- 12 Ocak 2010
- 3.044
- 30
- 118
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #82.181
bekonun camasırda makinaları iyifisfisfis
bosch ve siemenste bakabilirsinizhihoyyyt
ictima ne cnm ben hiç bilmiom ole seyleri :kedi:
iyi aksamlar pissy'm opuyorumnanaktan
ben sizi uzun dönem sanıyordum:kedi:
fakat lütfen yazdıklarıma alınmayın ben sinirimden ve yazılanlardan söylüyorum:2:
yasadıgınız durumuda sizide tenzih ediyorum:tomato:
uffffffffffff kizlar ya bir is bulamadim daha yaaaaaa bu italyada kriz icinde oda bana denk gelir zaten hic dogru durust is yok yaaa calisipda ceyizime bisiler almayi istiorum okadar guzel ev esyalari varki icim gidio valla azar azar hepsinden alirdim calissaydim babamdanda hep isteyemiomki offffff offfffffffklava:
Kızlar kızlarrr gelirimmm yanaklarınızdan öperiimm :) ayy sarılasım geldi hepinize minnoşcanlarrr
valla canim ne yalan söyleyim bende bilmiyorum tam olarak :kedi:
ee iki gurbetci , askeriyeden askerlikten uzak büyürsek sonumuz böyle olur :)
Mervişiimmm napıyon nasılsınnnn
bulursunuz yawrum sıkma canını hem askerin gelincede hal edersinizboshayallersmile
içtima askerleri saymak oluyor canım.
sabah içtiması
öğle içtiması
yat içtiması
hep sayılıyor. acemilikte çoook uzun saatler ayakta bekliyebiliryorlar.acemi olduklarından laf dinlemeyen çok asker oluyor. komutanda onlar adam gibi durmadan saymıyorlar kaydirigubbakcemile3 ama ustada 15 dk felan sürüyor.
Helal olsun pufidiğimeeeeeealkisalkisalkisvereliniortakcanım benim olur mu öyle şeyyy, bende sinir oldum yazılanlara yorumda yaptım hatta. 5 Ay ne ki yaa dediğim gibi ben gebeyim diye zor geliyor sadece bari doğuma yetişsin istiyorum eşim. Ama çıksın diye dua ediyorum gerçekten uzun dönemler için kısalar 3 ay daha beklesin nolacakki, uzunlarınki kısalsın ama hem askerlerimiz için hemde bekleyenler için uzun ve zor bi dönem çünküü ben inanıyorum uzun zamandır konuşuluyor 1 ekimde meclise sunulduğunda oylanacak. inşallahta öyle olur gerçekten. canlarım benim bi an önce kavuşursunuz sizde. ne güzel yaa
hahahhhhhhhhh gel kız gelllllKızlar kızlarrr gelirimmm yanaklarınızdan öperiimm :) ayy sarılasım geldi hepinize minnoşcanlarrr
cnm ya ben de part tıme arıyorum ama her yere izin vermıyor askerrrrrrrrım kozmetık uzerıne arıyorum gece öğretımı okudugum ıcınn..uffffffffffff kizlar ya bir is bulamadim daha yaaaaaa bu italyada kriz icinde oda bana denk gelir zaten hic dogru durust is yok yaaa calisipda ceyizime bisiler almayi istiorum okadar guzel ev esyalari varki icim gidio valla azar azar hepsinden alirdim calissaydim babamdanda hep isteyemiomki offffff offfffffffklava:
ALLAH iyiligini versin canim opuyorumnanaktan
sizler sayesinde cesaretlendim , yarin artik bu konuda yakla$mayi denicem
in$allah hayirlisiyla güzel haberlerle gelirim de , daha rahat beklerim :Saruboceq:
valla canim ne yalan söyleyim bende bilmiyorum tam olarak :kedi:
ee iki gurbetci , askeriyeden askerlikten uzak büyürsek sonumuz böyle olur :)
evet canım okudum rep verdim sanaolumunekankayizsmile evet cok içerledim yazılanlara ya insanlar ne kadar bencillercanım benim olur mu öyle şeyyy, bende sinir oldum yazılanlara yorumda yaptım hatta. 5 Ay ne ki yaa dediğim gibi ben gebeyim diye zor geliyor sadece bari doğuma yetişsin istiyorum eşim. Ama çıksın diye dua ediyorum gerçekten uzun dönemler için kısalar 3 ay daha beklesin nolacakki, uzunlarınki kısalsın ama hem askerlerimiz için hemde bekleyenler için uzun ve zor bi dönem çünküü ben inanıyorum uzun zamandır konuşuluyor 1 ekimde meclise sunulduğunda oylanacak. inşallahta öyle olur gerçekten. canlarım benim bi an önce kavuşursunuz sizde. ne güzel yaa
bulursunuz tatlım cunku ben profiloda vr diye biliyorum bi ara bakınıyordum baya bendekaydirigubbakcemile5 beko kullanımı cok kolayhihoyyyt siemens fiyatlar ucuk olabilir tatlım istediginiz gibi bulursunuz umarım:CüvCüv:teşekkürler perim :1hug:
benimde aklım bu markalara yatıyor.birde profiloya bakıcaz bakalım.
çok yüsek bişey bakmıyoruz 600-800 arası bulabilirsek ihtiyaçlarımızı karşılayan ne mutlu bize kaydirigubbakcemile3
ins cnm askerim erken gelirse eger haziranda gelir se 9 aya dusupte temmuzda dugunumuz olur ondan acele ediorumkaydirigubbakcemile3
yaaa onlara neymiş her okuyan adammı oluyormus yani tamam okumak kötü bişey demiyorum ama bilirsiniz babayla vezir hikayesini babası oluna dermiş senden adam olmaz vezir olmus olu babasını cagırtmıs demiş baba bak bana vezir oldum hani adam olmazdı olum gene adam olamamıssın insan babasını ayanamı cagırır demiş ben askımdan cok memnunum sahsen cok ayrıntılı düşünebilen ve bana cok düşkün olan bi insan saolsun herkez kendine her okuyan ii olmaz kalkıpta onun havasını atıyorlarsa konusturmasınlar beni ayrıca onun havasını atan bi insandan ben kişiliğinden şüphe duyarım yani okuyan okumıyan kısa dönem uzun dönem diye insan ayrımı yapcaklarsa birazda kendilerini irdelesinler bence kısa uzun kardeşim asker askerdir Allah hepsini sağ sağlim bagıslasın bize inşarkadaşım kısa dönem askerlik topiğine düşüncemi zaten yazmıştım ben.
benim kısa dönem uzun dönem ile ilgili değil derdim lakin uzun dönem askerlik yapan sevdiklerimizi sanki bir işe yaramazmış gibi lanse etmeleri beni üzen konu.
biz burda birbirimizi yesekte ne desekte ancak birbirimizi kırmakla kalırız yerimseniben
sonuçta hepimiz aynı amaç için sabrediyoruz tez vakit sağsalim kavuşmak.
yok tatlım bilmiyodum ama kısa uzun fark etmicek sanırım tatlım benim aman yaa sag saglim yanında olsunda asker enişte turkbayragiturkbayragiYawruşum benimki kısa dönem ama biliosun dimidaha 1 ay oldu gideli yani 1 ay sonra bırakırlarsa 2 ay askerlik yapmış olucak
evet canım okudum rep verdim sanaolumunekankayizsmile evet cok içerledim yazılanlara ya insanlar ne kadar bencillerlmaz:haklısın tabiki insanın en yaşanılası anları eşini yanında ister cnm benim umarım sizi etkilemez eşine kavusursun sag salim biz kavusuruz tatlısım:içelim: amin canım 15 ay cok zor gercektende canımcım bebişin cinsiyeti belli mi:lepi:
bide bugun sana pizzanın markasını sordum sen görmedin:roflol:
Gerçekten bencillik çok kötü birşey. İnşallah hepimiz için ama önce uzun askerlerimiz için en hayırlısı olurrr. bian önce sevdiceklerinin yanına gelirler. Teyzesi bebişimiz erkekkkkwalla bütün gün pizza yedim görmedim canım yazdığınıı dominostan söyledim ayıptır söylemesii :) ya benim ifadelerim yokolduğu için cok sevimsiz görünüyor msglar idare edin :))
uffffffffffff kizlar ya bir is bulamadim daha yaaaaaa bu italyada kriz icinde oda bana denk gelir zaten hic dogru durust is yok yaaa calisipda ceyizime bisiler almayi istiorum okadar guzel ev esyalari varki icim gidio valla azar azar hepsinden alirdim calissaydim babamdanda hep isteyemiomki offffff offfffffffklava:
cancağzım ben 5.seneme girdim çalışıyorumda noluyor sempatiksalakcinni
ancak patronumun zengin olmasına katkı sağlıyorum
valla öyle bize zam yapmıyor gitmiş 3500 liraya gereksiz Macintosh almış gelde sinir olma kötükedihüso
cnm ya ben de part tıme arıyorum ama her yere izin vermıyor askerrrrrrrrım kozmetık uzerıne arıyorum gece öğretımı okudugum ıcınn.
sen kac tertipsinCADIARZU aceleci bacıopuyorumnanaktan
sag salim gelsinlerde:Saruboceq: nişanlımısın canım öyleyse babndan isteesüprizzzzz
bide iş durumu kötü mü orada:1ninca:
Canımmm snınkının acemiliğiiii 1 ay mı??
SEVGILIM_BENIM evet tabi ya bize bide cok tuhaf geliyo , yurtdisindayiz hic görmüyoruz duymuyoruz öyle seylerievt cnm valla olekaydirigubbakcemile3 askim gitmeden anlatioduda bi kulamdan girip digerinden cikiodu oda anlatmiodu o yuzden anlamassinki anlatsam dioki hakliymis megerkaydirigubbakcemile3
CAGLA22 in$allah canim benim hepiniz cok sagolun a.s.Ladyım ıns askerın yarın nete gırer ve bı an önceeeee herşey hallolur tum dualarımız sneınle fıstıgım:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?