- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #82.361
evet ladyımm ciicimmm:1hug: haklısın valla ama baksana hep olumlu inş YARABBIM..
bizim işte son 5 ayımız kaldı. bu güne kadar da askerim şööyle bi düzenli bi şekilde beni aradığı yok diyebilirim. acemilik döneminde zorluk çektik çoook yoğun oluyodu bi kaç gün arayamadığı oluyodu sonra ustaya geçti. usta olduğundan beri daha rahatız nerdeyse her gün arar diyebilirim ama aradığı saatler bir türlü tutmaz. bi ara saat 6 dan sonra ararken bi ara 7 den sonra arar bii ara 9 dan sonra bazen öğlenleri. yani ne zaman arayacağı belli değil. e bende bekliyorum bütün gün arar mı diye akşam saat 9 oluyo mesela o saatten sonra pek aramasını beklemiyorum yüzüm düşüyo sesini duyamicam diye bi bakıyorum arıyo. geriliyorum sürekli. bazen 2-3 gün arayamadığı oluyo.
mesela daha dünden önce 2 gün aramadı 3. günün akşamı aradı. işleri varmış başka bi askeriyeye gönderilmiş falan filan...
dün konuştuk biraz. aricam tekrar dedi ama aramadı. bende bekliyorum... bugün arkadaşının cebinden aradı. -ki her zaman derim telin şarjı azsa arama ankesörden ara şarj bitince konuşma yarım kalıyo tekrar aramıyo beni. bi kaç kez böyle oldu çünkü. bugün öğlen aradı. 6 dk konuştuk pat tel kapandı. dışarı çıkıp ankesörden aramadı. ben aradım çağırtmak için dışarı çıktı yok burda dediler...
yanii demek istediğim sürekli canım sıkılıyo bu konuşamama konusunda. yıpratıyorum kendimi... özlüyorum işte
belki söylentidireyvahedigeldismileinşallah canım umutla bekliyoruzboshayallersmilevalla komutanı ole solemısss perim inş kalmaz ama baksana hep olumlu yaaa
iyiyim canım sen nasılsın? dönmüşsün geri aramıza. gerçi ben pek uğramıyorum buralara. buraya girdikçe özlemim artıyo diye...
:1hug: in$allah bitanem in$allah
herkes ayni haklara sahip olmali , e$itlik saglanmali gelsin tek tip hayirlisiyla :lepi:
ama benimkine vurmasin :mymeka: yapsin o pa$a pa$a 15 ay da akli ba$ina gelsin:dilcikar:
:1hug: in$allah bitanem in$allah
herkes ayni haklara sahip olmali , e$itlik saglanmali gelsin tek tip hayirlisiyla :lepi:
ama benimkine vurmasin :mymeka: yapsin o pa$a pa$a 15 ay da akli ba$ina gelsin:dilcikar:
bizim işte son 5 ayımız kaldı. bu güne kadar da askerim şööyle bi düzenli bi şekilde beni aradığı yok diyebilirim. acemilik döneminde zorluk çektik çoook yoğun oluyodu bi kaç gün arayamadığı oluyodu sonra ustaya geçti. usta olduğundan beri daha rahatız nerdeyse her gün arar diyebilirim ama aradığı saatler bir türlü tutmaz. bi ara saat 6 dan sonra ararken bi ara 7 den sonra arar bii ara 9 dan sonra bazen öğlenleri. yani ne zaman arayacağı belli değil. e bende bekliyorum bütün gün arar mı diye akşam saat 9 oluyo mesela o saatten sonra pek aramasını beklemiyorum yüzüm düşüyo sesini duyamicam diye bi bakıyorum arıyo. geriliyorum sürekli. bazen 2-3 gün arayamadığı oluyo.
mesela daha dünden önce 2 gün aramadı 3. günün akşamı aradı. işleri varmış başka bi askeriyeye gönderilmiş falan filan...
dün konuştuk biraz. aricam tekrar dedi ama aramadı. bende bekliyorum... bugün arkadaşının cebinden aradı. -ki her zaman derim telin şarjı azsa arama ankesörden ara şarj bitince konuşma yarım kalıyo tekrar aramıyo beni. bi kaç kez böyle oldu çünkü. bugün öğlen aradı. 6 dk konuştuk pat tel kapandı. dışarı çıkıp ankesörden aramadı. ben aradım çağırtmak için dışarı çıktı yok burda dediler...
yanii demek istediğim sürekli canım sıkılıyo bu konuşamama konusunda. yıpratıyorum kendimi... özlüyorum işte
seninkide mi arayamıyo ?canim bence arayabiliyo ya cok $ükür , sen ona bak :1hug:
keyfinden yapmiyodur bu düzensizligi , ne zaman firsat bulsa ariyo demekki yerimseniben
seni de anliyorum tabi özlüyosun , insan hep konu$mak istiyo uzun uzun sohbet vs.
10 ay kadar bi süre sabretmi$in , son 5 ayi da sabret canim kaydirigubbakcemile5
ke$ke benimki de arasada varsin düzensiz arasin
ya şarjı yoksa aramasın diyorsun aramaz ozamanda kapansın ama yeterki arasın dersin:a015:bence abartıyorsun bıraz sen özlüyorsun tamam ama emir altında olan o canım bnm bence sabırlı olmalıyız 5 ayımız kaldı sunun surasında:teselli:
hayirlisiyla olur insallah tatlim ya :Saruboceq:sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni Beklıycez artık btnm 1EKIME hıc bıseyy kalmadı..
yok kiz yok hakediyo benim dana :dilcikar:tövbe de kız üzülürsün sonraopuyorumnanaktan
canim bence sen özledigin icin bu kadar hassas oldun , tabi asker yolu beklemek kolay degilkızlar bende bişey diyemiyorum ama ne bileyim tel kapanınca en azından dışardan aramasını beklerdim. yada şarj azsa hiç aramasın böyle pat diye yarım kalınca moralim bozuluyo... söylediğim halde birde. ne bileyim öyle 2-3 gün arayamayınca üzülüyorum napiyim elimde değil ki? bir de evde tekim bu aralar ondan böyle takıldım sanırım. okul açılınca kafamı derslere verince rahatlarım belki...
birazda ben çok mu üstüne gittim acaba. kendimi biraz çekmem gerektiğini düşünüyorum...
canim bizim durum farkli , beraber degilizseninkide mi arayamıyo ?
canım tamam da demek istediğim konuşma yarım kalcağına bi zahmet dışardan arasın biraz konuşalım ben kapatıyorum vs bişey desin kapatalım. anlatabildim mi? 1 değil 2 değil söyledim ona. hani yanlış mı düşünüyorum. senin başına gelse. nedir yani istediğim benim
yok kiz yok hakediyo benim dana :dilcikar:
akli ba$ina gelir in$allah askerlikte diye bekliyorum ben
]
canim bence sen özledigin icin bu kadar hassas oldun , tabi asker yolu beklemek kolay degil
ama bence kizmamaya cali$ firsat buldukca ariyormu$ i$te, sesini duyuyosun hic degilse:1hug:
canim bizim durum farkli , beraber degiliz
askere giden eski sevgilim bayadir yine görü$meye ba$lami$tik ama henüz ilerleme yok :1closedeyes:
kararlıyım zaten hele böyle gerginken ararsa telefona bakmamayı bile düşünüyorum. kötü olmaktansa...anlıyorum... bende diyorum ki madem yapmıyor bunu sende bunun icin yıpratma kendini:sinifsinif: biliyorum lafla olmuyor öyle ama bak sen biraz umursama ne zaman ararsa arar de belki meraklanır bu seferbilmiyorumkismile bide actıgında kapanabilir diyorsa ayrıntıya girmiyordur. benim basıma gelse evet aynen böle sinir olurum ama sinir oldugumuzla kalırız anca sekerim:ecrin_bebek:
durum o kadar vahim mieyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
suan sevgili degilmisiniz :1ninca: durum ne konusma falan yok mukaydirigubbakcemile2 meraklı gibi atladım demi:kedi:
anladım canım... hayırlısı olsun ne diyelim
kızmamaya çalışıyorum ama bazen insanın elinde olmuyo
kararlıyım zaten hele böyle gerginken ararsa telefona bakmamayı bile düşünüyorum. kötü olmaktansa...
şarjı az falan da demedi. arkadaşından aldığı için belki kendi de farkında değildi bilemiyorum. en azından dışardan araması mutlu ederdi beni...
neyse regl dönemim yaklaştı ondan böyle duygusal oldum sanırım...
mümkünse şu günlerde çarşafı kafama çekip uyumayı düşünüyorum delikafadulden
anladım tersledin sımdıde adım atan yok ortada demiboshayallersmilezor bir durumakannehir ama senden bi adım bekliyor olabilir ilk fırsatta at o adımı sendekaydirigubbakcemile arayabilecegin numarada yok sanırım gerci ben olsam arayamam sanırım en iyisi sen msnde istersinsempatiksalakcinnimaalesef canim :çok üzgünüm: askerligi cok rahat geciyo ke$ke biraz cekseydi de görseydi
degiliz canim maalesef :çok üzgünüm: canim 10 aydir felan konu$uyoruz yine ba$ta arkada$caydi
sonra bu bana acilmaya ba$ladi tekrar denemek istedigini felan söyledi , ah benim deli kafamklava: hep tersledim redettim her defasinda
$imdi i$te msnde konu$uyoruz öyle car$i izni felan olunca , ama en kisa zamanda numarasini isticem verirse artik konu$uruz telde
yok canim ya estf olumunekankayizsmile hic sorun degil seve seve anlatirim bende zaten
anladım tersledin sımdıde adım atan yok ortada demiboshayallersmilezor bir durumakannehir ama senden bi adım bekliyor olabilir ilk fırsatta at o adımı sendekaydirigubbakcemile arayabilecegin numarada yok sanırım gerci ben olsam arayamam sanırım en iyisi sen msnde istersinsempatiksalakcinni
bende dinlerimolumunekankayizsmile konusmalar nasıl yakınlık hissediyomusunaklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?