- 17 Eylül 2010
- 2.144
- 302
- 363
- 35
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #82.441
kizlar meral arkadasimizda bize katildi bugun daha siteye yeni uye oldu baska bir sitede karsilastik burayi onermistim ben ilk defa geldi bu siteye herhaldeopuyorumnanaktan
Meralcim öncelikle hoşgeldin canım aramıza, merak etme müsait olur olmaz aricaktır ilk günler gerçekten çok yoğun geçiyor
hadı hayırlısı artık hepsı icin bızımkının bolugu falan bellı degıldı dun daha 16 teslim oldu oda
merak etme cnm ozaman kesin arar yarin benimki 2.gunun sonunda yerlesti yerine suan rahat allahtan senin askerinde bir kac gune kalmaz rahat eder mutlaka opuyorumnanaktan
hosbulduk canımm ya cook entıselıyım ben neden bılmıyorum hıc rahat degılım dayanamıyorum boyle yokluguna falan
insallah oyle olur yarın ararsada ben konusamam kardesım eve gelıyo acayıp tutucu o varken konusamam ya bu 460 gun nasıl gecıcek bılmıyorum
nisanlimisin cnm sen yoksa sevgilimi tuvalete gir konus cnm cebini ararsa nisanliysan eger kardesin hicbirseyine karisamaz senin biraz asabi galiba :mymeka:
cnm merak etme dayanmak zorundayiz birde ekimde belli olsun su tek tip bak nasil mutlu olucaksin ilk gunler cok zor gecer ama sonradan askin icin dayanmayi ogreniceksin arar mutlaka benimki gunde en az 2 kez ario suan icini ferah tut:1hug:
mamlesef degılız ikizim var erkek cook kıskanc annm bılıyo am nısan yapmadılar istemeye gelcektı olmaz dedi boylede olmuyo bayramda izinleri varmıs sanırım o zman yaparız insallh allah yardımcım olsunn
benim saf nıye ramıyo acaba CADIARZU sınır edıyo benı burda allahım insallah bendfe duydum onu insallah gelırde hepimizn yuzu guler
anladim cnm cok zor dur senin icin sabretmekten baska caren yok herhalde:gitme:
bilmiorumki cnm alisamamistir belki tel yerlerini felan ogrenmesi uzun olursa arar ama mutlaka ararsa solersin gunduz arar ikizin olmadigi zaman aksam konusamassan egeropuyorumnanaktan
cook caresizim gercektenn o arıycak konusamıycaz falan sureklı dusunuyorumm nasıl olucak bılmıyorum insallah annem nısanlanmamiza izin verirde rahatlarım bende
pufidik cnm senin bebeginin cinsiyeti belli oldumu kac aylik suanopuyorumnanaktan
bugun arayıp bölugunu soyleseydı pazartesi mektup atıcaktım ben oana ama aramadı artıkda bugun aramaz
Oğlumuz olucak inşallah canımmmmmm5,5 ayı birazcık geçti şuann :))
arar mutlaka cnm aklina kotu seyler getirme sen ferah tut kalbini:1hug:
Oğlumuz olucak inşallah canımmmmmm5,5 ayı birazcık geçti şuann :))
sizin esinizde asker sanırım sizin icin daha zor olsa gerek allah kavustursunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?