Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bekonun camasırda makinaları iyifisfisfis
bosch ve siemenste bakabilirsinizhihoyyyt

teşekkürler perim :1hug:
benimde aklım bu markalara yatıyor.birde profiloya bakıcaz bakalım.
çok yüsek bişey bakmıyoruz 600-800 arası bulabilirsek ihtiyaçlarımızı karşılayan ne mutlu bize kaydirigubbakcemile3

ictima ne cnm ben hiç bilmiom ole seyleri :kedi:

içtima askerleri saymak oluyor canım.
sabah içtiması
öğle içtiması
yat içtiması

hep sayılıyor. acemilikte çoook uzun saatler ayakta bekliyebiliryorlar.acemi olduklarından laf dinlemeyen çok asker oluyor. komutanda onlar adam gibi durmadan saymıyorlar kaydirigubbakcemile3 ama ustada 15 dk felan sürüyor.

iyi aksamlar pissy'm opuyorumnanaktan

kuzuşum merhaba olumunekankayizsmile

ben sizi uzun dönem sanıyordum:kedi:
fakat lütfen yazdıklarıma alınmayın ben sinirimden ve yazılanlardan söylüyorum:2:
yasadıgınız durumuda sizide tenzih ediyorum:tomato:

canım benim olur mu öyle şeyyy, bende sinir oldum yazılanlara yorumda yaptım hatta. 5 Ay ne ki yaa dediğim gibi ben gebeyim diye zor geliyor sadece bari doğuma yetişsin istiyorum eşim. Ama çıksın diye dua ediyorum gerçekten uzun dönemler için kısalar 3 ay daha beklesin nolacakki, uzunlarınki kısalsın ama hem askerlerimiz için hemde bekleyenler için uzun ve zor bi dönem çünküü ben inanıyorum uzun zamandır konuşuluyor 1 ekimde meclise sunulduğunda oylanacak. inşallahta öyle olur gerçekten. canlarım benim bi an önce kavuşursunuz sizde. ne güzel yaa

cancağzım ben 5.seneme girdim çalışıyorumda noluyor sempatiksalakcinni
ancak patronumun zengin olmasına katkı sağlıyorum
valla öyle bize zam yapmıyor gitmiş 3500 liraya gereksiz Macintosh almış gelde sinir olma kötükedihüso

Kızlar kızlarrr gelirimmm yanaklarınızdan öperiimm :) ayy sarılasım geldi hepinize minnoşcanlarrr

gel sarilak ozaman cnm doya doya beni askerin yerinede koyabilirsinsempatiksalakcinniyerimsenibensositososito:jeyyar:

valla canim ne yalan söyleyim bende bilmiyorum tam olarak :kedi:
ee iki gurbetci , askeriyeden askerlikten uzak büyürsek sonumuz böyle olur :)

evt cnm valla olekaydirigubbakcemile3 askim gitmeden anlatioduda bi kulamdan girip digerinden cikiodu oda anlatmiodu o yuzden anlamassinki anlatsam dioki hakliymis megerkaydirigubbakcemile3

Mervişiimmm napıyon nasılsınnnn

iim cnm valla alistim gibim kiz sositososito burda insan cok motive oluo zaman cabuk gecio allahtan saolsunlar devrelerimmmmmmmopuyorumnanaktan

bulursunuz yawrum sıkma canını hem askerin gelincede hal edersinizboshayallersmile

ins cnm askerim erken gelirse eger haziranda gelir se 9 aya dusupte temmuzda dugunumuz olur ondan acele ediorumkaydirigubbakcemile3

aa olemi cnm cok saol cevpladigin icin vayyy askerlerimizin haline kaydirigubbakcemile3

Helal olsun pufidiğimeeeeeealkisalkisalkisvereliniortak
Kızlar kızlarrr gelirimmm yanaklarınızdan öperiimm :) ayy sarılasım geldi hepinize minnoşcanlarrr
hahahhhhhhhhh gel kız gelllll kaydirigubbakcemile3
cnm ya ben de part tıme arıyorum ama her yere izin vermıyor askerrrrrrrrım kozmetık uzerıne arıyorum gece öğretımı okudugum ıcınn..

Ladyım ıns askerın yarın nete gırer ve bı an önceeeee herşey hallolur tum dualarımız sneınle fıstıgım:Saruboceq:

evet canım okudum rep verdim sanaolumunekankayizsmile evet cok içerledim yazılanlara ya insanlar ne kadar bencillerlmaz:haklısın tabiki insanın en yaşanılası anları eşini yanında ister cnm benim umarım sizi etkilemez eşine kavusursun sag salim biz kavusuruz tatlısım:içelim: amin canım 15 ay cok zor gercektende canımcım bebişin cinsiyeti belli mi:lepi:

bide bugun sana pizzanın markasını sordum sen görmedin:roflol:

bulursunuz tatlım cunku ben profiloda vr diye biliyorum bi ara bakınıyordum baya bendekaydirigubbakcemile5 beko kullanımı cok kolayhihoyyyt siemens fiyatlar ucuk olabilir tatlım istediginiz gibi bulursunuz umarım:CüvCüv:

ins cnm askerim erken gelirse eger haziranda gelir se 9 aya dusupte temmuzda dugunumuz olur ondan acele ediorumkaydirigubbakcemile3

sen kac tertipsinCADIARZU aceleci bacıopuyorumnanaktan
sag salim gelsinlerde:Saruboceq: nişanlımısın canım öyleyse babndan isteesüprizzzzz
bide iş durumu kötü mü orada:1ninca:

yaaa onlara neymiş her okuyan adammı oluyormus yani tamam okumak kötü bişey demiyorum ama bilirsiniz babayla vezir hikayesini babası oluna dermiş senden adam olmaz vezir olmus olu babasını cagırtmıs demiş baba bak bana vezir oldum hani adam olmazdı olum gene adam olamamıssın insan babasını ayanamı cagırır demiş ben askımdan cok memnunum sahsen cok ayrıntılı düşünebilen ve bana cok düşkün olan bi insan saolsun herkez kendine her okuyan ii olmaz kalkıpta onun havasını atıyorlarsa konusturmasınlar beni ayrıca onun havasını atan bi insandan ben kişiliğinden şüphe duyarım yani okuyan okumıyan kısa dönem uzun dönem diye insan ayrımı yapcaklarsa birazda kendilerini irdelesinler bence kısa uzun kardeşim asker askerdir Allah hepsini sağ sağlim bagıslasın bize inş
Yawruşum benimki kısa dönem ama biliosun dimi daha 1 ay oldu gideli yani 1 ay sonra bırakırlarsa 2 ay askerlik yapmış olucak
yok tatlım bilmiyodum ama kısa uzun fark etmicek sanırım tatlım benim aman yaa sag saglim yanında olsunda asker enişte turkbayragiturkbayragi

Canımmm snınkının acemiliğiiii 1 ay mı??

evt cnm haklısın ama genede evde durmaktan iidir bide gelirin olması aylık gene istediğini alırsın kimseye sormadan bir kenara korsun ne bilim bir kazancın olur işte öle bişi olmayınca bişi yapamıosunki
:kedi:

cnm ya ben de part tıme arıyorum ama her yere izin vermıyor askerrrrrrrrım kozmetık uzerıne arıyorum gece öğretımı okudugum ıcınn.

evt cnm benimkide istemio ama napım ben istiorum gelirim olsun diekaydirigubbakcemile3

sen kac tertipsinCADIARZU aceleci bacıopuyorumnanaktan
sag salim gelsinlerde:Saruboceq: nişanlımısın canım öyleyse babndan isteesüprizzzzz
bide iş durumu kötü mü orada:1ninca:

90/3 cnm gideli daha 3 gün oldu kaydirigubbakcemile3 napım cnm 4 senedir beklioz yaa yetti artık bide senede 1 kez görüşüoruz bi bu sene allahtan 1 ay beraber olduk geçen sene izinin yarıdan çoğu nişan telaşından geçti geri kalanındada izin bitti önceki senelerde gizli görüşüoduk zaten 1 yada 2 gün görüoduk birbirimizi öle geçti seneler ama birbirimize çok bağlandık son senelerdeopuyorumnanaktan

evt cnm valla olekaydirigubbakcemile3 askim gitmeden anlatioduda bi kulamdan girip digerinden cikiodu oda anlatmiodu o yuzden anlamassinki anlatsam dioki hakliymis megerkaydirigubbakcemile3
SEVGILIM_BENIM evet tabi ya bize bide cok tuhaf geliyo , yurtdisindayiz hic görmüyoruz duymuyoruz öyle seyleri

Ladyım ıns askerın yarın nete gırer ve bı an önceeeee herşey hallolur tum dualarımız sneınle fıstıgım:Saruboceq:
CAGLA22 in$allah canim benim hepiniz cok sagolun a.s.
her$eyin en hayirlisi olur , hepinize tek tek te$ekkür ediyorum opuyorumnanaktan ALLAH hepinizin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…