Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aklinialirimsmile arada geliyolar bana yeterki işe yarasın askerime döktürdüklerim gibi yaparız hep beraber:1hug:
kaydirigubbakcemile3 baya geldiler iyi oldu ama kiz
in$allah hadi bakalim ah bi okusaydi :Saruboceq:boshayallersmile

uzun bi aradan sonra selam şafak güzelleri:) nasılsınız???
Selam canim ho$geldin opuyorumnanaktan ma$allah mehtabina da
senin yazini görünce bende heveslendim :kedi:
biten: 76 - kalan: 381 mehtabimiz yok maalesef :çok üzgünüm:

selamlar kızlar a.s.
selam $afakda$iiim opuyorumnanaktan

Selamm kızlarr şimdi can sıkıntısından yine kurabiye yapcamm püfff evde kimse yok hava sıcak .. saç bakımı yaptım onu bekliyorum.. sevgilim arıcam dedi.. her zamanki pazarlardan birini yaşıyorum yine...
selam siyah incimmmm opuyorumnanaktan nasil oldu canim hallettinmi dünki olayi ? yerimseniben

Selam canim ho$geldin opuyorumnanaktan ma$allah mehtabina da
senin yazini görünce bende heveslendim :kedi:
biten: 76 - kalan: 381 mehtabimiz yok maalesef :çok üzgünüm:

saol bidenem olumunekankayizsmile
heveslenin tabiiii herkese nasip olmaz asker beklemek,şafak saymak...
böyle kocaman harflerle yazacağız şafağımızı,yiyeceğiz askerliği inşh :jeyyar:
yinede ilk 3 ay en zorlardan birisi,atlatmana sevindim :1hug:
mevlam sağ sağlim askerlerimize kavuşmak nasip etsin :lepi:

selam pissym siyahincmm hoşgeldinizz.. bende her zamanki gibi yalnızım evdeee, hava sıcak gerçekten. tvde de hiçbişe yok. kocacım gitmeden bisürü film almıştı onlardan birini izlicem sanırıımmm sıkıldmmm

William Shakespeare harikalarından biri kızlarr ;

Tired with all these, for restful death I cry,
As, to behold desert a beggar born,
And needy nothing trimm'd in jollity,
And purest faith unhappily forsworn,
And guilded honour shamefully misplaced,
And maiden virtue rudely strumpeted,
And right perfection wrongfully disgraced,
And strength by limping sway disabled,
And art made tongue-tied by authority,
And folly doctor-like controlling skill,
And simple truth miscall'd simplicity,
And captive good attending captain ill:
Tired with all these, from these would I be gone,
Save that, to die, I leave my love alone.
......................................................................
Vazgeçtim bu dünyadan tek ölüm paklar beni,
Değmez bu yangın yeri, avuç açmaya değmez.
Değil mi ki çiğnenmiş inancın en seçkini,
Değil mi ki yoksullar mutluluktan habersiz,
Değil mi ki ayaklar altında insan onuru,
O kızoğlan kız erdem dağlara kaldırılmış,
Ezilmiş, horgörülmüş el emeği, göz nuru,
Ödlekler geçmiş başa, derken mertlik bozulmuş,
Değil mi ki korkudan dili bağlı sanatın,
Değil mi ki çılgınlık sahip çıkmış düzene,
Doğruya doğru derken eğriye çıkmış adın,
Değil mi ki kötüler kadı olmuş Yemen' e
Vazgeçtim bu dünyadan, dünyamdan geçtim ama,
Seni yalnız komak var, o koyuyor adama.

sen yine evdesin ben pazar pazar çalışıyorum puf -tatlicadiarzu-
aman amann tatlım sana kolay gelsin bugün evde olmak sevindirici

canımm hallettim gibi bilmiyorum yaa ... ona göre halloldu geçti bitti.. neyse tatlım uzatmak gibi bi nietim yok zaten problemleri.. geçip gidicem gelince konuşucak konularımız olsun..

kaydirigubbakcemile5 in$allah canim hep beraber atlaticaz
sagol canim :1hug: Senin $afagin da ma$allahi var canim yarilami$ sayilirsin
amiin cümlemiz de in$allah :Saruboceq:

dedigim gibi incim bir anlik ruh haliyle yapiyo bunlari yerimseniben
büyütücek bi$ey degil gercekten , gelince sende pek nazlanirsin öde$irsiniz aklinialirimsmile

merhaba kizlar bugun askimi komutanlar komando seçmisler gonullu olanlar sectikten sora bikac kisiyide kendileri secmis askkim hic komando olmak istemiodu kesin doguya gonderiolar komandolari dio oda 15 gun sora doktordan geciceklermis hepsi rapor alcak gozunde ufak bir sorun vardi ondan dolayi komando olmamak icin hayirlisi ins iptal ederler yaaa cok morelim bozuldu kizlarrrrrrmafoldumben

Selam canım dur hemen moralini bozma rapor alırsa belki vazgeçebilirler. hem daha önce söylediğim gibi doğusu batısı yok bunun komutanda bitiyor herşey. ayrıca bırakın gitsinler doğuya Asıl askerlik doğuda yapılır. Çoğumuzun askeri doğuda korkulacak bişey yok

Siz böyle diyorsunuz ya benim sinirlerim bozuluyor kızlar ya. Benim aşkımda komando ve şırnakta. Sürekli göreve çıkıyor yani siz böyle komando olmasın doğuya gitmesin diye dualar ettikçe açıkçası üzülüyorum bizim canımız yokmu böyle iğrenç bişeymiş gibi dualar filan anlamıyorum yani.

evet cnm biliorum ama kafamiza yer etmis bu kotu die endileseniorum komando olmak onunda cok canini sIkmis demekki hic istemio bu daha cok canimi sIkti benim hic bilmiorumki gene icim de kaldi iste :gitme:

Evet işte pufidikçim bunu söylemek istiyorum. Sürekli doğu olmasın diye dualar filan anlayamıyorum açıkcası orasıda vatan değilmi ordakilerin sevdigi seveni yokmu..

yok cnm sen neden uzerine alindinki simdi ben pek anlamam askerlik islerinden benimkinin canini okadar SIkkIn gorunce benimde SIkIldi onun istemedigi seyi bende istemem dedimya dogu lafi hep aklimizda kotu die bir yer etmis aman dogu olmasin allahim nolur doguya dusmesin die laflari cok duyduk biliosunki biz daha cok yeniyiz bunlari soylememiz normal askerlikle ilgili en ufak detayi bile bilmiorum komando napar ne eder onu sorsan bilmem benim icin askerim onemli onun moreli bozuk die benimkide bozuk mecburen hayirlisi olsun hepimiz icinde cnmopuyorumnanaktan

Evet işte pufidikçim bunu söylemek istiyorum. Sürekli doğu olmasın diye dualar filan anlayamıyorum açıkcası orasıda vatan değilmi ordakilerin sevdigi seveni yokmu..

cnm mutlaka oledir benimki bu gune kadar dogdugu yerden baska bir sehire hic gitmedi cok acemi aslinda benim endisem ondan kusuruma bakma napiyim cok endiseleniorum onun icin dogu deyince icim hop edior belkide doguya gidicek cok rahat olucak kimse bilemez bunu ama bisiler olmadanda anlayamiosun bunu:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…