- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #82.621
kaydirigubbakcemile3 baya geldiler iyi oldu ama kizaklinialirimsmile arada geliyolar bana yeterki işe yarasın askerime döktürdüklerim gibi yaparız hep beraber:1hug:
Selam canim ho$geldin opuyorumnanaktan ma$allah mehtabina dauzun bi aradan sonra selam şafak güzelleri:) nasılsınız???
selam $afakda$iiim opuyorumnanaktanselamlar kızlar a.s.
selam siyah incimmmm opuyorumnanaktan nasil oldu canim hallettinmi dünki olayi ? yerimsenibenSelamm kızlarr şimdi can sıkıntısından yine kurabiye yapcamm püfff evde kimse yok hava sıcak .. saç bakımı yaptım onu bekliyorum.. sevgilim arıcam dedi.. her zamanki pazarlardan birini yaşıyorum yine...
aman amann tatlım sana kolay gelsin bugün evde olmak sevindiricisen yine evdesin ben pazar pazar çalışıyorum puf -tatlicadiarzu-
kaydirigubbakcemile3 baya geldiler iyi oldu ama kiz
in$allah hadi bakalim ah bi okusaydi :Saruboceq:boshayallersmile
Selam canim ho$geldin opuyorumnanaktan ma$allah mehtabina da
senin yazini görünce bende heveslendim :kedi:
biten: 76 - kalan: 381 mehtabimiz yok maalesef :çok üzgünüm:
selam $afakda$iiim opuyorumnanaktan
selam siyah incimmmm opuyorumnanaktan nasil oldu canim hallettinmi dünki olayi ? yerimseniben
kaydirigubbakcemile5 in$allah canim hep beraber atlaticazsaol bidenem olumunekankayizsmile
heveslenin tabiiii herkese nasip olmaz asker beklemek,şafak saymak...
böyle kocaman harflerle yazacağız şafağımızı,yiyeceğiz askerliği inşh :jeyyar:
yinede ilk 3 ay en zorlardan birisi,atlatmana sevindim :1hug:
mevlam sağ sağlim askerlerimize kavuşmak nasip etsin :lepi:
dedigim gibi incim bir anlik ruh haliyle yapiyo bunlari yerimsenibenaman amann tatlım sana kolay gelsin bugün evde olmak sevindirici
canımm hallettim gibi bilmiyorum yaa ... ona göre halloldu geçti bitti.. neyse tatlım uzatmak gibi bi nietim yok zaten problemleri.. geçip gidicem gelince konuşucak konularımız olsun..
cnm listeleri sen miii alddın susudan =)
merhaba kizlar bugun askimi komutanlar komando seçmisler gonullu olanlar sectikten sora bikac kisiyide kendileri secmis askkim hic komando olmak istemiodu kesin doguya gonderiolar komandolari dio oda 15 gun sora doktordan geciceklermis hepsi rapor alcak gozunde ufak bir sorun vardi ondan dolayi komando olmamak icin hayirlisi ins iptal ederler yaaa cok morelim bozuldu kizlarrrrrrmafoldumben
merhaba kizlar bugun askimi komutanlar komando seçmisler gonullu olanlar sectikten sora bikac kisiyide kendileri secmis askkim hic komando olmak istemiodu kesin doguya gonderiolar komandolari dio oda 15 gun sora doktordan geciceklermis hepsi rapor alcak gozunde ufak bir sorun vardi ondan dolayi komando olmamak icin hayirlisi ins iptal ederler yaaa cok morelim bozuldu kizlarrrrrrmafoldumben
Selam canım dur hemen moralini bozma rapor alırsa belki vazgeçebilirler. hem daha önce söylediğim gibi doğusu batısı yok bunun komutanda bitiyor herşey. ayrıca bırakın gitsinler doğuya Asıl askerlik doğuda yapılır. Çoğumuzun askeri doğuda korkulacak bişey yok
Selam canım dur hemen moralini bozma rapor alırsa belki vazgeçebilirler. hem daha önce söylediğim gibi doğusu batısı yok bunun komutanda bitiyor herşey. ayrıca bırakın gitsinler doğuya Asıl askerlik doğuda yapılır. Çoğumuzun askeri doğuda korkulacak bişey yok
Siz böyle diyorsunuz ya benim sinirlerim bozuluyor kızlar ya. Benim aşkımda komando ve şırnakta. Sürekli göreve çıkıyor yani siz böyle komando olmasın doğuya gitmesin diye dualar ettikçe açıkçası üzülüyorum bizim canımız yokmu böyle iğrenç bişeymiş gibi dualar filan anlamıyorum yani.
Evet işte pufidikçim bunu söylemek istiyorum. Sürekli doğu olmasın diye dualar filan anlayamıyorum açıkcası orasıda vatan değilmi ordakilerin sevdigi seveni yokmu..
Selaam kızlaar, Bi hafta sonu daha bittiiii =((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?