- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #82.221
olsun cnm aslında acemiliğin aslında biraz uzun olması daha iyi. kafadan 52 yada 75 gün geçiriyosun.sonra 7 gün dağıtıma geliyor.
75 günde oluyor canım, siyahincim'in nişanlısının 75 gündü.
Kızlar sımdı ıspartada 11 aydır ve askerımın taburunda olan bır askere sordukk kesın doğuymuş usta bırlıgımız vatana mıllete hayırlı olsun..Tim halındelermiş,çok çektrıolarmıs o tabura offffffffffffff nerden aldım smdı ben bu haberı hadı ıste gel de uyu yaaaaaaaaakötükedihüsomafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ohhh ohh gözün adın canım bol bol hasret giderirsin artık kocişinle ne diyelim.dağıtım nereydi annem akıl kalmadı bende..
ii valla cicim napalım bugün biraz yorgunum benim dayı kızı sözleniyorda onun için tam 5 kilo sarma sardık bütün gün yemek yaptık kaydirigubbakcemile2
Duyguşumm hoşgeldinnn bebişkomm anammm 5 kilo sarma mıı off etli mi yoksaa üzerine sarımsaklı yoğurt yağ kızdırcann yanınada açık ekmekle taze soğann oooffff nası canım çekti haa
pufidik varken yemeklerden bahsetmeyin kızlar yahu
Kızlar sımdı ıspartada 11 aydır ve askerımın taburunda olan bır askere sordukk kesın doğuymuş usta bırlıgımız vatana mıllete hayırlı olsun..Tim halındelermiş,çok çektrıolarmıs o tabura offffffffffffff nerden aldım smdı ben bu haberı hadı ıste gel de uyu yaaaaaaaaakötükedihüsomafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
canım ben kjaçırmışım usta birliği neresi çıktı ? eğer orayla ilgili bilgileri netten okuduysan sakın inanma herkes bişeyler söylüyor benm eşimin gideceği yer içinde süper diyorlardı rezalet bi yer çıktı. tam tersi olabiliyor bazen şimdiden üzülme lütfenn
ne olcak canım?. benim sevdigimde şırnakta ve tim halinde gitti? nedir yani bak ben nasıl bekliyorum.
pufidik bişey sorcam şu tek tip askerlik bisi etkilemez dimiiiiiiii
bebem bir rahat ol yaaa.en doğru haberleri çağlardan alırsın bir bekle bakalım dün bir bugün iki
cnm 3gun önce teslım oldu ISPARTA da daha usta bellı deıl yok netden deıl arkds kocasını aradıı ama uzuldm smdı ona neler cektrcklerms mahvedıolrmıs ınanamıyorum ya.Doğu ALLAH yazdıysa tabıkı hayırlı şehırler nasip eylesin fakat o stresı yasaıaynlara ALLAHIM sabır versın tabı tum asker beklıyenlerımıze öle..
hoooppp çağla salma kendini böyle.
hayırlısı herşeyin, doğuda askerliğin daha rahat olduğunu söylüyorlar canım.
gönlünü içini ferah tutmaya çalışmalısın.komutanlar 1 hafta herkese aynı muamele ederler sonra kimin ne olduğunu bildikleri için sıkıntısı olmaz canım üzülme lütfen böyle.dur bakalım bi geçsin ustaya yeri belli olsun daha rahatlarsınız.
pufidik varken yemeklerden bahsetmeyin kızlar yahu
OYYY yerimm yerimmmmmmmmm düşünürmüşte arkadaşınıııı canmm benmmmm
Canım benim eşimde Diyarbakırda yapıcak ustayı 7 gün sonra gidiyor. malesef çok zor bir dönem evet ama elimizden bişey gelmiyorki. Nerde olursa olsun sağ salim dönsünler birazda rahat olsalar ne ala tabi canım ama geçecek inşallah tek tip hemen çıkarda biran evvel dönerler canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?