Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Betüşüm ama haberler öle soylemedı tum sılah altındakı askerlerııı etkıleycegını ve 3 ay gec döneceklerını soledı Show tv fox,bır de gazeteler.

Betüşüm ama haberler öle soylemedı tum sılah altındakı askerlerııı etkıleycegını ve 3 ay gec döneceklerını soledı Show tv fox,bır de gazeteler.

vallaha canım alehine lehine diye durumlar var askeriyede :)
hayırlısı olsun artık ne diyelim bunun cevabını en sağlıklı bir zman gectikten sonra öğrenicez:

Ben fırsat buldukça buralardayım zaten tatlımm.. Değişme olmaz bende )
bende olur heralde yada olmaz CADIARZU bakıcaz diyeyim bariaklinialirimsmile
kızzz nerdesin sen bakim kaç zamandır karabatak gibi bi gittin pir gittin aaaaa alsanaalsanasmile

didemmm,büşşşşş,yengeççççç ve diğer hatunlar merhabaaaaa

iste geldim burdayımmmmkaydirigubbakcemilegittim demiohaoldumsmileama geldim mehserim anlat bakalımhihoyyyt

Yafff ben foto koydum kızlar 2 tane perçem sac kestıreyım mı dıe bı kaç sayfa öncesıneeeee nasıl sılecem ben:S:S-tatlicadiarzu-
silemiceksin sanırımeyvahedigeldismile
İyi valla canım asker yolu gözlemeye devam...
bide bu tek tip askerlik olayıyla uğraşıyoz ha oldu olcakkk diyesempatiksalakcinni
kafayi yedim sonundaakafamçokkarıştı

bende yedimm bendeeee:a015:

Tek tip" askerlik, kısa ve uzun dönemi ortadan kaldıracak. Yasa çıkarsa herkes 9 ay askerlik yapacak. Uzun dönem yapanların süreleri 15 aydan 9 aya inecek. Ancak 6 ay olarak görev yapan üniversite mezunları 3 ay daha kışlada kalacak. Yedek subaylar ise görevlerine devam edecek. Yasa çıkar çıkmaz, yüzlerce asker de erken terhis olacak. (Takvim)
Canım heryerde böyle yazıyor ama yani şuan hali hazırda kısa yapanlarda uzicak uzunlar kısalıcak

bende olur heralde yada olmaz CADIARZU bakıcaz diyeyim bariaklinialirimsmile

iste geldim burdayımmmmkaydirigubbakcemilegittim demiohaoldumsmileama geldim mehserim anlat bakalımhihoyyyt

evet ggittin teee ne zaman geldin teeee ne zaman dedim bu kıza bişi mi oldu Allah korusun Yarabbim....
ne anlatayım canım benim inişli çıkışlı askerliğn bitişinin 7. ayındayız işte =))

İyi valla canım asker yolu gözlemeye devam...
bide bu tek tip askerlik olayıyla uğraşıyoz ha oldu olcakkk diyesempatiksalakcinni
kafayi yedim sonundaakafamçokkarıştı

canımm inşallah kısa zamanda tam net bi duyuru yaparlar artık....
bana nasip olmadı yüzüm gülmedi bari sizin yüzü mutluluk dolsun canım benim...:Saruboceq:

Kızzzzzzz ne kağıdııııı çabuk annlat ha gelınceeeee kesın gellll

vallaha bilmiorum cnm teli açar açmaz öyle dedi kesin düştü sadece 1 ekimde yürürlüğemi ne gircek dedi kağıt dağıttılar onunla ilgili dedi için rahat olsun 9 aya olmasa bile 12 aya kesin düşücek kızlar kısa dönem kalkıcak şuan 6 ay yapanlar da ya 9 ay yada 12 ay yapıcaklar onlar için üzüldüm açıkçası ama kendi açımdanda çok sevindimmmmmopuyorumnanaktan

dediğim gibi canım zaman göstercek ama demem şu ki yasa çıkmadan terhis olan olur diyorum ben kısa da yani yine de bekleyelim görelim

Söylediğin aleyhine ve leyhine mevzusu çok mantıklı aslında. Umarım dediğin gibi olurda canım herkes sevinir

vallaha canım alehine lehine diye durumlar var askeriyede :)
hayırlısı olsun artık ne diyelim bunun cevabını en sağlıklı bir zman gectikten sonra öğrenicez:
tabı cnm ya bakalım beklıycez ama hepinz askerınıze sorunnn yada sorduysanz ne dıyorlrrrr kzılar
silemiceksin sanırımeyvahedigeldismile
Offf ınanmıyorum cnm:SNolck sımdıı

bende yedimm bendeeee:a015:

alıntı yap butonun yanında edit butonu vardı eskiden ama şimdi yok galiba bilmiyorumkismile
evettt cnm kalckmı smdı orda ole aman yaa aman nere gıder bu editttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…