Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

pekala canım çok saol...günler geçio mu ? senin baya olmuş gönderdigin?

öyle böyle geciyor canim , her $afak bitmeye mahkumdur sonucta boshayallersmile
baya oldumu göndereli :1rolleyes: daha dün gibi hatirliyorum o günü
ilk geldigimde bende herkesin $afagina $a$iriyodum baya gecmi$ diye , ama günler geciyo
yarin birgün sende benim $afagimda olursun yerimseniben

yaa olurmu öyle şey araya başka kız konuları giriyo hesap sormiim mi ne demek herşeyde küfür etmek ben onu üzdüm sıktım kabul ama onun için neler yaptığımıda ii biliyo bende burda bi hayat yaşıyorum sıkıntılarım oluyo benim en ufak nazımda küfür etmesine hak vermen yanlış yani..ama senin yazını okuduktan sonrada acaba arasam mı dedim kendi kendime ya ne yapiiim ben:2:

lady cim inş Allah yardım etsinde bi an önce ya ben unutiim ya o arasın böylesi çok zor..

Özlemcim sen bilirsinde bence arama bi süre bekle bakalim :bbo: yanli$ hatirlamiyosam ztn bi kac kez ayrilma noktasina gelmi$tiniz
her defasinda onu affedip , tekrar geri döndüysen yine öyle saniyordur
bence uzun süre arama bekle bakalim o aricak mi , tamam asker felan ama sana küfür etmesi de hic ho$ degil
anladigim kadariyla murathanda hic seni kaybetme korkusu yok , bu kez seni kaybettigini hissedince belki farkli adimlar atar her$ey daha iyi olur kim bilir

canim kusura bakma söylemek istedigimi tam anlatamadim ya insallah anlamissindir fisfisfis

selam kızlar

slm kızlar.. bende sewgilimi ayın 17 sinde izmir gazi emire bıraktım geldimonsuzluk çok zorrrr:gitme:

hg cnm aramıza benimkide 13 de teslim oldu şimdiden allah sabırlar versin günlerin su gibi geçsin inşopuyorumnanaktan

kızlar 90/3 gazi emire yollayan war mı aranızda ?

evt cnm bende izmir gaziemir ulaştırma olrak gönderdim bölüğü belli oldumuopuyorumnanaktan

Şafak 297 sositosositosositososito
ma$allah canim $afagina

selam duyguum Şeniz

tatlım misafşr vardı geldim şimidi
benimki hürgeneral canım

ama iyi gidiyor
ho$geldin canim a.s.
bakma sen asker dedigime ya agiz ali$kanligi :kedi: geldiya hani o yüzden nasil diye sormu$tum

Slmmm ASKERLERİNİN BİTANELERİİİİİİİİİİ :CüvCüv: MEHTAP 4, ŞAFAK 114 !!!
selam pufidigim ma$allah canim mehtabina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…