Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Canım Ankara İstanbul gibi büyük şehirlerde askerlik çok daha zor olur derler her zaman.Ufak yerlerde daha rahattır. Doğudan o kadar korkma doğusu batısı yok dua et komutanı iyi olsun. Benim eşim Diyarbakırda olumlu düşünüyorum her zaman. Hakkımızda hayırlsı

canım meslekçilik iyidir genelde batıya düşerler ve en önemlisi genelde geri hizmette olurlar yanlış bilgilendirmeyeyeim ama sen hayırlısı neyse o olsun diye dua et canım benim :1hug:
arıyo cnm yaaaa neyseki valla.

maşallah canım benim

çok doğru söylüyosun canım benim nişanlım da ağrıda ama maşallah iyi

batı olsun diye dua etmeyin kızlar hayırlısı olsun diye dua edin boshayallersmile

anammmmmmm bugun neguzel haberler verionuz ole demistim ama ben bu konu bukadar ilerlemeseydi olmasdi dimi kizlarr cok sevindimmmmmmmmmm inanin allahim dualarimzi kabul et askerlerimize biran once kavusalim nolurrrrrrrrrrrr:Saruboceq::Saruboceq:

cok saolun kizlar dogru soluosunuz ole dua etcem hayirlisi olsun hepimiz icin opuyorumnanaktan

anammmmmmm bugun neguzel haberler verionuz ole demistim ama ben bu konu bukadar ilerlemeseydi olmasdi dimi kizlarr cok sevindimmmmmmmmmm inanin allahim dualarimzi kabul et askerlerimize biran once kavusalim nolurrrrrrrrrrrr:Saruboceq::Saruboceq:

inşallah canım yaaa Allah'ım yüzümüzü güldür yarabbimmmm tez zamanda :Saruboceq: hiç bu kadar net konuşulmamıştı inşallah olcak kızlar :lepi:

Teşekkür ederimm güzel aşııkk topiğimizin hamarat geliniiiiii saol canım benimmm inşallah tek tip çıkarda sende biran önce kavuşursun sevdiceğineeeeee

:kedi: gene inciler karıştı galiba :kedi: ama ben de aşık ve hamaratım bana ne inşallah canım tektip çıksın şu anki kısa dönemler uzamasın ama uzunlar kısalsın :Saruboceq:

inşallah canım yaaa Allah'ım yüzümüzü güldür yarabbimmmm tez zamanda :Saruboceq: hiç bu kadar net konuşulmamıştı inşallah olcak kızlar :lepi:

evt cnm ins hayirlisiyla sevinicemiz gunlerde gelcekzemuszemus

:kedi: gene inciler karıştı galiba :kedi: ama ben de aşık ve hamaratım bana ne inşallah canım tektip çıksın şu anki kısa dönemler uzamasın ama uzunlar kısalsın :Saruboceq:

bende cok uzuluorum ins kisa donemlerinki uzamaz yada simdikilere vurmaz onlarda bir heyecanla bekliolar askerlerini herkesin hakkinda hayirlisi olsunopuyorumnanaktan

ayy evett inciler karıştı bak genee olsun tabii sende kesinlikle hamaratsın aşık olduğuna şüphe yok zaten canım bnmm siyah inci nadir bulunur superim tatlışlarımızda nadir bulunan cinsten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…