- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #81.801
moralimi bozdunuz sagolun:gitme::gitme:
içim kıpır kıpır yhaaaa bi şeyler oluo ama kesin yoksa aşkım mutlaka arardı beniii =)
Valla içimdeee büyük bir his var adaşız ya oyuzdennn herallllama okadarda ümtlenmeyeyım ben en ıyısıııı gerçi 90/3 tertıpizz ama belllı de olmazz bilmiyorumkismile
Neden moralin bozulduki ? Kısalarıda uzunlarıda sevindirecek bi haber bu. Kısalar zamanında gelicek uzunlarda erken gelicek işte.
Al benden de okadarr ! Bu forum dışarıdan takiplere kapatılmalı bencee kaydirigubbakcemile3
Al benden de okadarr ! Bu forum dışarıdan takiplere kapatılmalı bencee kaydirigubbakcemile3
Canımm şubat-mart gibi zaten bizim askerlerimz geliyo askerden, önemini
yitiricek yani bizim için... Pufidkcimm işte herkezz kendi açısından düşünüyoo
)
ya evet gelince hemen geciyoralsanaalsanasmileaskerdeykende gecse:2:nie gelmicektin delücüküm CADIARZU
heh iyi yapmışsın benceeeolumunekankayizsmile
valla patırdanak geçiyor canım yaa ama askerde hiç öyle değildi ölümden beterdi sanki ama bitti çok şükür darısı başınızaa...
allah nasip ederse ocak ayında istemeye gelecekler yazada düğün var kısmetse İNŞALLAH :asigim:
delikafadulden heyecan yaptım gözdemperim yazmam mı hiçç beee =) kendimi zor tutuom nerdeyse ben arıcam aşkımı =)
Valla içimdeee büyük bir his var adaşız ya oyuzdennn herallllama okadarda ümtlenmeyeyım ben en ıyısıııı gerçi 90/3 tertıpizz ama belllı de olmazz bilmiyorumkismile
kızlar cem altıntaş die biri var sanatçı biliomusunuz onun bi şarkısını arıorum içinz de cem altıntaş dinleyen var mı ???????
ilahi Büşraaaa kaydirigubbakcemile3
Kızlar ayıp oluyor arkadaşa ! Sadece kısa dönem için açıklama yapmış farkındaysanız, düzgün okuyun bi. Kısa dönem kısa kalıcak diyor sizinkilerde erken gelicek işte noluyor ya? Hepimiz dışardan gelmedik mi ayrıca foruma? Bu site açıldığında hanginiz üyeydiniz ? ayıp oluyor.
ben 90/1im cnm =)
bnm ki mayısta teskere alcak büşracım yhaaa =(
kız hep güzel şeyler söyledin çıkar inşallah:Saruboceq:kızlar ben vecdi gönülün konuşmalarına baktım onlar eski konuşmalar nisanda yada 2009da konuşmuş ozamanda 12 aya düşecek die çıkmıştıya kısa dönemleri etkilemeyecek 15 ay yapanları etkileyecek denmiş ozaman arkadaş onlarımı okuduki şimdiki tek tip askerlikte herkes eşit yapıcak 9 aydan yukarısını yapanlar bugün düşsün yarın hepsi terhis olcak ama kısa dönem yapanlar 3 ay daha yapıcak adı üstünde tek tip olucak herkes aynı yapmak zorundaopuyorumnanaktan ben böyle biliorum ama hayırlısı olsun hepimiz içindeopuyorumnanaktan
Neden moralin bozulduki ? Kısalarıda uzunlarıda sevindirecek bi haber bu. Kısalar zamanında gelicek uzunlarda erken gelicek işte.
Aramıza yeni katılan arkadaş'a Hoşgeldinnn cnm,ben espirisine söledim o lafı yanlış anlama sakınn yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?