Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bende çok beyendım tatlım..O şiirdeki gbı olucak hayatımız sonuna dek hepimziinde..

amiin inşallah :)

evt yaa benim kayınvalidem çok fena nişanlım gittiğinden beri, 24 saat tv'de ntv açık evde her odadaki tv'lerde, sürekli takipte

ay yok yaa böyle bişey duymadım.. çarşı izninde falan olan olaylar duydum ama bu kadarı olmaz, askeriye yani orası sonuç olarak, tiyatro, film, maç,.. daha ötes yok :))

oh ne güzel hiç sorunsuz normal hayata adapte olmuş boshayallersmile
askere gitmeden önceki işine mi geri döndü yoksa başka iş mi buldu canım?

benimde korkum askerden gelince hemen iş bulamaması, inşallah şansı yağver gider hayırlı bir ie sahip olur. ondan sonrada biz düğün telaşımıza bağlayacağız :hulya:

askerini yeni gönderen 90/3 tertip arkadaşlarım.a.s. Rabbim bugünleri hepberaber kolaylıkla atlatmayı nasib etsin.:Saruboceq: daha dün gibi buraya gelip ağlaya ağlaya yazdıklarım.buradaki pek kıymetli arkadaşlarımın beni teselli edişleri.:asigim: emin olun geçicek kalbinizdeki o anlam veremediğiniz acı her geçen gün yerini kocaman bir ÖZLEME bırakacak veeee sırayla teker teker tepükleniceeeeezzzzz:dance::teytey:

askere gitmeden önceki iş yeri 15 ay bekleyemediği için,
askerden gelmeye yakın internet üzerinden ve telefonla yapmış olduğu iş başvurularını değerlendirdi..
gidip görüştü ve en iyi sağlam olduğuna inandığı şirkette başladı işe pisimm
15 ay bu,dile kolay..
yani sadece 4 sene okuyanların kaybı deil askerlik süresi amaaa an la ta maz sınızzz işte:umursamaz:

inşallah herşeyin hayırlısı olur aşkınla hakkınızda kuzum benimm:Saruboceq:

canım arkadaşım benim ne güzelde yazmışsın sen öyle olumunekankayizsmile
bugünlerde geçicek, düğün şafağı sayacağız :Saruboceq:

miyabbaaa megiimm.. göremiyodum ne zamandır senii? naber nasılsın? bak baya düştü benim şafağım görüşmeyeliiii =)

yoook artık daha neler kaydirigubbakcemile3 bunun ucunda bi şaka olsa gerek kaydirigubbakcemile3

amiinn canım bak aynı soru işareti bizde de var.. inşallah gelir gelmez iş bulurlar ve hayata kolay adapte olabilirler de herşey yoluna girer.. :Saruboceq:

ben de sizi depükliycem inşallahhh Allahın izniyle canlarımm:lepi:
miraclemmolumunekankayizsmile

Cnm Miraclemm AMİN..bu guzel teselliler ayakta tutmaya yeetr edıor sıızn sayenızde.Burası olmsaydı benm işim cdden cok zor duu neysekı gtmeden 1 ay önce bulmuşmda az çok bişeylerı kabullenmısım..Sağlıckla hepsi tez zamnda gelcek inş..
Eee sadece askerler acemi olcak değil , ben de acemiyim daha :) ne bileyim 15x30 yaptım 450 oldu.benimki bide pazartesinden itibaren asker sayılıyorum dedi.bende 450-4 dedim ...
Hımmm:bbo: bakalım askerlerımız bı kac gune kesın sayı soylerler artık
Bende cnm ınanılmaz sewındım ama tam 2 dak konusabldık sıra cokmus.olsun bunada ragzıyımn sesi bana buyuk bir güç..

:Saruboceq:
ben dün gibi hatırlıyorum seninle olan konuşmalarımızı a.s.

hayırlısı olsun sizin içinde canım.

sorma ya bugün internette bu tek tip askerlikle iligli yapılan yorumları okudukça sinir katsayım yükseldi. bi mühendisle okumamış kişi aynı karavandan yemek yiyemezmişmiş alsanaalsanasmile
höyyttt o mühendis diye farklı toprağa mı giriyor, mühendis diye devlete KDV'yi farklı mı ödüyorda aynı karavandan yemiyecek alsanaalsanasmile

canım arkadaşım benim ne güzelde yazmışsın sen öyle olumunekankayizsmile
bugünlerde geçicek, düğün şafağı sayacağız :Saruboceq:

sayıcaz tabii canım benim.düğün davetiyelerimizi bile göndericez birbirimize dahaa dimi ama?

aaa flowerim nasılsın?a.s.

megimmm benim yedi bitirdi işte en büyük ekolsün seeeen opuyorumnanaktan

maşallah flowerımm benimm
şafak sayarak biter arkadaşlarımm,bitiyomuş yaniii biliorum gayet iyi:lepi:

ben de sizi depükliycem inşallahhh Allahın izniyle canlarımm:lepi:
miraclemmolumunekankayizsmile

en okkalısından isterim amaaaa

biz bile eskimeye başladık ya cidden biter bu askerlik ben baya ümitlendim gözdem

:Saruboceq:
ben dün gibi hatırlıyorum seninle olan konuşmalarımızı a.s.
demi flowerim ya ben salya sümük ağlarkenkaydirigubbakcemile3
bitmez bitmez diye sızlanırken

pisimm,sinir hastası olmak o kadar kolay ki,boşver okuma o insancıkların yorumlarını:umursamaz:
tek tip geldi geliyo işte:lepi:
adalet gerek yaşamın her alanındaturkbayragi

megimmm benim yedi bitirdi işte en büyük ekolsün seeeen opuyorumnanaktan

bütün şafaklar bitmeye mahkum miraclemm benimm:lepi:
utandumm:kedi:sağol canımmolumunekankayizsmile

delikafaduldendelikafadulden keısnlıkle pisyyyım İnş..:teytey:

inşallah tatlım kaydirigubbakcemile5
bu arada ilk 1 hafta felan telefon konuşmalarınız sana daha öncede dediğim gibi 2-3 dakika olur. genelde akşamları daha rahat olursunuz. ben ilk 2 hafta telefonu kapatırken kendine iyi bak diyemiyordum ağlamaktan boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…