- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #82.901
oyy doğru canım nette görüşüydunuz arada üzülme sakın o yazmazsa sen selm wer
kızlar 90/3 gazi emire yollayan war mı aranızda ?
sen ne zaman yolladın canım?gazi emir mi?
şafak 135 zemuszemus zemuszemus
yok canim benimki diyarbakir benneyaptımki temmuzda yolladim ben askerimi turkbayragi
ama o isimlerini yazdigim arkada$lar izmi gaziemire yolladi canim irtibata gecmek istersenyerimseniben
pekala canım çok saol...günler geçio mu ? senin baya olmuş gönderdigin?
Özlemcim çok zor elbette Allah yardımcın olsun.Ama bana kızma da,bu çocuk durup dururken küfür etmez herhalde mutlaka birşeyler oluyordur,bıktım senden diye durup dururken söylemiyordur,birdaha sesimi duyamıycaksın diye boşuna söylemiyordur.Yani bir insan hiçbirşey yokken bunları söylemez.Problemlerinizi açma o askerdeyken ki az kalmış bitmiş nerdeyse askerlik.Şimdi onlar ne baskılar ne zor koşullar altındalar,askerliğin rahatı olmaz,kötünün iyisi olur.Anasından babasından kardeşlerinden ayrı,sevdiğinden arkadaşlarından ayrı ne kadar rahat olabilirler ki...
Bu yüzden erkek arkadaşını eskiden sinirlendirmeyen yada az sinirlendiren,yanındayken sarf ettiğin kelimeler,cümleler askerde çok ağır etkiler yaratabilir.
Ben kendimi şartlandırdım ne olursa olsun asla kavga çıkarmıycam,asla onu kıracak,sinirlendirecek gününü kötü geçirtecek kelimeler sarfetmiycem.
lady cim inş Allah yardım etsinde bi an önce ya ben unutiim ya o arasın böylesi çok zor..
vericem vermesine canim da bu hafta gelmedi en son 11 gün önce gelmi$ti konu$tuk
haftasonunu bekliyorum in$allah gelir :Saruboceq:
sen naptin canim askerinle nasil gidiyo
slm kızlarrr
slm kızlar.. bende sewgilimi ayın 17 sinde izmir gazi emire bıraktım geldimonsuzluk çok zorrrr:gitme:
kızlar 90/3 gazi emire yollayan war mı aranızda ?
Şafak 297 sositosositosositososito
selam duyguum Şenizslm kızlarrr
ho$geldin canim a.s.
tatlım misafşr vardı geldim şimidi
benimki hürgeneral canım
ama iyi gidiyor
selam pufidigimSlmmm ASKERLERİNİN BİTANELERİİİİİİİİİİ :CüvCüv: MEHTAP 4, ŞAFAK 114 !!!
Slmmm ASKERLERİNİN BİTANELERİİİİİİİİİİ :CüvCüv: MEHTAP 4, ŞAFAK 114 !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?