Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hoşbuldukk siyahincim gittimii askerin seninnn:jeyyar:

gitmedi daha aklinialirimsmile 18 eylülde gidiyo :gitme: yarın eskişehire gidiyoruz beraber aklinialirimsmile

kocaeline gidiyomuşsun sen de.. hadi hayırlı olsun canım evden uzakta kalmak zordur ama iyidir sana çok artık katacak olumunekankayizsmile

sağol canımmmm..zor gelicek ama alışıcam napimboshayallersmile
eskişehire gidiyosunuz he:asigim: 2hafta sonraa bende geliyoruummmdelikafadulden

canım biz de öle yapmaya çalışıcaz yarın bakalım.

ben askeryide asker açığı olmasın diye 90/1 den sonrasını kapsıyor diye duydum ama inşallah o anda askerde olan herkesi etkiler kızlar yazık günah :sinifsinif:
yav öyle bişey yapmaları çok saçma olurrr yapmasınlarr yaaaavvv

canım seneye inşallah sende çıkarsın eve rahat oluor ev o yüzden bu seneden zeminini hazırla ortam olarak...seneye rahat edersinn...yurtta kalıcaksın sanırımm yemek fln yapabilme imkanınız olcak mı ordaa canım?

sağol canımmmm..zor gelicek ama alışıcam napimboshayallersmile
eskişehire gidiyosunuz he:asigim: 2hafta sonraa bende geliyoruummmdelikafadulden
hadi artık kavuş aşkına koskoca 8 ay oldu :lepi:

inşallah herkesi etkiler canım:Saruboceq:

ev çok başka oluyo yaa.. 2.yılımda eve çıktım 3yıldır evdeyim bu yıl da ordayım inşallah..

susu arkadaşlarını iyi seç hee, benim ev arkadaşım çok iyidir etliye sütlüye karışmaz

evet canım bende öle 2.senemde çıktım yurt oda arkadaşlarımla çıktım ben çok şükür hiç bir sorun yaşamadımm

Selam kızlar. Şafak 340 şu 300ler bi bitseydi turkbayragi

özgecim hoşgeldin canım nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…