- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #81.301
hoşbuldukk siyahincim gittimii askerin seninnn:jeyyar:
ben askeryide asker açığı olmasın diye 90/1 den sonrasını kapsıyor diye duydum ama inşallah o anda askerde olan herkesi etkiler kızlar yazık günah :sinifsinif:
gitmedi daha aklinialirimsmile 18 eylülde gidiyo :gitme: yarın eskişehire gidiyoruz beraber aklinialirimsmile
kocaeline gidiyomuşsun sen de.. hadi hayırlı olsun canım evden uzakta kalmak zordur ama iyidir sana çok artık katacak olumunekankayizsmile
canım biz de öle yapmaya çalışıcaz yarın bakalım.oy kuzummm ya anlıyrm seni bende öyle her nefes alışımda rabbime yalvarır nolur bi kerecik duyum derdim sonra iki üç derken hep arasın hep arasındelikafadulden diyosun sende alışıcaksın canmm:1hug:
evt devrem biz çok çektikk çokkkdiğer bölükden varsa arkadaşı onlar çıkar çarşıya alırlar belki merak etme sen
yav öyle bişey yapmaları çok saçma olurrr yapmasınlarr yaaaavvvben askeryide asker açığı olmasın diye 90/1 den sonrasını kapsıyor diye duydum ama inşallah o anda askerde olan herkesi etkiler kızlar yazık günah :sinifsinif:
canım seneye inşallah sende çıkarsın eve rahat oluor ev o yüzden bu seneden zeminini hazırla ortam olarak...seneye rahat edersinn...yurtta kalıcaksın sanırımm yemek fln yapabilme imkanınız olcak mı ordaa canım?bizimde oyle olucakk kesinn ya annemm basladı bile şimdiden ağlamaya :sinifsinif:
heleee bennn hiç tutamam kendimi çok ağlarım kesin..acayip sulugözümdür..
senin evin ne güzel kafana görekaydirigubbakcemile2 seneye benimde olur inşaallah daha rahat olurum..
anowwwww olurmu öyleeee şeyy ölürüm vallaahaaa
hepsine vursun ya:sinifsinif:
betüşüm artık listede adın yokkk ne güzelll:icecream: darısı bizim başımıza:dance:
hadi artık kavuş aşkına koskoca 8 ay oldu :lepi:sağol canımmmm..zor gelicek ama alışıcam napimboshayallersmile
eskişehire gidiyosunuz he:asigim: 2hafta sonraa bende geliyoruummmdelikafadulden
canım biz de öle yapmaya çalışıcaz yarın bakalım.
yav öyle bişey yapmaları çok saçma olurrr yapmasınlarr yaaaavvv
canım seneye inşallah sende çıkarsın eve rahat oluor ev o yüzden bu seneden zeminini hazırla ortam olarak...seneye rahat edersinn...yurtta kalıcaksın sanırımm yemek fln yapabilme imkanınız olcak mı ordaa canım?
ben askeryide asker açığı olmasın diye 90/1 den sonrasını kapsıyor diye duydum ama inşallah o anda askerde olan herkesi etkiler kızlar yazık günah :sinifsinif:
tatlım facedekıler 90/1lere vurmuyck falan fılan yasmıslar sımdı arastrıorum bılgılerının neye dayanklı oldunu
evet canım bende öle 2.senemde çıktım yurt oda arkadaşlarımla çıktım ben çok şükür hiç bir sorun yaşamadımmhadi artık kavuş aşkına koskoca 8 ay oldu :lepi:
inşallah herkesi etkiler canım:Saruboceq:
ev çok başka oluyo yaa.. 2.yılımda eve çıktım 3yıldır evdeyim bu yıl da ordayım inşallah..
susu arkadaşlarını iyi seç hee, benim ev arkadaşım çok iyidir etliye sütlüye karışmaz
Selam kızlar. Şafak 340 şu 300ler bi bitseydi turkbayragi
iyi geceler canım a.s.Herkese iyi geceler kızlarr
Selam kızlar. Şafak 340 şu 300ler bi bitseydi turkbayragi
iyi geceler canım a.s.
selam canımmm nasılsın? biter biterrr turkbayragi
ŞAFAK 340 :lepi:
yok artık canım ya onlara da vurmazsa kime vurcak sempatiksalakcinni sor bakalım :1shok:
Ah bi bitsee.. Bide şu aralar iletişim problemi yaşıyoruz zaten canm yaa göreve çıkıyo sürekli :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?