Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Ne kağıdı k bu canımm bilmiyorumkismile benmki hiç öle bişey demedi valla

Ne kağıdı k bu canımm bilmiyorumkismile benmki hiç öle bişey demedi valla

bilmiorumki cnm valla ayrıntılı soramadım zamanı yoktu öyle dedi hiç bilmiorum valla sevineyimmi sevinmeyimmi herkes kesin düşer dio ama bakalım başbakana kadar gittiyse kesin düşücek diolar hatta bugün kanal 7de de 9 ayamı yoksa 12 ayamı düşecek diodu yani kesin düşüoda 9 mu 12mi o bilinmio:kedi:

iyi akşamlar arkadaşlar,çokça uzun zamandır hergün düzenli olarak burayı takip ediyorum,bende kısa dönem olarak nişanlımı askere gönderdim tektip açıkçası benimde uykularımı kaçırıodu,ancak pufidik sırf sana mesaj iletebilmek için bu foruma üye oldum durumu şöyle açıklamak istiyorum ki ailemizden bir avukatla konuştum,hiç bir yasa aleyhe işleyecek bir durumda yürürlüğe konmaz,aleyhine işlenmesine izin verilmez yani şöyle bir durum olacak misal eğer yarın yürürlüğe girerse bu yasa 12 ayını dolduranlar anında terhis olcek k.d'ler için deişen bişe olmicak,aleyhe işleyemez,ayrıca haberlerde de yasa yürürlüğe girdiği andan itibaren teslim olan kısa dönemleri etkilicek dendi ki o kadar çok insan söylüyoki şubat-mart ancak yürürlüğe girer ki daha meclise werilecek taslak henüz tamamlanmamış vecdi gönülün açıklamalarını takip ederseniz daha aydınlatıcı olur,paylaşmak istedim sizinle yani bu durumda bu forumdaki kimse moralini bozmasın...pufidik özellikle sen,iii akşamlar....

sen beni yedin merakta bırakıp bu karada seni yedi işte :umursamaz:
eyvahedigeldismile
tabı cnm ya bakalım beklıycez ama hepinz askerınıze sorunnn yada sorduysanz ne dıyorlrrrr kzılar
evettt cnm kalckmı smdı orda ole aman yaa aman nere gıder bu editttt
aynen yaa editt geri gelsinnnnnnn:ecrin_bebek:
evet ggittin teee ne zaman geldin teeee ne zaman dedim bu kıza bişi mi oldu Allah korusun Yarabbim....
ne anlatayım canım benim inişli çıkışlı askerliğn bitişinin 7. ayındayız işte =))

oy kıyamam kayboldum geldim gelmicektimde:tomato::tomato:
hade geleyim dedimsüprizzzzz
vaayyyy zaman geciyoooo demii eee yok mu dügün safagı kusumboshayallersmile

moralimi bozdunuz sagolun:gitme::gitme:

evet canım tamda benim dediğim buydu üsstee yazdım gördysen

valla bizde pek ayrıntılı bilmioruz cnm herkes bişiler dio hayırlısı olsun herkes için düşersede düşmezsedeopuyorumnanaktan

Anowwwwwwwww:teytey: yınede cok sewınmıyelım belllı olmaz.Kısa döneme belkıde vurmzlr bende üzüldum cdden neyseeee az kaldı sabretces suan tasarı hazırlnıo bakalım meclıs ne dcekkkkbilmiyorumkismile

eyvahedigeldismile

aynen yaa editt geri gelsinnnnnnn:ecrin_bebek:

oy kıyamam kayboldum geldim gelmicektimde:tomato::tomato:
hade geleyim dedimsüprizzzzz
vaayyyy zaman geciyoooo demii eee yok mu dügün safagı kusumboshayallersmile

nie gelmicektin delücüküm CADIARZU
heh iyi yapmışsın benceeeolumunekankayizsmile
valla patırdanak geçiyor canım yaa ama askerde hiç öyle değildi ölümden beterdi sanki ama bitti çok şükür darısı başınızaa...
allah nasip ederse ocak ayında istemeye gelecekler yazada düğün var kısmetse İNŞALLAH :asigim:

Canımsın yaaa güzelim benim çok çok teşekkür ederim sanaaa sırf mesaj yazmak için üye olma zahmetinde bulunmuşsun ellerine sağlık canım benim. Çok mutlu ettin beni çok çok teşekkür ederim sana. Bu vesileyle aramıza katılmış oldun hoşgeldin aramıza canım güzel dostluklar kurarız inşallah. Bu arada Allah kavuştursun askerine sağ salim gidip gelsin inşallah canımmm çok teşekkürler tekrardann :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…