- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #82.241
OYYY yerimm yerimmmmmmmmm düşünürmüşte arkadaşınıııı canmm benmmmm
düşünürüm tabi bebek bekleyen asker yari olumunekankayizsmile
merhaba kızlar ben gene geldim kusura bakmayın aşkım aradıdaaaaahihoyyyt:sm_cool: koşa koşa ona gittim 25dk konuştuk tam tamına bide konuşurken sigara içio caniiiiiii ustalarıda karşısında kolayla sigara içiomuş yarısıda maç yapıomuş dedim nasıl bi askerlik bukaydirigubbakcemile3 maç felan benimkiside normalde kalecidirr dedim formanı nie götürmedin accık top peşinde koşardın dedim çok özledim istlu dio maç deyince çok rahatım dedi arkadaşlarıd çok iiymiş burdaki bütün askerler dua edio dio askerlik düşsün die herkesin ağzından dua sözleri duyyom dio hayırlısıyla çıkıcak dedim bende 6 ekimde belli olcak kesin dio benimkiside çok heyecanlıkaydirigubbakcemile3 ohhhhh çok rahatladım kızlar süperdi sesini duymakopuyorumnanaktan
ohhh ne güzel konuşmuşsunuz.acemilikte 3-4 gün sonra bilemedin 1 hafta sonra akşamları konuşmak rahat oluyor.biz en az 1 saat konuşuyorduk
bu gece konuşamıycaz ama askerim bilgisayarların içinde boğulmuştur bu saatlerde
haklsın pufidiğim bellı olmaz belkı hakkari belkı diyarbakır artık nere bılemeyız saglık olsun cnm tez zamanda kavşruz inşlh
cnm için rahat olsun daha erken bunları düşünmek ona bakarsan benimkinin de yüzde 80 doğuya düşme ihtimalide var yüzde 20de batıya şans bakarsın ikimizinkide doğuya düşer önce belli olsun ondan sonra üzülelimmi sevinelimmi bakalım şimdiden kendini harab etme bol bol dua et askerine allah kimsenin duasını geri çevirmez mrk etme cnm zemuszemusopuyorumnanaktan
senin askerin pc başındamı görevli cnmCADIARZU
Ne de güzel yazmışşsın cnm benm ama bunları duymak uzdu daha çokk da çok çektrıolrmıs ya acemı dıede ee birde ISPARTA bılındık egtımı zor yerlerden
bilgi işlem, bilgisayarlarla ilgileniyor sürekli cnm
allah büyüktür cnm askerinden öle bir çektirme felan duydunmu duymadıysan başkalarına inanma sakın çünkü herkes kötü die bişi yok cnm insandan insana değişir her komutan aynı deildir içini ferah tut senopuyorumnanaktan
pc üzerinde görüşebiliomusunuz peki cnm:smiley-cool:
cnm hağlaaaa egtme baslmmşlr
askeriyenin internet cafesinden görüşüyorduk ama orayı kapattılar bu hafta işte o yüzden bi sürü bilgisayar topladılar bugün.bu gecede onlarla uğraşıyor.
aaa kızlar size söylemeyi unuttum
yarın Allah'ın izniyle ilk çarşımız olacak :sm_cool:
aaa ne güzel cnm bende trde olsaydım aşkıma kurabiyeler neyim gönderirdim siyah incim gibikaydirigubbakcemile3
bende göndericemde bu haftam yoğun geçti bi dahakine perşembeden göndereceğim inşallah.
ozaman içinin rahat olması için bol bol dua et derim cnm ben çok faydası oluo inan bana rahatlıo insan sen nekadar dua edersen askerin okadar ii olur biokadar korunur orda ben hergün aşkım için yasin süresi okuyorum hem kendim rahatlıorum hemde onu rahatlatıorumdur inş çok seviorum o süreyi alıştım artık anında okuyorum 10 mı bile almıor hem 24 saatte 10dk neki demi aşkım için bütün saatlerim feda olsunopuyorumnanaktan
Ne guzel cnm ALLAH kabul etsın ben de arada okuyorum daha sıklaştırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?