Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kız hep güzel şeyler söyledin çıkar inşallah:Saruboceq::

inş cnm büyük birheyecanla bekliorum valla hayırlısıopuyorumnanaktan

evt cnm çok haklısın daha bişi belli deil ama inş düşerrrrrrropuyorumnanaktan

bilmiorum cnm vallahi baktım bütün sitelere ama vatanada bakarm şimdi hiiç tvde ben kısa dönem çıkmıcak die duymadım aksine 3 ay daha yapıcak duydum hep hayırlısı olsun opuyorumnanaktan

cnm o nasıl söz öyle saldırma felan hiç kimse kimseye saldırmıo herkes heyecanlı bir bakış içinde normal bişi hasret özlem çekmek kolay deil umuorumki senin için çok ama çok zordur ama herkes kendini düşünüolar herkesin farklı farklı hayalleri var hayırlısıyla kavuşman dileğiyleopuyorumnanaktan

doğan güneş batmaya
açan çiçek solmaya
kızlar gelin olmaya
mecburdur arkadas

...yiğit asker olmaya
asker nöbet tutmaya
subaya selam durmaya
mecburdur arkadas

insanlar sevilmeye
sevenler beklemeye
bu ASKERLIK BITMEYE
mecburdur arkadaş

benn alayım mııı merhaba hoşgeldinnnbayanssulusmile

geldiiiiiiiiiiiii:kedi::kedi:
canım teşekkür ederimm tanışmıoruz galibaaaaopuyorumnanaktan

AAA aşk olsun aldıkya yavru yaa günah alıyıon hadii başladı maçççç
opuyorumnanaktan

Topik patlamada şekerim Referandum gibi yine bölündük
kısa dönemler- uzun dönemler olmak üzere ve tabiki

Hoşgeldiinnnn Tatlımm
olumunekankayizsmile
aaa harbiden öle olmuş maça bakmıom valla burasıo çok hareketlenmişş belki uğur gelir sinir oldum ilk yarıı noluor ülenn burdaa bakimmkafamçokkarıştı
Kazanacağiz inş kzlarrrrrrr:lepi:
turkbayragi

Superısıı hislerime tercüban oldun resmeen şekerimm

Kızlar ben kaçıyorum size iyi akşamlarrr opuyorumnanaktan

Topik patlamada şekerim Referandum gibi yine bölündük
kısa dönemler- uzun dönemler olmak üzere ve tabiki

Hoşgeldiinnnn Tatlımm
olumunekankayizsmile

ayıpsın büşümm kim anlıcak yoksa biziolumunekankayizsmile
ahahha hemde ne bölünme:hulya: yarın görüşürüz canımgamyoncuiremsu

ya kızlar kısalar tamam yasa çıktıktan sonra uzar yani şuan da kısa yapanlar gelcekk onların uzama durumu yok .çünkü adamların safak bitecek yok dur sen 3 ay daha yapacaksın diyemezler çünkü kanunda bu yok .çünkü bu onların alehine bi durum .
uzunlar ise tam tersi bu kısalma durumu onların lehine oldğu için şafaktan düşecek çünkü yararına bi durum .kanun bu kızlar .b

sevgilim beşiktaşın maçı ama şampiyonlar ligi milli maç sayılırr....yaa yanda biri askere gidior galiba davullar zurnalarrr nasıllll..silah da atıolarrrkötükedihüso..tekbir fln getiriolar yaaa içim bir tuhaf oldu -tatlicadiarzu-..kızlar 45 dkk sonra geliorummm kaybolmayın bi yere iki lafın belini kıralımmnaniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…