- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #82.201
slm kızlarrr
Cnm 75 gunler 52 gun yapablırmıs bayram da dagıtım olablrmsssssssssssyok cnm ekimin 15de yemin töreni olcak ondan sonrada bayramda gelcem eve dedi yani oda uzun dönem yapıo cnmzemuszemus
Cnm ed ya 75 gun baya varrr fakat 52 gun davası varmışçağla'cım sana sordummu yoksa aklımdan mı geçirdim bilmiyorum ama senin askerinin acemilik süresi belli oldu mu tatlım?
AMİN cnm bnmSEVGILIM_BENIM evet tabi ya bize bide cok tuhaf geliyo , yurtdisindayiz hic görmüyoruz duymuyoruz öyle seyleri
CAGLA22 in$allah canim benim hepiniz cok sagolun a.s.
her$eyin en hayirlisi olur , hepinize tek tek te$ekkür ediyorum opuyorumnanaktan ALLAH hepinizin gönlüne göre versin
ben geldimmmmmmmmmmm şafak 123turkbayragi
ii valla cicim napalım bugün biraz yorgunum benim dayı kızı sözleniyorda onun için tam 5 kilo sarma sardık bütün gün yemek yaptık kaydirigubbakcemile2nasilsin caniiiimm Şeniz
hoş bulduk hoş sohbetlim benimmmmmmm Şenizhoşgeldinnnnnnnnnn:1hug:
ii valla cicim napalım bugün biraz yorgunum benim dayı kızı sözleniyorda onun için tam 5 kilo sarma sardık bütün gün yemek yaptık kaydirigubbakcemile2
hoş bulduk hoş sohbetlim benimmmmmmm Şeniz
hoş geldin tatlım
nbr kız askerinle nasıl durumlar
ay pardon hürgeneralinle:kedi:
ii valla cicim napalım bugün biraz yorgunum benim dayı kızı sözleniyorda onun için tam 5 kilo sarma sardık bütün gün yemek yaptık kaydirigubbakcemile2
Duyguşumm hoşgeldinnn bebişkomm anammm 5 kilo sarma mıı off etli mi yoksaa üzerine sarımsaklı yoğurt yağ kızdırcann yanınada açık ekmekle taze soğann oooffff nası canım çekti haa
kız benim çatlakkkk kankamm hoşgeldin nasılsıınnn bakalımmm yavrukuşş ?
Cnm 75 gunler 52 gun yapablırmıs bayram da dagıtım olablrmsssssssssss
Cnm ed ya 75 gun baya varrr fakat 52 gun davası varmış
AMİN cnm bnm
hg ududuududududuuuubmD:
hımm şimdi o geldi ben cıkıyorum kızlar o varken nette baska seyle ilgilenmeme kızıyo hayzlazım
olsun cnm aslında acemiliğin aslında biraz uzun olması daha iyi. kafadan 52 yada 75 gün geçiriyosun.sonra 7 gün dağıtıma geliyor.
75 günde oluyor canım, siyahincim'in nişanlısının 75 gündü.
Duyguşumm hoşgeldinnn bebişkomm anammm 5 kilo sarma mıı off etli mi yoksaa üzerine sarımsaklı yoğurt yağ kızdırcann yanınada açık ekmekle taze soğann oooffff nası canım çekti haa
ama canım sen hamile hamile okuma şu yemek şeysilerinisempatiksalakcinni eniştede yok kimi uyandırıp yollucan sonra
annem sen nerdesin yahu bir gittin yemin törenine pir gittin.valla bian sende yazıldın sandım askeri birliğe.nerelerdesin sen kaçakkkkkötükedihüso
ama canım sen hamile hamile okuma şu yemek şeysilerinisempatiksalakcinni eniştede yok kimi uyandırıp yollucan sonra
amnnn ne görsem canım çekiyor anacımetli sarmayıda pek severim yanii heheh wallahi kocada yokk kime aldıracamm yok nefsime hakim olmalıyım.
hahhaha ahh keşke alsalar benide kocişimin yanınaaa nerdeeee.valla canım yemin töreninden sonra ailemin yanına gittim bi süre netten ve sizden uzak kaldım ama işte geldim burdayımm artıkkkkk :):) 7 gün sonra kocam geliyor yanımmaaa sonra usta birliğine geçecekk
Kızlar sımdı ıspartada 11 aydır ve askerımın taburunda olan bır askere sordukk kesın doğuymuş usta bırlıgımız vatana mıllete hayırlı olsun..Tim halındelermiş,çok çektrıolarmıs o tabura offffffffffffff nerden aldım smdı ben bu haberı hadı ıste gel de uyu yaaaaaaaaakötükedihüsomafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?