- 7 Aralık 2009
- 7.459
- 38
- 158
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #81.821
çok özledim aşkımı 200leriii yarıladım daha da bi sıkıştırıo şimdi şafak yhaa =(
arkadaşlar ben buraya kimsenin morlini bozmak için yazı yazmadım sadece pufidik'in yazdıklarını okuyunca bildiklerimi paylaşmak istedim ki bunları ben uydurmuyorum pufidik tekrar söylüyorum kısa dönemlerin 5.5 ay yapmaları KAZANILMIŞ HA^K'TIR aksine bi madde konmadıkça ki çok zor ocakta askerlerimiz yanımızda...vecdi gönülün yüzlerce açıklaması var vatan gazetesinden girince 16 eylül açıklamalrıda görülür nese benim yazdıklarım bazı arkadaşların hoşuna gitmedi herkese tekrar iyi akşamlar...hoş karşılanmadığımın farkındayım zaten sadece pufidik için girmiştim tekrar mesaj yazmıcam arkadaşlar kimsenin moralini bozmayim sadece çok detaylı araştırma yapinki kimsecikler üzülmesin bu benim içinde geçerlidir...
selaamm hatunlarr ben geldim ama gidiceemmm yine maççç varrrdelikafadulden
kankaaaamm benide sıkıstırıyıı şafakkdelikafadulden
200lerim bitiyooo
arkadaşlar ben buraya kimsenin morlini bozmak için yazı yazmadım sadece pufidik'in yazdıklarını okuyunca bildiklerimi paylaşmak istedim ki bunları ben uydurmuyorum pufidik tekrar söylüyorum kısa dönemlerin 5.5 ay yapmaları KAZANILMIŞ HA^K'TIR aksine bi madde konmadıkça ki çok zor ocakta askerlerimiz yanımızda...vecdi gönülün yüzlerce açıklaması var vatan gazetesinden girince 16 eylül açıklamalrıda görülür nese benim yazdıklarım bazı arkadaşların hoşuna gitmedi herkese tekrar iyi akşamlar...hoş karşılanmadığımın farkındayım zaten sadece pufidik için girmiştim tekrar mesaj yazmıcam arkadaşlar kimsenin moralini bozmayim sadece çok detaylı araştırma yapinki kimsecikler üzülmesin bu benim içinde geçerlidir...
burdayımmm susummmm benimmmm:lepi:su perisi sen nerelerdesınnn uleeeeebilmiyorumkismile
kimsenin kimseye saldırdıgı yok ne kadar abarttınızboshayallersmile ruh halinizi anlamamıza imkan yok elbette zorlukları siz yasıyosunuz yasayan anlar ama saldırı biraz abartılıakannehirKızcağız uçtu bile herkes bi anda saldırınca. Haklısın BU hamilelik bende sinir yapıyor olabilir. İnşallah gebe kalınca sende anlarsın. Yalnız başına karnında 5,5 aylık bebekle gezmeyi düşmanımın başına vermesin Allah. Benim eşim 1 saat önce aradı maaş aldıklarını söyledi tek tip askerlikle ilgili bişeyden bahsetmedi hiç. İnşallah bian önce çıkarda sizin işinize yarar.
kanka sen bitirion bnm deee yarıalamayaaa daha 11 gün var yaaa =(
ne kadar kalabalıkk eskıı günlere geri döndü topıkımız süper vallaaopuyorumnanaktan
bikaç gün sonra aranızda olamicammmafoldumben
selamımı 12 kişiden kimse almadııalsanaalsanasmile
maç derken beşiktaş dimi :)
aaaaaaa neden kankan noli beee yasakkelime
benn alayım mııı merhaba hoşgeldinnnbayanssulusmileselamımı 12 kişiden kimse almadııalsanaalsanasmile
su perisi kayıplardaydıııklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?