- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #82.401
kız meslekcı secımlerııı 2bucuk hafta soraaydıııı:S:S Hakınzda hayırlsı cnmm
kizlar askim bugun aradi yemin toreninin olucagi yere gitmisler komutan bazilarini seçmis meslekci olarak onlara sira gelirken isi cikmis gitmek zorunda kalmis bidaha gidiceklermis herhalde meslekci secilenlerde ankaraya gonderilicekmis acep secilsemi ii olur ankara cokmu egitim yaptirio dua etsemmi secilsin die etmesemmi bilemedim aranizda yok demi ankaraya giden askeri benimkinin yuzde 80 doguya dusme imkani var onun icin bilemiorumki yardim edin lutfennn:gitme:
canım meslekçilik iyidir genelde batıya düşerler ve en önemlisi genelde geri hizmette olurlar yanlış bilgilendirmeyeyeim ama sen hayırlısı neyse o olsun diye dua et canım benim :1hug:kizlar askim bugun aradi yemin toreninin olucagi yere gitmisler komutan bazilarini seçmis meslekci olarak onlara sira gelirken isi cikmis gitmek zorunda kalmis bidaha gidiceklermis herhalde meslekci secilenlerde ankaraya gonderilicekmis acep secilsemi ii olur ankara cokmu egitim yaptirio dua etsemmi secilsin die etmesemmi bilemedim aranizda yok demi ankaraya giden askeri benimkinin yuzde 80 doguya dusme imkani var onun icin bilemiorumki yardim edin lutfennn:gitme:
arıyo cnm yaaaa neyseki valla.
Canım Ankara İstanbul gibi büyük şehirlerde askerlik çok daha zor olur derler her zaman.Ufak yerlerde daha rahattır. Doğudan o kadar korkma doğusu batısı yok dua et komutanı iyi olsun. Benim eşim Diyarbakırda olumlu düşünüyorum her zaman. Hakkımızda hayırlsı
Selam bebişkolarrrrrr topağınızı annişi geldiiimehtap 7 !! Şafak 117 :)
hoşgeldin canım nasılsın?
mecburen sabredicez :gitme: ama çok zor oluyo ya onu bırakıp havalimanında eve gelmek :gitme:
kızlar şu tektip belli olsun varyaa... :Saruboceq: bakın 2 güzel haber; askeriyedki üst devrelerde önemli görevde olanların yanlarına er vermişler görevlerinizi bildiklerinizi ekime kadar öğretin ekimde terhis olcaksınız demişler bilmiyorumkismile vee 90/4 ve 91/1 leri erken muayeneye çağırmışlar alt yapı oluşturuluyo yani zemuszemus
Canım Ankara İstanbul gibi büyük şehirlerde askerlik çok daha zor olur derler her zaman.Ufak yerlerde daha rahattır. Doğudan o kadar korkma doğusu batısı yok dua et komutanı iyi olsun. Benim eşim Diyarbakırda olumlu düşünüyorum her zaman. Hakkımızda hayırlsı
canım meslekçilik iyidir genelde batıya düşerler ve en önemlisi genelde geri hizmette olurlar yanlış bilgilendirmeyeyeim ama sen hayırlısı neyse o olsun diye dua et canım benim :1hug:
maşallah canım benim
hoşgeldin güzel anneeemaşallah mehtabına da şafağına da bebişine de
anammmmmmm bugun neguzel haberler verionuz ole demistim ama ben bu konu bukadar ilerlemeseydi olmasdi dimi kizlarr cok sevindimmmmmmmmmm inanin allahim dualarimzi kabul et askerlerimize biran once kavusalim nolurrrrrrrrrrrr:Saruboceq::Saruboceq:
Teşekkür ederimm güzel aşııkk topiğimizin hamarat geliniiiiii saol canım benimmm inşallah tek tip çıkarda sende biran önce kavuşursun sevdiceğineeeeee
inşallah canım yaaa Allah'ım yüzümüzü güldür yarabbimmmm tez zamanda :Saruboceq: hiç bu kadar net konuşulmamıştı inşallah olcak kızlar :lepi:
:kedi: gene inciler karıştı galiba :kedi: ama ben de aşık ve hamaratım bana neinşallah canım tektip çıksın şu anki kısa dönemler uzamasın ama uzunlar kısalsın :Saruboceq:
evt cnm ins hayirlisiyla sevinicemiz gunlerde gelcekzemuszemus
bende cok uzuluorum ins kisa donemlerinki uzamaz yada simdikilere vurmaz onlarda bir heyecanla bekliolar askerlerini herkesin hakkinda hayirlisi olsunopuyorumnanaktan
ayy evett inciler karıştı bak geneeolsun tabii sende kesinlikle hamaratsın aşık olduğuna şüphe yok zaten canım bnmm siyah inci nadir bulunur superim tatlışlarımızda nadir bulunan cinsten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?