Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yok cnm ekimin 15de yemin töreni olcak ondan sonrada bayramda gelcem eve dedi yani oda uzun dönem yapıo cnmzemuszemus
Cnm 75 gunler 52 gun yapablırmıs bayram da dagıtım olablrmsssssssssss
çağla'cım sana sordummu yoksa aklımdan mı geçirdim bilmiyorum ama senin askerinin acemilik süresi belli oldu mu tatlım?
Cnm ed ya 75 gun baya varrr fakat 52 gun davası varmış
AMİN cnm bnm
ben geldimmmmmmmmmmm şafak 123turkbayragi

hg ududuududududuuuubmD:

nbr kız askerinle nasıl durumlar

ay pardon hürgeneralinle:kedi:

Cnm 75 gunler 52 gun yapablırmıs bayram da dagıtım olablrmsssssssssss

Cnm ed ya 75 gun baya varrr fakat 52 gun davası varmış

AMİN cnm bnm

hg ududuududududuuuubmD:

olsun cnm aslında acemiliğin aslında biraz uzun olması daha iyi. kafadan 52 yada 75 gün geçiriyosun.sonra 7 gün dağıtıma geliyor.
75 günde oluyor canım, siyahincim'in nişanlısının 75 gündü.

annem sen nerdesin yahu bir gittin yemin törenine pir gittin.valla bian sende yazıldın sandım askeri birliğe.nerelerdesin sen kaçakkkkkötükedihüso

hahhaha ahh keşke alsalar benide kocişimin yanınaaa nerdeeee.valla canım yemin töreninden sonra ailemin yanına gittim bi süre netten ve sizden uzak kaldım ama işte geldim burdayımm artıkkkkk :):) 7 gün sonra kocam geliyor yanımmaaa sonra usta birliğine geçecekk

Kızlar sımdı ıspartada 11 aydır ve askerımın taburunda olan bır askere sordukk kesın doğuymuş usta bırlıgımız vatana mıllete hayırlı olsun..Tim halındelermiş,çok çektrıolarmıs o tabura offffffffffffff nerden aldım smdı ben bu haberı hadı ıste gel de uyu yaaaaaaaaakötükedihüsomafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

ohhh ohh gözün adın canım bol bol hasret giderirsin artık kocişinle ne diyelim.dağıtım nereydi annem akıl kalmadı bende..

canım ben kjaçırmışım usta birliği neresi çıktı ? eğer orayla ilgili bilgileri netten okuduysan sakın inanma herkes bişeyler söylüyor benm eşimin gideceği yer içinde süper diyorlardı rezalet bi yer çıktı. tam tersi olabiliyor bazen şimdiden üzülme lütfenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…