Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

sayıcaz tabii canım benim.düğün davetiyelerimizi bile göndericez birbirimize dahaa dimi ama?

aaa flowerim nasılsın?a.s.

megimmm benim yedi bitirdi işte en büyük ekolsün seeeen opuyorumnanaktan

iyim canııım sen nasılsın? tam gaz şafak sayıyorum =)

maşallah flowerımm benimm
şafak sayarak biter arkadaşlarımm,bitiyomuş yaniii biliorum gayet iyi:lepi:

evvttt geçiyo bitiyo çok şükür :) en büyük enerji kaynağım sensin zaten MEgim, seni depükledim güç topladım :lepi:

canlarım benimm,ennn bi okkalısından depüklicem sizi aşklarınızın kucaklarına, merak etmeyinnopuyorumnanaktanaklinialirimsmile

Cnm benım kıyamam .0lsun o da ıyyımıss belkı yemnden sora çarşisi olur da Benmımkının de bıraz daha rahata kavuşrum yuzunu görnce..

tabii ki bitiyor baksana geçti o sızlandıgımız günler.. yerimseniben

canlarım benimm,ennn bi okkalısından depüklicem sizi aşklarınızın kucaklarına, merak etmeyinnopuyorumnanaktanaklinialirimsmile

amiinnnn.. inşallah Megim, 4444 gözle bekliyorum o günü beeen delikafadulden

Umursuna hg cnm tertibimopuyorumnanaktan Benm askerım de dün teslım oldu tez zamanda kavuşmak dielğiyle..[/QUOTE]

hb cnm :1hug: inşallah zaman çok çabuk geçer :Saruboceq: kawuşuruz biran önce

Umursuna hg cnm tertibimopuyorumnanaktan Benm askerım de dün teslım oldu tez zamanda kavuşmak dielğiyle..

hb cnm :1hug: inşallah zaman çok çabuk geçer :Saruboceq: kawuşuruz biran önce[/QUOTE]

İnş cnm sen bzım aramıza sık sık katıl bı kat daha ıyı olucksın sabırla beklıycegız..

siz şimdi 90 a bilmemkaç falan diye bahsediyosunuz da benimki 81 li ve yüksek okul mezunu,uzun dönem

canım 81'li olması farketmiyor. askere gittiği zaman ki dönemi önemli.
mesela bu sene 90 doğumluların zamanıydı.
benim nişanlımda 85'li ama bu sene gittiği için 90'lılarla beraber gitti.
seninkide bu hafta gitti dimi ?
bu hafta gittiyse 90/3 oluor.

gazino dediğin kantinci demek istiyosun galiba cnm dimi ?
gazinoda kantin oluyor diye biliyorum çünkü.

cnm hanı babam mesela askerlıgını gaznoda yapmş sazla falan bir sürü fotosuuu varrr.Benımkının ses süper enstürman çalıyorr ses yarsma dereecelerı var belkı öle bse olur meslekcı secılır gbsınden dusundum tatlım ama tbı bı ıhtmll cok kucuk.

siz şimdi 90 a bilmemkaç falan diye bahsediyosunuz da benimki 81 li ve yüksek okul mezunu,uzun dönem

öncelikle Allah kavuştursun canım. o zaman senin şafak tam 365 falandır.12 ay yapacak ya askerin.

yüksek okul mezunları da 15 ay uzun dönem yapıyor arkadaşlarım..
benim eşim de yüksekokul mezunuydu..

hımm sen ordu evinde ki gazinolardan bahsediyorsun.
tabi cnm meslekçi olarak öyle seçilebilir.benim nişanlımda bateri çalabiliyordu ama istemedi seçilmeyi o yüzden yazdırmadı.

evet yüksek okul mezunu 2 yıllık oluyor onlarda 15 ay yapıyor.
yani önlisans mezunu oluyorlar.
ancak lisans mezunları 6 yada 12 ay yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…