Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hımm sen ordu evinde ki gazinolardan bahsediyorsun.
tabi cnm meslekçi olarak öyle seçilebilir.benim nişanlımda bateri çalabiliyordu ama istemedi seçilmeyi o yüzden yazdırmadı.

Hımmm anladm cnmmm 2hafta sonra yapılckmıs meslekçi seçimleri pek sanmıom ama ALLAH tan ümt kesılmez meslkcı secılırse 75 gun yapmck ya cnm ondan da ıstıorum braz:Saruboceq:

kızlarrrr dün teslim oldu benım askım da yaa cok zormus alısamıorum bi türlü aksam 1-2 dk aradı da rahatladım.sabahtan beri arıyacak die bekliyorum

Kızlar aşkımmm peerçemi çok sevıyor fakat ben kullanmıorum ya,çok zor oluyor perçem düz saça guzel oluyor sadece bir süre kullandım ama benm saclar genelde maşa..Sizce yemın törenıne gıderken kestırıyımı ne dersiniz :uhm: foto koymayı tam ayarlıyamıyorum bı perçemlı fotomu bir de suan kı halımı koyucam ama..karar verın dıye.

kızlarrrr dün teslim oldu benım askım da yaa cok zormus alısamıorum bi türlü aksam 1-2 dk aradı da rahatladım.sabahtan beri arıyacak die bekliyorum

Cnm ınan ben de senın gbıyım dun teslım oldu ama aramasııı bak cok daha ıyı eddi bızı ılk fırsat da yıne arıycaklar inş sabredıp dayanıcaz üzülme..

canım foto eklesen? nasıl ekleyemiyorsun nerede takılıyosun?

Bizedee gönder kızzdelikafadulden yappp yapp askerının mıdesı bayrammmm edsin incimmm
gönderiyymm kuzumm sen istee olumunekankayizsmile
kıtır bisküvi tarzında kurabiye yap canım bence olumunekankayizsmile

o nasıl oluo tatlım yaa ilk defa kurabiye yapcamı göz önünde tutalım lütfenn kalp kurabiye yapcam bu arada tariflere bakıodum bendee
kurabiyeleri yaparkende ark. videoya alıcak

Selaam kızlaaaropuyorumnanaktan

Çağla'cım perçem yakışmış ama çok kısa değilde biraz uzun bıraktırırsan perçemleri
ortadan ikiye ayırıpda kullanabilirsin, rojda demirer'İn öle, fotolarına bakarsan
anlarsın canımm ))

arkadaşlar askermalzemesi.com dan alınan bilgidir.anlayanınız var mı?Ben anlamadım :S

Askerlik Süresi Nasıl Hesaplanır?

Askerlik süreniz hesaplanırken ay hesabı yapılıyor.

Yani 180 gün değil 6 ay askerlik yapıyorsunuz. 6 ayın kaç gün ettiği döneme göre değişiyor.

Mesela Aralık dönemi için 183 gün ediyor. Çünkü Aralık, Ocak, Şubat, Mart, Nisan, Mayıs aylarını asker olarak geçiriyorsunuz.

Askere gelmeden önce 12 gün izinli sayılıyorsunuz. Ayrıca asker olduğunuz her ay için 2 gün izin hakkınız var. Bu 6 ayda toplam 12 gün yapıyor. Son olarak askerliğinizi yaptığınız yerle ikamet ettiğiniz şehir arasındaki mesafeye göre yol izni alıyorsunuz. Örneğin Van-İstanbul arası 3 gün yol izni ediyor. Bunları toplarsak 183 günde toplam 27 gün izniniz oluyor.

Bu 27 günü, askerlik yapacağınız 183 günden çıkartırsak, Aralık ayında askerlik yapan birisi 156 gününü kışlada geçirmek zorunda. Buna göre eğer 11 Aralık'ta birliğine katılmışsa 14 Mayıs'ta, 12 Aralık'ta katılmışsa 15 Mayıs'ta terhis olur (yol izninin 3 gün olduğunu unutmayın. Yol izni 2 gün olan biryerde otursaydı, 1'er gün sonra terhis olacaktı).

Bu hesaba göre kendi terhis tarihinizi hesaplayabilirsiniz ve 11'inde mi 12'sinde mi katılacağınıza karar verebilirsiniz.

Hayırlı teskereler...

gözdemm valla perçem süper ötesi yakışmışşş
Saolll fıstıkımmmmm

tmm cnm sımdı bakıorum hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…