- 12 Ocak 2010
- 3.044
- 30
- 118
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #82.961
daha dur kkız o şafak bizi sıkıştırıyo şafak atarsa 45:lepi:
evt tatlım çooook şükürkız senn 45 günün mü kaldı anowwwwwww bilmiyorumkismile
manisa'dan selamlar o zaman size :lepi:
olsun canim bak günler geciyo , o günler de gecicek :1hug:az mı kaldı gerçekten cnm yhaa keşke bi de ben inanabilsem buna az önce aşkım aradııı o arayınca özlemim daha da bi artıooo şafak daha bi fazla sıkıştırıo yhaaa mafoldumben
bilmem ki cnm bana biraz daha hızlı gibi geldi 200ler ama tabi kii 200lerin de kendine göre zorlukları varrr yerimseniben
yarıya az kaldı da yarıdan sora bi o kadar daha var be cnmmm yhaaa
gecmi$ olsun canim a.s.herkeslere merhabalar
başım ağrıyor şimdi çay demledim, bi yandan çay keyfi yapıp bi yandan buraya bakıyorum kızlar.
buyrung elin beraber içelim :1hug:
evt tatlım çooook şükür
sen oradasın dimi o vakit yarın senin sırtına çıkıcam :aklinialirimsmile
ALLAHa $ükür canim daha iyiyim , sen nasilsin ? opuyorumnanaktan
11 gündür görü$emiyoruz ki canim ya :çok üzgünüm: ama tabi $ükür aramiz normal , kötü degil cok $ükür
oo ma$allah gözdecmyariya ne kalmi$ $unun $urasinda yerimseniben
Sen ho$geldi Şeniz
az mı kaldı gerçekten cnm yhaa keşke bi de ben inanabilsem buna az önce aşkım aradııı o arayınca özlemim daha da bi artıooo şafak daha bi fazla sıkıştırıo yhaaa mafoldumben
bilmem ki cnm bana biraz daha hızlı gibi geldi 200ler ama tabi kii 200lerin de kendine göre zorlukları varrr yerimseniben
oo ma$allah gözdecmyariya ne kalmi$ $unun $urasinda yerimseniben
yarıya az kaldı da yarıdan sora bi o kadar daha var be cnmmm yhaaa
daha dur kkız o şafak bizi sıkıştırıyo şafak atarsa 45:lepi:
herkeslere merhabalar
başım ağrıyor şimdi çay demledim, bi yandan çay keyfi yapıp bi yandan buraya bakıyorum kızlar.
buyrung elin beraber içelim :1hug:
selam kızlarrr..nasılsınız...
şafağımız 288
yine yeniden mehtabımız 5
çık şekerim çık ayıpsın olumunekankayizsmile
korkma 45 46 kilocugummmmmsempatiksalakcinni
iyim canım ben de arada gözlerim doluyor boşalıyor arada boşalmasına izin vermeden kafamı dağıtıyorum... özlem ağırlaşmaya başladı yine bi kaç gündür... 7 ay bitti nişanlımı hiç görmeden :çok üzgünüm:
iyim canım ben de arada gözlerim doluyor boşalıyor arada boşalmasına izin vermeden kafamı dağıtıyorum... özlem ağırlaşmaya başladı yine bi kaç gündür... 7 ay bitti nişanlımı hiç görmeden :çok üzgünüm:
yukarda yazdığım gibi bi ruh halinde olunca zorlanıyoruz biraz ama geçiyor, geçecek, bitecek, kurutulucaz :Saruboceq:
onu dedim ya ben de daha çok var ama sıkmaya başladı beni.. ama benimki özlemden yaaa yüzünü,kokusunu unutucam artık nişanlımın geldiğinde yeniden tanışıcaz sanırım :çok üzgünüm:
ooh.. afiyet olsun :)
selma canım.. maaşallah azcık kalmış izne gelmesine
aradı canım ... 4. bölükte?bugün hiç aramadıama ondan önce hep arıodu?sennkide gazi emir galiba?
anladim canim ALLAH sabir versin :Saruboceq:
in$allah hic bir zaman ayrilmayacaginiz günler de gelick
bende 11 gündür konu$amayinca cok agresif oldum bu ak$am ya alsanaalsanasmile
kızlar merhabaaaaaaaaaopuyorumnanaktan aşkım aradı şimdi komandoluktan çıkmışçok sevindim öle diyince kendide hiç istemiodu garibimin sesi hiç çıkmıo iicene kısılmış çok özledim bitanemi yaaa pekmez ye dedim sabah kahvaltıda yoktu dedi sizce ne yerse düzelir sesibilmiyorumkismileopuyorumnanaktan
bugün benimkide daha şimdi arayabildi cnm eğitime başladılar bugün ondan arayamamıştır bizde 2 dk ancak konuştuk zaten mrk etme mutlaka arar benimki 2. bölükte cnm ama akrabamızdan biride 4. bölükte opuyorumnanaktan
benim 11 ay oldu ben napimmmmm:gitme::gitme::gitme:
selma canım.. maaşallah azcık kalmış izne gelmesine
oluyo işte böyle dönemlerimiz maalesef.. bitecek inşallah hepsi geçecek
yok güzelim nişanlım gelmiyor izne..ben gidiyorum yanına..izin kullanmıyoruz biz
in$allah canim benim hepimiz bekledigimizin kar$iligini güzel bi $ekilde aliriz in$allah :Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?