Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kizlar meral arkadasimizda bize katildi bugun daha siteye yeni uye oldu baska bir sitede karsilastik burayi onermistim ben ilk defa geldi bu siteye herhaldeopuyorumnanaktan

ben bu siteye uyeydım ama gırmıyodum daha dogrusu gerek duymuyodum ama cook mutluyum suan kafam dagılıyo benıde aranıza alırsanzı cook mutlu olurum

merak etme cnm ozaman kesin arar yarin benimki 2.gunun sonunda yerlesti yerine suan rahat allahtan senin askerinde bir kac gune kalmaz rahat eder mutlaka opuyorumnanaktan

insallah oyle olur yarın ararsada ben konusamam kardesım eve gelıyo acayıp tutucu o varken konusamam ya bu 460 gun nasıl gecıcek bılmıyorum

hosbulduk canımm ya cook entıselıyım ben neden bılmıyorum hıc rahat degılım dayanamıyorum boyle yokluguna falan

cnm merak etme dayanmak zorundayiz birde ekimde belli olsun su tek tip bak nasil mutlu olucaksin ilk gunler cok zor gecer ama sonradan askin icin dayanmayi ogreniceksin arar mutlaka benimki gunde en az 2 kez ario suan icini ferah tut:1hug:

insallah oyle olur yarın ararsada ben konusamam kardesım eve gelıyo acayıp tutucu o varken konusamam ya bu 460 gun nasıl gecıcek bılmıyorum

nisanlimisin cnm sen yoksa sevgilimi tuvalete gir konus cnm cebini ararsa nisanliysan eger kardesin hicbirseyine karisamaz senin biraz asabi galiba :mymeka:

nisanlimisin cnm sen yoksa sevgilimi tuvalete gir konus cnm cebini ararsa nisanliysan eger kardesin hicbirseyine karisamaz senin biraz asabi galiba :mymeka:

mamlesef degılız ikizim var erkek cook kıskanc annm bılıyo am nısan yapmadılar istemeye gelcektı olmaz dedi boylede olmuyo bayramda izinleri varmıs sanırım o zman yaparız insallh allah yardımcım olsunn

cnm merak etme dayanmak zorundayiz birde ekimde belli olsun su tek tip bak nasil mutlu olucaksin ilk gunler cok zor gecer ama sonradan askin icin dayanmayi ogreniceksin arar mutlaka benimki gunde en az 2 kez ario suan icini ferah tut:1hug:

benim saf nıye ramıyo acaba CADIARZU sınır edıyo benı burda allahım insallah bendfe duydum onu insallah gelırde hepimizn yuzu guler

mamlesef degılız ikizim var erkek cook kıskanc annm bılıyo am nısan yapmadılar istemeye gelcektı olmaz dedi boylede olmuyo bayramda izinleri varmıs sanırım o zman yaparız insallh allah yardımcım olsunn

anladim cnm cok zor dur senin icin sabretmekten baska caren yok herhalde:gitme:

benim saf nıye ramıyo acaba CADIARZU sınır edıyo benı burda allahım insallah bendfe duydum onu insallah gelırde hepimizn yuzu guler

bilmiorumki cnm alisamamistir belki tel yerlerini felan ogrenmesi uzun olursa arar ama mutlaka ararsa solersin gunduz arar ikizin olmadigi zaman aksam konusamassan egeropuyorumnanaktan

cook caresizim gercektenn o arıycak konusamıycaz falan sureklı dusunuyorumm nasıl olucak bılmıyorum insallah annem nısanlanmamiza izin verirde rahatlarım bende

Meralcim arar merak etme yarın arar heralde çünkü yatmış oloabilirler artık. Askerin arayınca açmamak çok koyuyor onlara ama aklında bulunsun bi yolunu bul aç mutlaka merakta bırakma canım. kızma ona müsait olsa kesin arardı dediğim gibi ilk günler çok yoğun oluyor meralcim

sizin esinizde asker sanırım sizin icin daha zor olsa gerek allah kavustursunn

Sorma canım Diyarbakırda asker benim eşim. Çok zor tabi ona en çok ihtiyacım olduğu zamanlar yapayalnızım onunda çok aklı kalıyor ama gitmek zorundaydı. Zor ve sancılı bir dönem ama elimizden beklemekten sabretmekten ve birbirimize destek olmaktan başka bişey gelmiyor malesef. İyiki burası var yoksa kafayı yerdim heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…