Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Özdencım kımsenın morlnı bozmdn kı cnm şaka yaptııı büşşra arkşmzz.iNş senın dedıgıın dgrdur ben de sadece gazete de ve haberde okuyup dınledımıı soledım demekkı onlrda bır hata varrr.Herşeyın hayırlsı cnm tez zamnda kavuşalım hepimz.

İnşallah canım banada öyle geliyor inşallah bizimkiler zamnında gelir uzunlarda kısalır herkes mutlu olur böylece. Keşke özelden yazsaydın canım bana, seninde canın sıkılmamış olurdu. Hoş karşılanmadım diye düşünme lütfen burası herkese açık özgür bi platform. Nişanlını beklerken uğra sık sık moral olur gerçekten.

ne kadar kalabalıkk eskıı günlere geri döndü topıkımız süper vallaaopuyorumnanaktan
bikaç gün sonra aranızda olamicammmafoldumben

su perisi sen nerelerdesınnn uleeeeebilmiyorumkismile
burdayımmm susummmm benimmmm:lepi:

kimsenin kimseye saldırdıgı yok ne kadar abarttınızboshayallersmile ruh halinizi anlamamıza imkan yok elbette zorlukları siz yasıyosunuz yasayan anlar ama saldırı biraz abartılıakannehir

kimse size saldırmadı sadece ben moralim bozuldu yazdım sanki sahsınıza birşey söyledim??
haberler alakalı anlatabildim umarım burdan yakın bir arkadasımda yazıyor olsaydı gene aman ya moralim bozuldu derdim yanlıs anlasılmasın lütfenyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…