Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar ben vecdi gönülün konuşmalarına baktım onlar eski konuşmalar nisanda yada 2009da konuşmuş ozamanda 12 aya düşecek die çıkmıştıya kısa dönemleri etkilemeyecek 15 ay yapanları etkileyecek denmiş ozaman arkadaş onlarımı okuduki şimdiki tek tip askerlikte herkes eşit yapıcak 9 aydan yukarısını yapanlar bugün düşsün yarın hepsi terhis olcak ama kısa dönem yapanlar 3 ay daha yapıcak adı üstünde tek tip olucak herkes aynı yapmak zorundaopuyorumnanaktan ben böyle biliorum ama hayırlısı olsun hepimiz içindeopuyorumnanaktan

Al benden de okadarr ! Bu forum dışarıdan takiplere kapatılmalı bencee kaydirigubbakcemile3

Kızlar ayıp oluyor arkadaşa ! Sadece kısa dönem için açıklama yapmış farkındaysanız, düzgün okuyun bi. Kısa dönem kısa kalıcak diyor sizinkilerde erken gelicek işte noluyor ya? Hepimiz dışardan gelmedik mi ayrıca foruma? Bu site açıldığında hanginiz üyeydiniz ? ayıp oluyor.

ya evet gelince hemen geciyoralsanaalsanasmileaskerdeykende gecse:2:
vayyyyy cok sevindim canımm hayırllısı olsunnnn beraber evlenirmiyizaklinialirimsmile

perim yazmam mı hiçç beee =) kendimi zor tutuom nerdeyse ben arıcam aşkımı =)
delikafadulden heyecan yaptım gözdem
Valla içimdeee büyük bir his var adaşız ya oyuzdennn herallll ama okadarda ümtlenmeyeyım ben en ıyısıııı gerçi 90/3 tertıpizz ama belllı de olmazz bilmiyorumkismile

akannehirakannehir

ilahi Büşraaaa kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Pufidik'cim bu hamilelik sende sinir yaptı sanırım, sürekli saldırı halindesin ama tatlım şaka yaptım sadece, yapmasam arkasından gülücük yollamam cnmm.. Yanlış anlama sözlerimi hemen..

kızlar araştırdım baya bu vecdi gönülün askerlikle olan konuşmalarını hep çok önceye ait kısa dönemler de 9 ay yapıcak kısa donem kalkıo çünkü hem öle biri konuşsaydı haberim olurdu beni kaç gündür takip ediorum bütün haberlerikaydirigubbakcemile3 haberler başlamadan kumandayı alıorum oturuorum başına kimseyide konuşturmuom anlamıcam diekaydirigubbakcemile3

kız hep güzel şeyler söyledin çıkar inşallah:Saruboceq:
Neden moralin bozulduki ? Kısalarıda uzunlarıda sevindirecek bi haber bu. Kısalar zamanında gelicek uzunlarda erken gelicek işte.

aynen büşranın dedigi gibi teskereden sonra olunca önemi azalıyor haliyle ondan yeni gelen arkadasla ilgisi yok ben haber icin dedim:gitme:

arkadaşlar ben buraya kimsenin morlini bozmak için yazı yazmadım sadece pufidik'in yazdıklarını okuyunca bildiklerimi paylaşmak istedim ki bunları ben uydurmuyorum pufidik tekrar söylüyorum kısa dönemlerin 5.5 ay yapmaları KAZANILMIŞ HA^K'TIR aksine bi madde konmadıkça ki çok zor ocakta askerlerimiz yanımızda...vecdi gönülün yüzlerce açıklaması var vatan gazetesinden girince 16 eylül açıklamalrıda görülür nese benim yazdıklarım bazı arkadaşların hoşuna gitmedi herkese tekrar iyi akşamlar...hoş karşılanmadığımın farkındayım zaten sadece pufidik için girmiştim tekrar mesaj yazmıcam arkadaşlar kimsenin moralini bozmayim sadece çok detaylı araştırma yapinki kimsecikler üzülmesin bu benim içinde geçerlidir...

Ekim ayındaaaa kım erken gelıyor kım geç gelıyor bakalım askerlık 9 ay mı oluyor 12 ay mı oluyorrrr yoksa hıc deişim olmucakmı belllı olur kızlar yaaa en ıyısıı bıraz olsun kafamzdan atmak cunku ben cok ümtlenıom bırden hayal krııklına ugrayablrım Ekim ayına ne kaldıkıııı poffff bi an önce bellı olsun.Pufidiğim sen de düşünme üzülme hc bsey bellı degıl belkıde kısa dönem hemen gelıcekkk aynı zaman da senın askerının gelmesıne 4 ay var ee bız eyluldeyız ekım de tasarı meclıse sunulacak belkı ocak gbı yasaya gecılcek belkıde daha gec gecrlck ozman da senın askerın gelmş olck düşnme tatlım hc bse bellı deıl..

Aramıza yeni katılan arkadaş'a Hoşgeldinnn cnm,ben espirisine söledim o lafı yanlış anlama sakınn yerimseniben

Kızcağız uçtu bile herkes bi anda saldırınca. Haklısın BU hamilelik bende sinir yapıyor olabilir. İnşallah gebe kalınca sende anlarsın. Yalnız başına karnında 5,5 aylık bebekle gezmeyi düşmanımın başına vermesin Allah. Benim eşim 1 saat önce aradı maaş aldıklarını söyledi tek tip askerlikle ilgili bişeyden bahsetmedi hiç. İnşallah bian önce çıkarda sizin işinize yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…