Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

herkeslere merhabalar
başım ağrıyor şimdi çay demledim, bi yandan çay keyfi yapıp bi yandan buraya bakıyorum kızlar.
buyrung elin beraber içelim :1hug:

artık izinleri düşmek istiyorumm yaaaa

şöyle bi 90 ya da 180 gunde devlet bize torpil geçsee dahaa ne isterimmm :Saruboceq:

olsun canim bak günler geciyo , o günler de gecicek :1hug:

herkeslere merhabalar
başım ağrıyor şimdi çay demledim, bi yandan çay keyfi yapıp bi yandan buraya bakıyorum kızlar.
gecmi$ olsun canim a.s.

kizlar ya 11 gün konu$amadik cok agresif oldum ben kötükedihüso birde arkada$lar sagolsun önce güvendirip sonra arkamdan i$leri hallediyolar öff

iyim canım ben de arada gözlerim doluyor boşalıyor arada boşalmasına izin vermeden kafamı dağıtıyorum... özlem ağırlaşmaya başladı yine bi kaç gündür... 7 ay bitti nişanlımı hiç görmeden :çok üzgünüm:

yukarda yazdığım gibi bi ruh halinde olunca zorlanıyoruz biraz ama geçiyor, geçecek, bitecek, kurutulucaz :Saruboceq:

daha dur kkız o şafak bizi sıkıştırıyo şafak atarsa 45:lepi:

onu dedim ya ben de daha çok var ama sıkmaya başladı beni.. ama benimki özlemden yaaa yüzünü,kokusunu unutucam artık nişanlımın geldiğinde yeniden tanışıcaz sanırım :çok üzgünüm:

herkeslere merhabalar

ooh.. afiyet olsun :)

selam kızlarrr..nasılsınız...

şafağımız 288

yine yeniden mehtabımız 5

selma canım.. maaşallah azcık kalmış izne gelmesine

anladim canim ALLAH sabir versin :Saruboceq:
in$allah hic bir zaman ayrilmayacaginiz günler de gelick
bende 11 gündür konu$amayinca cok agresif oldum bu ak$am ya alsanaalsanasmile

benim 11 ay oldu ben napimmmmm:gitme::gitme::gitme:

kızlar merhabaaaaaaaaaopuyorumnanaktan aşkım aradı şimdi komandoluktan çıkmış çok sevindim öle diyince kendide hiç istemiodu garibimin sesi hiç çıkmıo iicene kısılmış çok özledim bitanemi yaaa pekmez ye dedim sabah kahvaltıda yoktu dedi sizce ne yerse düzelir sesibilmiyorumkismileopuyorumnanaktan

aradı canım ... 4. bölükte?bugün hiç aramadı ama ondan önce hep arıodu?sennkide gazi emir galiba?

bugün benimkide daha şimdi arayabildi cnm eğitime başladılar bugün ondan arayamamıştır bizde 2 dk ancak konuştuk zaten mrk etme mutlaka arar benimki 2. bölükte cnm ama akrabamızdan biride 4. bölükte opuyorumnanaktan

cnm benim nişanlımında sesleri acemilikte kötü olmuştu. bol bol nescafe tarzı şeyler içti.
onların orda hazır kahve makinası vardı hep ordan aldı içti.
acemilikte bu sorun hep oluyormuş.

yok güzelim nişanlım gelmiyor izne..ben gidiyorum yanına..izin kullanmıyoruz biz

aaa süper :) benimki de izin kullanmıycam diyo ama çok zor böyle durmak yaa... :çok üzgünüm:
keşke bizim de öyle bi imkanımız olsaydı yaa :çok üzgünüm:

in$allah canim benim hepimiz bekledigimizin kar$iligini güzel bi $ekilde aliriz in$allah :Saruboceq::Saruboceq:

amin canıımm inşallaaahh :Saruboceq:

flowerb'cim nişanlın doğuda ama hangi ilde bilmiyorum.
böyle görüşmeyince ikinizde çok üzülüyorsunuz.nişanlın hiç mi ikna olmuyor gelmeye?
yani tamam erken gelmek güzelde böylede olmak zor :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…