- 12 Ocak 2010
- 3.044
- 30
- 118
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #81.581
pisimmŞeniz
bende çok beyendım tatlım..O şiirdeki gbı olucak hayatımız sonuna dek hepimziinde..
amin cnm hepimizi allahım biran önce kavuştursun sende gel katıl aramıza gnler daha çabuk geçsinopuyorumnanaktan
aminnnnnnn canım ençokda anneler dayanamıo yazık onlar için daha zor evde eksikliği çok belli olur:gitme:
Aaaah benim kuzum da dün 3 gibi teslim oldu birliğine.Bilecikte.
Dün akşam 9,30 da aradı nişanlım,ben uyuyodum.çünkü sabah 6 da uyuduk ikimizde askere gidicek diye msn de konuştuk sabaha kadar. sadece nasılsın aşkım,iyiyim sen nasılsın.iyiyim kendine dikkat et,sçs bbye.bu kadar.hemen kapattıçok acele acele konuştu.sabah uyandım rüya gördüm sandım,bi baktım telefona bilecik kodu aramış gerçekten
biraz önce de aradı,yine aynı alel acele konuşuyo,nefes nefese,dün günün nasıl geçti dedim,şimdi nasıl geçiyo dedim,çok yorgunum dedi,kaçta uyandın bugün dedim 4,30 dediyine çok kısa kendine dikkat et, sçs kapattık
Arkadaşlar bişey sorucam size tecrübeliler size sorucam en çok...Şimdi bizim şubenin güvenliği ile konuştuk biraz dedim ilk gün ne yapar bu askerler diye,anlattı işte şöyle olur böyle olur diye.ama moral gecesi olur acemi birliğinde merak etme dedi, ne yapılır moral gecesinde dedim,konserler olur,tiyarolar olur dedi, bide bi kadın grup varmış,türkiye de askeri birliklere böyle acemi birliklerine turneye çıkarlarmış,tiyatro gibiymiş ama striptiz gibi bişeyle yapıyolarmış.soyunuyomuş 4-5 kadın/kız , ama askerler bişey yapamıyolar tabi sadece izleyebiliyolarmış :S şimdi bu çocuk yalan söyliycek bi çocuk da değil.öyle bişey oluyomudur gerçekten.duyanınız oldu mu hiç? ben çok sinir oldum !
şafak 446
31 temmuzda geldi biliosun..
onun sıkıntısı ilk 3 gündü..
bilmiyorumkismilegaribim,izne gelmiş de,askeriyeye dönücekmiş gibi hissediyodukaydirigubbakcemile3
10 gün sora işine başladı..
bizde normal hayat devam ediyo bitanem,herşeyimiz yolunda şükürler olsun:Saruboceq:
Amylee cnm sız ndeen 450den düştünüz keşkeee ıns oledır ya
oh ne güzel hiç sorunsuz normal hayata adapte olmuş boshayallersmile
askere gitmeden önceki işine mi geri döndü yoksa başka iş mi buldu canım?
benimde korkum askerden gelince hemen iş bulamaması, inşallah şansı yağver gider hayırlı bir ie sahip olur. ondan sonrada biz düğün telaşımıza bağlayacağız :hulya:
askerini yeni gönderen 90/3 tertip arkadaşlarım.a.s. Rabbim bugünleri hepberaber kolaylıkla atlatmayı nasib etsin.:Saruboceq: daha dün gibi buraya gelip ağlaya ağlaya yazdıklarım.buradaki pek kıymetli arkadaşlarımın beni teselli edişleri.:asigim: emin olun geçicek kalbinizdeki o anlam veremediğiniz acı her geçen gün yerini kocaman bir ÖZLEME bırakacak veeee sırayla teker teker tepükleniceeeeezzzzz:dance::teytey:
miyabaaaopuyorumnanaktan
okudum da acemi birliğinde striptiz olayını falankaydirigubbakcemile3
imkansız bişey bu yani çünkü acemide yemeklere şap koyuyolar bi kere malum sebeplerden dolayı..
kalkıp da kadın falan getirtilir mi hiç askeriyenin içine..
bide bana dedi ki, bazı yerler var çok kız var, 1 askere 4 kız düşüyo,ve çok kız olan yerlerde kızlar askerlere daha meyilli oluyolar dedi.acaba beni kıskandırma amaçlı mı dedi diycem konduramıyorum.
amin kızlar hepimizi tez zamanda kavuşmak nasip etsin inş.
oh ne güzel hiç sorunsuz normal hayata adapte olmuş boshayallersmile
askere gitmeden önceki işine mi geri döndü yoksa başka iş mi buldu canım?
benimde korkum askerden gelince hemen iş bulamaması, inşallah şansı yağver gider hayırlı bir ie sahip olur. ondan sonrada biz düğün telaşımıza bağlayacağız :hulya:
askerini yeni gönderen 90/3 tertip arkadaşlarım.a.s. Rabbim bugünleri hepberaber kolaylıkla atlatmayı nasib etsin.:Saruboceq: daha dün gibi buraya gelip ağlaya ağlaya yazdıklarım.buradaki pek kıymetli arkadaşlarımın beni teselli edişleri.:asigim: emin olun geçicek kalbinizdeki o anlam veremediğiniz acı her geçen gün yerini kocaman bir ÖZLEME bırakacak veeee sırayla teker teker tepükleniceeeeezzzzz:dance::teytey:
Cnm Miraclemm AMİN..bu guzel teselliler ayakta tutmaya yeetr edıor sıızn sayenızde.Burası olmsaydı benm işim cdden cok zor duu neysekı gtmeden 1 ay önce bulmuşmda az çok bişeylerı kabullenmısım..Sağlıckla hepsi tez zamnda gelcek inş..askerini yeni gönderen 90/3 tertip arkadaşlarım.a.s. Rabbim bugünleri hepberaber kolaylıkla atlatmayı nasib etsin.:Saruboceq: daha dün gibi buraya gelip ağlaya ağlaya yazdıklarım.buradaki pek kıymetli arkadaşlarımın beni teselli edişleri.:asigim: emin olun geçicek kalbinizdeki o anlam veremediğiniz acı her geçen gün yerini kocaman bir ÖZLEME bırakacak veeee sırayla teker teker tepükleniceeeeezzzzz:dance::teytey:
Hımmm:bbo: bakalım askerlerımız bı kac gune kesın sayı soylerler artıkEee sadece askerler acemi olcak değil , ben de acemiyim daha :) ne bileyim 15x30 yaptım 450 oldu.benimki bide pazartesinden itibaren asker sayılıyorum dedi.bende 450-4 dedim ...
Bende cnm ınanılmaz sewındım ama tam 2 dak konusabldık sıra cokmus.olsun bunada ragzıyımn sesi bana buyuk bir güç..sorucaktım az önce ama ya arayamadıysa diye soramadım,üzülmeyesin diye..
ohhh çok sevindim çağlacımm aşkınla konuşabilmeneolumunekankayizsmile
her geçen gün,bir gün öncesinden daha rahat olucak,bunu bilyerimseniben
askere gitmeden önceki iş yeri 15 ay bekleyemediği için,
askerden gelmeye yakın internet üzerinden ve telefonla yapmış olduğu iş başvurularını değerlendirdi..
gidip görüştü ve en iyi sağlam olduğuna inandığı şirkette başladı işe pisimm
15 ay bu,dile kolay..
yani sadece 4 sene okuyanların kaybı deil askerlik süresi amaaa an la ta maz sınızzz işte:umursamaz:
inşallah herşeyin hayırlısı olur aşkınla hakkınızda kuzum benimm:Saruboceq:
canım arkadaşım benim ne güzelde yazmışsın sen öyle olumunekankayizsmile
bugünlerde geçicek, düğün şafağı sayacağız :Saruboceq:
miyabbaaa megiimm.. göremiyodum ne zamandır senii? naber nasılsın? bak baya düştü benim şafağım görüşmeyeliiii =)
yoook artık daha neler kaydirigubbakcemile3 bunun ucunda bi şaka olsa gerek kaydirigubbakcemile3
amiinn canım bak aynı soru işareti bizde de var.. inşallah gelir gelmez iş bulurlar ve hayata kolay adapte olabilirler de herşey yoluna girer.. :Saruboceq:
askere gitmeden önceki iş yeri 15 ay bekleyemediği için,
askerden gelmeye yakın internet üzerinden ve telefonla yapmış olduğu iş başvurularını değerlendirdi..
gidip görüştü ve en iyi sağlam olduğuna inandığı şirkette başladı işe pisimm
15 ay bu,dile kolay..
yani sadece 4 sene okuyanların kaybı deil askerlik süresi amaaa an la ta maz sınızzz işte:umursamaz:
inşallah herşeyin hayırlısı olur aşkınla hakkınızda kuzum benimm:Saruboceq:
miyabbaaa megiimm.. göremiyodum ne zamandır senii? naber nasılsın? bak baya düştü benim şafağım görüşmeyeliiii =)
yoook artık daha neler kaydirigubbakcemile3 bunun ucunda bi şaka olsa gerek kaydirigubbakcemile3
amiinn canım bak aynı soru işareti bizde de var.. inşallah gelir gelmez iş bulurlar ve hayata kolay adapte olabilirler de herşey yoluna girer.. :Saruboceq:
canım arkadaşım benim ne güzelde yazmışsın sen öyle olumunekankayizsmile
bugünlerde geçicek, düğün şafağı sayacağız :Saruboceq:
sayıcaz tabii canım benim.düğün davetiyelerimizi bile göndericez birbirimize dahaa dimi ama?
ben de sizi depükliycem inşallahhh Allahın izniyle canlarımm:lepi:
miraclemmolumunekankayizsmile
Cnm Miraclemm AMİN..bu guzel teselliler ayakta tutmaya yeetr edıor sıızn sayenızde.Burası olmsaydı benm işim cdden cok zor duu neysekı gtmeden 1 ay önce bulmuşmda az çok bişeylerı kabullenmısım..Sağlıckla hepsi tez zamnda gelcek inş..
Hımmm:bbo: bakalım askerlerımız bı kac gune kesın sayı soylerler artık
Bende cnm ınanılmaz sewındım ama tam 2 dak konusabldık sıra cokmus.olsun bunada ragzıyımn sesi bana buyuk bir güç..
demi flowerim ya ben salya sümük ağlarkenkaydirigubbakcemile3:Saruboceq:
ben dün gibi hatırlıyorum seninle olan konuşmalarımızı a.s.
hayırlısı olsun sizin içinde canım.
sorma ya bugün internette bu tek tip askerlikle iligli yapılan yorumları okudukça sinir katsayım yükseldi. bi mühendisle okumamış kişi aynı karavandan yemek yiyemezmişmiş alsanaalsanasmile
höyyttt o mühendis diye farklı toprağa mı giriyor, mühendis diye devlete KDV'yi farklı mı ödüyorda aynı karavandan yemiyecek alsanaalsanasmile
megimmm benim yedi bitirdi işte en büyük ekolsün seeeen opuyorumnanaktan
delikafaduldendelikafadulden keısnlıkle pisyyyım İnş..:teytey:
evet canım davetiye göndermekle kalmayıp inşallah birbirimizin düğünlerinide göreceğiz Allah'ın izniyle :Saruboceq:
bırakmam peşini olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?