Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

in$allah :Saruboceq: canim benim sagol güzel dualarin icin Şeniz
evet cok $ükür azaliyo 370lere adim aticam :Saruboceq:
yok tatlm sorun da orda zaten 11 gün önce en son kar$ila$tik da konu$tuk, o da msnde boshayallersmile
aman aman nazar degmesin böle güzel güzel anlasında kızdırmadın asker enişte seni

bizde canım daha kavuşamadık anca msn tef falan canım
işemi girdi hayırlı olsun :)
oo işe gireli bi ay falan olmustur tatlım yaa geldi fazla durmadı zaten direk basladı gecici olrak kendi parasını cıkarsında

valla cnm300ler berbettıı inan hiç geçmek bilmediii ama 200ler çabuk geçiooo son 37 artık 200lerde sonra 100ler ve sonra plakalarrrrrr :teytey:

aynen öyle oluyo canım.. 400lerde ne olduğunu anlmaay çalışıyosun farketmiyosun daha, 300ler çok zor 200ler daha kolay ama yine de zor 100ler de gidiyo gibi maaşallah
zemuszemus

hoşbulduk canıımmmm... nasılsın? opuyorumnanaktan
ALLAHa $ükür canim daha iyiyim , sen nasilsin ? opuyorumnanaktan

11 gündür görü$emiyoruz ki canim ya :çok üzgünüm: ama tabi $ükür aramiz normal , kötü degil cok $ükür

kızlar ben aşkımı çok özledimmm offffffffffffffff =( yarıya son 7 artık
oo ma$allah gözdecm yariya ne kalmi$ $unun $urasinda yerimseniben

fıstıklar ben geldi
Sen ho$geldi Şeniz

hadi bakalım canım benim dayan az kaldı inşallah

az mı kaldı gerçekten cnm yhaa keşke bi de ben inanabilsem buna az önce aşkım aradııı o arayınca özlemim daha da bi artıooo şafak daha bi fazla sıkıştırıo yhaaa mafoldumben

aynen öyle oluyo canım.. 400lerde ne olduğunu anlmaay çalışıyosun farketmiyosun daha, 300ler çok zor 200ler daha kolay ama yine de zor 100ler de gidiyo gibi maaşallah
zemuszemus
bilmem ki cnm bana biraz daha hızlı gibi geldi 200ler ama tabi kii 200lerin de kendine göre zorlukları varrr yerimseniben

oo ma$allah gözdecm yariya ne kalmi$ $unun $urasinda yerimseniben

yarıya az kaldı da yarıdan sora bi o kadar daha var be cnmmm yhaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…