- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #81.761
canlar üzülmeyin kısa dönemler şuan yapanlar yani uzama gibi durumu olmaz çünkü lehine durum söz konusu.o yasa onalrı etkilemez yani 9 aya çıksa bile teskere tarihi bittiği gün çıkar .ama bu kısalma durumu 15 ay için alehlerine olduğu için tümü için şafak kısalacak .kısa dönnem olarak 9 ay yasası çıktığı günden sonra kısa olarak askere gidecekleri etkiler.umarım anlatabilmişimdir
yengeççç sağol canım iyiyim çok şükür sen nasılsın görüşmeyeli...
Betüşüm ama haberler öle soylemedı tum sılah altındakı askerlerııı etkıleycegını ve 3 ay gec döneceklerını soledı Show tv fox,bır de gazeteler.
bende olur heralde yada olmaz CADIARZU bakıcaz diyeyim bariaklinialirimsmileBen fırsat buldukça buralardayım zaten tatlımm.. Değişme olmaz bende)
kızzz nerdesin sen bakim kaç zamandır karabatak gibi bi gittin pir gittin aaaaa alsanaalsanasmile
didemmm,büşşşşş,yengeççççç ve diğer hatunlar merhabaaaaa
kızzz nerdesin sen bakim kaç zamandır karabatak gibi bi gittin pir gittin aaaaa alsanaalsanasmile
didemmm,büşşşşş,yengeççççç ve diğer hatunlar merhabaaaaa
silemiceksin sanırımeyvahedigeldismileYafff ben foto koydum kızlar 2 tane perçem sac kestıreyım mı dıe bı kaç sayfa öncesıneeeee nasıl sılecem ben:S:S-tatlicadiarzu-
İyi valla canım asker yolu gözlemeye devam...
bide bu tek tip askerlik olayıyla uğraşıyoz ha oldu olcakkk diyesempatiksalakcinni
kafayi yedim sonundaakafamçokkarıştı
Yafff ben foto koydum kızlar 2 tane perçem sac kestıreyım mı dıe bı kaç sayfa öncesıneeeee nasıl sılecem ben:S:S-tatlicadiarzu-
canlar üzülmeyin kısa dönemler şuan yapanlar yani uzama gibi durumu olmaz çünkü lehine durum söz konusu.o yasa onalrı etkilemez yani 9 aya çıksa bile teskere tarihi bittiği gün çıkar .ama bu kısalma durumu 15 ay için alehlerine olduğu için tümü için şafak kısalacak .kısa dönnem olarak 9 ay yasası çıktığı günden sonra kısa olarak askere gidecekleri etkiler.umarım anlatabilmişimdir
bende olur heralde yada olmaz CADIARZU bakıcaz diyeyim bariaklinialirimsmile
iste geldim burdayımmmmkaydirigubbakcemilegittim demiohaoldumsmileama geldim mehserim anlat bakalımhihoyyyt
İyi valla canım asker yolu gözlemeye devam...
bide bu tek tip askerlik olayıyla uğraşıyoz ha oldu olcakkk diyesempatiksalakcinni
kafayi yedim sonundaakafamçokkarıştı
Kızzzzzzz ne kağıdııııı çabuk annlat ha gelınceeeee kesın gellll
Tek tip" askerlik, kısa ve uzun dönemi ortadan kaldıracak. Yasa çıkarsa herkes 9 ay askerlik yapacak. Uzun dönem yapanların süreleri 15 aydan 9 aya inecek. Ancak 6 ay olarak görev yapan üniversite mezunları 3 ay daha kışlada kalacak. Yedek subaylar ise görevlerine devam edecek. Yasa çıkar çıkmaz, yüzlerce asker de erken terhis olacak. (Takvim)
Canım heryerde böyle yazıyor ama yani şuan hali hazırda kısa yapanlarda uzicak uzunlar kısalıcak
tabı cnm ya bakalım beklıycez ama hepinz askerınıze sorunnn yada sorduysanz ne dıyorlrrrr kzılar
vallaha canım alehine lehine diye durumlar var askeriyede :)
hayırlısı olsun artık ne diyelim bunun cevabını en sağlıklı bir zman gectikten sonra öğrenicez:
silemiceksin sanırımeyvahedigeldismile
Offf ınanmıyorum cnm:SNolck sımdıı
bende yedimm bendeeee:a015:
evettt cnm kalckmı smdı orda ole aman yaa aman nere gıder bu edittttalıntı yap butonun yanında edit butonu vardı eskiden ama şimdi yok galiba bilmiyorumkismile
silemiceksin sanırımeyvahedigeldismile
bende yedimm bendeeee:a015:
canımm inşallah kısa zamanda tam net bi duyuru yaparlar artık....
bana nasip olmadı yüzüm gülmedi bari sizin yüzü mutluluk dolsun canım benim...:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?