- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #82.941
aman aman nazar degmesin böle güzel güzel anlasında kızdırmadın asker enişte seniin$allah :Saruboceq: canim benim sagol güzel dualarin icin Şeniz
evet cok $ükür azaliyo 370lere adim aticam :Saruboceq:
yok tatlm sorun da orda zaten 11 gün önce en son kar$ila$tik da konu$tuk, o da msnde boshayallersmile
oo işe gireli bi ay falan olmustur tatlım yaa geldi fazla durmadı zaten direk basladı gecici olrak kendi parasını cıkarsında
bizde canım daha kavuşamadık anca msn tef falan canım
işemi girdi hayırlı olsun :)
saol canımm
flowerb
aman aman nazar degmesin kız en kısa zamanda inş sizde bulusursunz tatlm benim
kızlar ben aşkımı çok özledimmm offffffffffffffff =( yarıya son 7 artık
fıstıklar ben geldi
maaşallah canım inşallah su gibi akar zaman hayırlısıyla
fıstıklar ben geldi
valla cnm300ler berbettıı inan hiç geçmek bilmediii ama 200ler çabuk geçiooo son 37 artık 200lerdesonra 100ler ve sonra plakalarrrrrr :teytey:
hoşgeldiiiinnn =)
naber tatlım nasılsın?
güle güle cnm
hoşgeldin cnm
ben çıkıyorum ama görüşürz misafir var çok öpyrum
valla cnm300ler berbettıı inan hiç geçmek bilmediii ama 200ler çabuk geçiooo son 37 artık 200lerdesonra 100ler ve sonra plakalarrrrrr :teytey:
ALLAHa $ükür canim daha iyiyim , sen nasilsin ? opuyorumnanaktanhoşbulduk canıımmmm... nasılsın? opuyorumnanaktan
11 gündür görü$emiyoruz ki canim ya :çok üzgünüm: ama tabi $ükür aramiz normal , kötü degil cok $üküraman aman nazar degmesin böle güzel güzel anlasında kızdırmadın asker enişte seni
oo işe gireli bi ay falan olmustur tatlım yaa geldi fazla durmadı zaten direk basladı gecici olrak kendi parasını cıkarsında
oo ma$allah gözdecmkızlar ben aşkımı çok özledimmm offffffffffffffff =( yarıya son 7 artık
Sen ho$geldi Şenizfıstıklar ben geldi
iyiyim çiçemmmpuyorumnanaktan sen nasılsın
güle güle cnm
kaçıncı bölükte cnm askerin aradımı gittikten sonra?zemuszemus
hadi bakalım canım benim dayan az kaldı inşallah
bilmem ki cnm bana biraz daha hızlı gibi geldi 200ler ama tabi kii 200lerin de kendine göre zorlukları varrr yerimsenibenaynen öyle oluyo canım.. 400lerde ne olduğunu anlmaay çalışıyosun farketmiyosun daha, 300ler çok zor 200ler daha kolay ama yine de zor 100ler de gidiyo gibi maaşallah
zemuszemus
BEN DE İYİM CANIIIMMM.. GÜN SAYMAYA DEVAM
BİTSİN ARTIK YAAA ŞAFAK SIKIŞTIRMASI İÇİN DAHA ÇOK ERKEN AMA BANA BASMAYA BAŞLADI ŞİMDİDEN delikafadulden
daha dur kkız o şafak bizi sıkıştırıyo şafak atarsa 45:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?