiz belli bile olsa seninle beraber olmam der aşkımmm her zaman ilk gecenin özelliğine inanırr:asigim:..muhabbet olarak ta her türlü konuşuruz bu konulardaa ne o benden utanır ne de ben ondan...merak ettiğim şeyleri sorarım ben ona ileride nasıl olur şöle mi olur böle mi olur diee gerçi o bana pek sormazzz tecrübe omadığındaaaa amaaa o engin bilgileriyle beni aydınlatır saolsunnnkaydirigubbakcemile3diğer arkadaşlara da katılıorumm evlenmeden önce biraz tanımak gerektiği konusuna..ha birdee nişanlı sözlü sevgili bana göre hiç farketmezz..iilişki rayına oturduğu anda böyle konulara girilebilir bence.bilmiorum doğru anlayıp ta mı cevap verdim duygucumopuyorumnanaktan
Ayy bu yaprak dökümü içimi sıktı hee ohaoldumsmile
hoşgeldin :)
hiç sorma canım emeğine sağlık siz çıktınız ben gelmişim yazdım yorum zaten sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?