- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #82.381
evet canim baya tersledim hatta , 1 degil 2 degil bu
baya ugra$ti ama her defasinda benden ayni davrani$lari gördü
bi zaman sonra kendini geri cekti , fakat ben anca o zaman anladim onu ne kadar cok istedigimi :çok üzgünüm:
bi söz vardir , insan bir$eyin/birinin degerini onu kaybedince anlar , dogruymu$ gördüm vereliniortak
kendisi $imdi onca $eyden sonra haliyle geri cekildi , askere gideli 2 bucuk ay oluyo henüz
gitmeden önce konu$tuk , her$eyi zamana birakalim , askerden sonrasini bekleyelim dedi kendisi
böyle anla$mi$tik , her$eyden önce dostlugumuz var felan demi$tik boshayallersmile 6 senedir taniyorum da kendisini
sagol canim dinledigin icin olumunekankayizsmile eski konu$malar yok tabiki , dedigim gibi geri cekti kendisini, arada bi ortaya laf atiyo yakinlik yönünden ama yerimizde yürüyoruz ilerleme yok $uan
ortaya laf attıgında atla bence hemeneyvahedigeldismile ama insan sabır edemiyor demi askerden sonrası dediginde bi hevesle baglar kopmadı dıye sevındin ama sımdı yetmıyorbilmiyorumkismilehaklısın canım msne girdiginde yeni gelismelerle gel artıkboshayallersmile ne demek canım dınlerım tabııkaydirigubbakcemile5 geri cekilmesi normal bu durumda zaten ama senı ozluyor demekki konusmak ıstıyorbayanssulusmileaman bırak dostluk falan seviyosunuz bırbırınızı felsefeye gerek yokdelikafadulden
yapamiyorumki canim bende gülüp geciyorum o an sempatiksalakcinni
aynen öyle canim bak hemen cözdün beni he kaydirigubbakcemile5
askerden sonrasina bakalim felan dedi ya , o kadar baglandimki $imdi yani sanki askerden sonrasi kesin olucakmi$ gibi
ama aslinda zamana birakalim , askerden sonra kismette varsa olur diye konu$tuk
beklerim sabrederim diyodum , iyi de gidiyodu ama 8 gündür felan hic konu$mayinca msnde
artik insan dayanamaz oluyo
in$allah canim bugün gelir diye bekledim ya , yarin artik ALLAH izin verirse güzel haberlerle gelirim in$.:Saruboceq:
cok sagol canim benim hem dinledigin icin hem güzel dileklerin icin :1hug: burda sizin beni dinlediginiz gibi , kuzenlerim , dost dediklerim dinlemiyo belkide
gülüp gecme iste bak ısrarcı olmazsan alısır bu duruma bencelmaz:
seninde onu istedigini bilmeli derim benkaydirigubbakcemile2 aynen bak baglandın olucaksa olur olmayacaksa yııkılırsın Allah korusunboshayallersmile öyle diyordun cunku bi adım atınca heveslendin sımdı adım atma sırası sendeopuyorumnanaktan umarım canım güzel haberlerle gelirsin:Saruboceq:birlikteliğiniz ne kadar sürdüakannehir
lafı olmaz canmŞeniz dinlemezler canım cunku yasamdıkları gibi anlamazlar ve sıkılırlaralsanaalsanasmile
selam güzellerrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Şeniz selam canim hosgeldin
selam kızlar mafoldumben askerim gitti...
11 uçağına bindirdik, şimdi ağrıda.. Allah'ım bu sefer çok zor yolladım sarıldım sarıldımmm öptüm kokusunu içime çektim bırakamadım.. mafoldumben daha önce hep mehtabım yakındı ama şimdi 4 ay göremicem çok kötüyüm evime nasıl geldim bilmiyorum mafoldumben
Canım üzülme.. Ya ben napıyım aynı anda gönderdik askerlerimizi sen gördün ama ben daha göremedim hemde 4-5 ay göremicem..
off canım yaa.. evet çok zor .. hele 14 gün yanında olması sonra ellerinle göndermesi o da çok zor gelseler ayrı gelmeseler ayrı.. mafoldumben
off canım yaa.. evet çok zor .. hele 14 gün yanında olması sonra ellerinle göndermesi o da çok zor gelseler ayrı gelmeseler ayrı.. mafoldumben
Bi arkadaşın askeriiiiiiine komutanı Hazırlansın 89/3 ve 89/4 ler 30-31 ekımde terhis oluyorlar demişşşhihoyyyt tebligatla gelmişşşşş bütün tugaylara gönderılıormus yavas yavasss.Tabi 90tertiplerrrrde öyle.ALLAHIM bu iş oluyo gbı :sm_cool::sm_cool:
selam kızlar mafoldumben askerim gitti...
11 uçağına bindirdik, şimdi ağrıda.. Allah'ım bu sefer çok zor yolladım sarıldım sarıldımmm öptüm kokusunu içime çektim bırakamadım.. mafoldumben daha önce hep mehtabım yakındı ama şimdi 4 ay göremicem çok kötüyüm evime nasıl geldim bilmiyorum mafoldumben
ahh canım benim dayancaz bu özlemlere napalım canım içimden bi parça koptu resmen :gitme: şu tektip çıksa da gelseler allahım yaa ama çok olumlu şeyler duyuyorum kızlar:1rolleyes:Evet canım izinden sonrası gerçektn çok zor oluyor.. Bu ara benim özlemim çok arttı sürekli ruyamda görüyorum sürekli hayalini görüyorum dayanıcak gücümün kalmadıgını hissediyorum..
İncim allah tez zamanda kavuştursun senı de özgecimm 4 ay su gbı gecsın sızın için,ve tüm kızlar için tatlım:1hug:
ahh canım benim dayancaz bu özlemlere napalım canım içimden bi parça koptu resmen :gitme: şu tektip çıksa da gelseler allahım yaa ama çok olumlu şeyler duyuyorum kızlar:1rolleyes:
saol canımmm Allah seni de tez zamanda kavuştrsun inşallah..turkbayragi askerin nasıl canım konuşabiliyomusunuz?
kizlar askim bugun aradi yemin toreninin olucagi yere gitmisler komutan bazilarini seçmis meslekci olarak onlara sira gelirken isi cikmis gitmek zorunda kalmis bidaha gidiceklermis herhalde meslekci secilenlerde ankaraya gonderilicekmis acep secilsemi ii olur ankara cokmu egitim yaptirio dua etsemmi secilsin die etmesemmi bilemedim aranizda yok demi ankaraya giden askeri benimkinin yuzde 80 doguya dusme imkani var onun icin bilemiorumki yardim edin lutfennn:gitme:
selam canlarimmmmmmmmopuyorumnanaktan
ayy canim vallahami dion sen ay kurban oldugum ne guzel haber bu cok sevindim vallaaaaaaaaaa:)delikafaduldensırnaşık şey
ahh cnm alisirsin bir kaç gune mrk etme cnm ilk gun ya ondan cok zor gelir ama okadar cok dayandin simdide dayanirsin morelini hic bozma sevgin icin askin icin sabret uzulme sakin allahim bir an once kavusturur ins:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?