- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #81.601
sayıcaz tabii canım benim.düğün davetiyelerimizi bile göndericez birbirimize dahaa dimi ama?
aaa flowerim nasılsın?a.s.
megimmm benim yedi bitirdi işte en büyük ekolsün seeeen opuyorumnanaktan
maşallah flowerımm benimm
şafak sayarak biter arkadaşlarımm,bitiyomuş yaniii biliorum gayet iyi:lepi:
evvttt geçiyo bitiyo çok şükür :) en büyük enerji kaynağım sensin zaten MEgim, seni depükledim güç topladım :lepi:
en okkalısından isterim amaaaa
biz bile eskimeye başladık ya cidden biter bu askerlik ben baya ümitlendim gözdem
demi flowerim ya ben salya sümük ağlarkenkaydirigubbakcemile3
bitmez bitmez diye sızlanırken
inşallah tatlım kaydirigubbakcemile5
bu arada ilk 1 hafta felan telefon konuşmalarınız sana daha öncede dediğim gibi 2-3 dakika olur. genelde akşamları daha rahat olursunuz. ben ilk 2 hafta telefonu kapatırken kendine iyi bak diyemiyordum ağlamaktan boshayallersmile
en okkalısından isterim amaaaa
biz bile eskimeye başladık ya cidden biter bu askerlik ben baya ümitlendim gözdem
demi flowerim ya ben salya sümük ağlarkenkaydirigubbakcemile3
bitmez bitmez diye sızlanırken
canlarım benimm,ennn bi okkalısından depüklicem sizi aşklarınızın kucaklarına, merak etmeyinnopuyorumnanaktanaklinialirimsmile
hepinize iyi akşamlar kızzllaaarrr... ben kaçıyorum, yrn görüşürüz :)
hepinize iyi akşamlar kızzllaaarrr... ben kaçıyorum, yrn görüşürüz :)
Ya kızlarr askerlıkte kımler gazınoyaa düşebılıyorr yanı neye göre??
Umursuna hg cnm tertibimopuyorumnanaktan Benm askerım de dün teslım oldu tez zamanda kavuşmak dielğiyle..
siz şimdi 90 a bilmemkaç falan diye bahsediyosunuz da benimki 81 li ve yüksek okul mezunu,uzun dönem
gazino dediğin kantinci demek istiyosun galiba cnm dimi ?
gazinoda kantin oluyor diye biliyorum çünkü.
siz şimdi 90 a bilmemkaç falan diye bahsediyosunuz da benimki 81 li ve yüksek okul mezunu,uzun dönem
canım 81'li olması farketmiyor. askere gittiği zaman ki dönemi önemli.
mesela bu sene 90 doğumluların zamanıydı.
benim nişanlımda 85'li ama bu sene gittiği için 90'lılarla beraber gitti.
seninkide bu hafta gitti dimi ?
bu hafta gittiyse 90/3 oluor.
öncelikle Allah kavuştursun canım. o zaman senin şafak tam 365 falandır.12 ay yapacak ya askerin.
cnm hanı babam mesela askerlıgını gaznoda yapmş sazla falan bir sürü fotosuuu varrr.Benımkının ses süper enstürman çalıyorr ses yarsma dereecelerı var belkı öle bse olur meslekcı secılır gbsınden dusundum tatlım ama tbı bı ıhtmll cok kucuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?