- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #81.621
hımm sen ordu evinde ki gazinolardan bahsediyorsun.
tabi cnm meslekçi olarak öyle seçilebilir.benim nişanlımda bateri çalabiliyordu ama istemedi seçilmeyi o yüzden yazdırmadı.
kızlarrrr dün teslim oldu benım askım da yaa cok zormus alısamıorum bi türlü aksam 1-2 dk aradı da rahatladım.sabahtan beri arıyacak die bekliyorum
Kızlar aşkımmm peerçemi çok sevıyor fakat ben kullanmıorum ya,çok zor oluyor perçem düz saça guzel oluyor sadece bir süre kullandım ama benm saclar genelde maşa..Sizce yemın törenıne gıderken kestırıyımı ne dersiniz :uhm: foto koymayı tam ayarlıyamıyorum bı perçemlı fotomu bir de suan kı halımı koyucam ama..karar verın dıye.
canım foto eklesen? nasıl ekleyemiyorsun nerede takılıyosun?
Kızçelerrr kurabiye taifi peşindeyim bugüne kadar hiç yapmadım ilk defa aşkım için yapçam ohaoldumsmile
Kızçelerrr kurabiye taifi peşindeyim bugüne kadar hiç yapmadım ilk defa aşkım için yapçam ohaoldumsmile
çağla'cım her iki halinde güzel ama perçemi yakışıtrdım.kaydirigubbakcemile5
gönderiyymm kuzumm sen istee olumunekankayizsmileBizedee gönder kızzdelikafadulden yappp yapp askerının mıdesı bayrammmm edsin incimmm
kıtır bisküvi tarzında kurabiye yap canım bence olumunekankayizsmile
koyabıldım mı kızlar fotooooooooalkisalkisalkis
Saolll fıstıkımmmmmgözdemm valla perçem süper ötesi yakışmışşş
Selaam kızlaaaropuyorumnanaktan
hg tatlım
Çağla'cım perçem yakışmış ama çok kısa değilde biraz uzun bıraktırırsan perçemleri
ortadan ikiye ayırıpda kullanabilirsin, rojda demirer'İn öle, fotolarına bakarsan
anlarsın canımm))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?