- 7 Aralık 2009
- 7.459
- 38
- 158
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #81.881
rica ederim kızlar. bu günkü listeyide susum yaptı ona teşekkür ederiz bundan sonra ben düzenlicem inşallah..
Canım sen istedin diye 10 dakika erken yaptık listeyi değerini bil
gggooooooollllllllll
aşkım 2ekımde ızne gelicekk 22 günlüğüne inş. o burdaykeennn bellii olur ve düşerr:sm_cool:hemen gelirrr
yendik canım sağol dualrın içininş yenerler kızlarrrrr:Saruboceqpuyorumnanaktan
son dk da geldi süper oldu ::):teytey::teytey::sm_cool: hehehhehyyyyyyyyy vay beeeeee
Şafakçı güzellerimmm selammmmmmm
Kızlarr bugün sözünü ettiğim kurabiyeler için alelacele bi kutu hazırladım daha doğrusu hazırlamaya çalıştım.. çok güzel titiz bişi olmadı.. ama yinede sizede göstermek istedim :kedi:
ben kaçar kızlar
kendinize iyi bakın bayanssulusmile
yendik canım sağol dualrın için
son dk da geldi süper oldu ::)
hoşgeldin canım
canım ha harika olmuş nasıl yaptın ki hem bunu hem kurabiyeleri kalpliydi diimii:)
Kızlar şu fatmagulun suçu ne dizisini izleyen oldu mu çok etkilendim keşke izlemeseydim demişlerde. Ben çok etkilenirim öyle şeylerden izlemiyim dimi bilmiyorumkismile
Kızlarr bugün sözünü ettiğim kurabiyeler için alelacele bi kutu hazırladım daha doğrusu hazırlamaya çalıştım.. çok güzel titiz bişi olmadı.. ama yinede sizede göstermek istedim :kedi:
evet ya bende şimdi izledim çok kötü oldum Allah kimsenin başına vermesin böyle bir olay ıyyyy akannehir
Şahane olmuş canımm ellerine sağlıkkk bayıldımmm !!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?