Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aaaaaaa Nasıl olur bole bseyyy

yok tatlım yane striptizi sence askeriye disiplini hiç böyle birşeye izin verirmi.. açıkcası ilk defa senden duyuyorum bunu

arkadaşım Allah sağsalim tez vakit sizide kavuştursun. :Saruboceq:
arkadaşlarının söylediği striptiz felan küllüyen palavra. öyle şeymi olur hiç. nasıl müsade eder askeriye böyle birşeye.seni kıskandırmak kızdırmak için söylemişlerdir.ayrıca moral gecesi acemi birliğinde olmuyor, usta birliğinde oluyor diye biliyorum.acemilikte eğitimden başlarını zor kaldırıyorlar bırak moral gecesi yapsınlar kaydirigubbakcemile3

Askeriye zaten belırlı isteklerııı en hafifine ındırmek ıcınn uğraşıyor,yemeklerıne falan belırlı şeyler konuluyor dıe bılıyorum daha acemılıgın ılk gecesınden nıyeee erkekleri böle isteğe tabii tuttrsunlr kıı saçma cnm bnce ınanmaa,ha yınede bılememm tabkıı kımı birlklerde var demekkı yada şaka yaptı sana..

aa canım yapma o nasıl şeymiş öyle içime kurt düştü şimdi:gitme:

evet cnm ne zor olmuştur sana tahmin edebiliorum valla allah sabır versin hepimize sen görücen için çok şanslısın doya doya sarıl kokla yanına gidince ben yapamıcam sen yap bari:ecrin_bebek:

kızlar ben kaçtımmmm gelirim geneeeeopuyorumnanaktan

Dansöz oynatıldığını çok duyduğum için buna da ihtimal verdim açıkçası :S Ama direkt striptiz değil,tiyatroymuş güya ama gerçekten soyunuyolarmış,yemin etti ki çocukla uzun zamandır çalışıyoruz,yalancı veya sallayan bi insan da değil.
Birde sizin şafak neden 452? Normalde 450 gün değil mi,birde bunlar pazartesinden asker sayılmaya başlamışlar,nişanlım öyle demişti.ben 450 den bugünü de çıkardığımda 446 kalmıyo mu?

sende görürsun inş btanemm öpt gel yıneeeeeopuyorumnanaktan

saçmalık ! inanma her söylenene ...

miyabaaaopuyorumnanaktan

okudum da acemi birliğinde striptiz olayını falankaydirigubbakcemile3
imkansız bişey bu yani çünkü acemide yemeklere şap koyuyolar bi kere malum sebeplerden dolayı..
kalkıp da kadın falan getirtilir mi hiç askeriyenin içine..

bide bana dedi ki, bazı yerler var çok kız var, 1 askere 4 kız düşüyo,ve çok kız olan yerlerde kızlar askerlere daha meyilli oluyolar dedi.acaba beni kıskandırma amaçlı mı dedi diycem konduramıyorum.

amin kızlar hepimizi tez zamanda kavuşmak nasip etsin inş.

Cnm valla onutek şafak progarmndan saydı kızlarr toplam izine 31 kullanılan izine 30 yazdıkk 13eyylulde sülüs öle cıkıorr

askerlerini yeni gönderen arkadaşlarımm,
Allah sağ salim kavuşmanızı nasip etsin inşallahh:Saruboceq:
bol sabırlar diliyorum size canlarımm:teselli:
sayılı günler sonunda,bugünlerin birer anı olacağını hiç unutmayın olur mu..

Kesınlkle cnm ya adamlar boşa mı şap koyuyorr yoktur sanmam

Megimmmm aradııı askerımmmm:sm_cool: AMİN tatlım..

Megimmmm aradııı askerımmmm:sm_cool: AMİN tatlım..

sorucaktım az önce ama ya arayamadıysa diye soramadım,üzülmeyesin diye..

ohhh çok sevindim çağlacımm aşkınla konuşabilmeneolumunekankayizsmile

her geçen gün,bir gün öncesinden daha rahat olucak,bunu bilyerimseniben

meg, siz napıyosunuz sevdiceğinle? artık alıştı mı normal hayata?

31 temmuzda geldi biliosun..
onun sıkıntısı ilk 3 gündü..
bilmiyorumkismilegaribim,izne gelmiş de,askeriyeye dönücekmiş gibi hissediyodukaydirigubbakcemile3

10 gün sora işine başladı..
bizde normal hayat devam ediyo bitanem,herşeyimiz yolunda şükürler olsun:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…