Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

460tan geri saymaya başladık ve her gün görüstük canımla. Her gün bir kaç kez, bazen saatlerce... Zaman şöyle veya böyle geçti... Şafak 297 ve asıl görev yerinde dağda bir karakolda şimdi... ve ben oraya gittiğinden beri 4 gündür ondan haber alamıyorum, tarif edilemez bir huzursuzluk ve mutsuzluk...
umarım iyisin sevgilim. beni merak ettiğini biliyorum en az benim seni merak ettiğim kadar. elimden bir şey gelmiyor. umarım bu günleri geride bırakmış olacağımız zaman çabuk gelir. sensizlik berbat bir şey...

herkese iyi akşamlar.. bugün bi değişiklik yapıp geleyim dedim opuyorumnanaktan nabersiniz bakalım???

ah canıım bizi anlattın sanki :) aynen biz de mayıstan kasıma kadar bekledik nişanlım askere gitsin diye, her gidecek diye düşündüğümüzde her günümüzü, her dakikamızı birbirimizle geçirmek istedik.. akadaşım da bana öyle yaptı... hiç anlayışlı davranmadı bu sürede.. nişanlımıyolcu ettim o günlerde aramadı bile... sonradan allah kavuştursun nasıl diye öyle bi aradı o kadar.. çok acı bi durum...

yok canim normaliz kaydirigubbakcemile3
meger ne kadar cok arkada$ magduru varmi$ da haberimiz yokmu$

aman iyi rahatladım görünce okuyunca bunları korkuyodum valla kendimden :kedi:

kızlar şu şafak işini hala çözemedimya.2tane program indirdim birinde 420 yazıyo diğerinde 450

kaydirigubbakcemile3 bizim şafak 153 oldu ben hala doğru olup olmadığından emin değilim, nişanlımda süpriz yapıcam söylemiycem doğrusunu diyo.. kaç program indirdim hepsi farklı bişey çıkarıyo ortaya.. mazeret izni, yol izni, dağıtım izni,.. cart curt derken kafa oluyo çorba kaydirigubbakcemile3
öyle sayıyorum ben kafama göre bakalım kaçıncı günde gelecek nişanlım kaydirigubbakcemile3
sen de öyle bak bakalım..

slm kızlar.. bende sewgilimi ayın 17 sinde izmir gazi emire bıraktım geldimonsuzluk çok zorrrr:gitme:
allah kavuştursun, hoşgeldin aramıza :) hep beraber yiyip bitiricez şafakları, arka arkaya kavuşturucaz birbirimizi askerlerine :)

şafak 135 zemuszemus zemuszemus

maaşallah canıımmm ha gayret bitiriyoruz

Şafak 297 sositosositosositososito

canıımm.. nerelerdesin sen?naber nasılsın?

Slmmm ASKERLERİNİN BİTANELERİİİİİİİİİİ :CüvCüv: MEHTAP 4, ŞAFAK 114 !!!

selam bayanlar.. nabersiniz? yerimseniben

Yerim kız seniiiiiiii hürgeneral yavuklusuuuuuuuuuuuuu özletiosun ama kendiniiii :)) nasılsınn yavru kuşummmm !! ayyy çok teşekkür ederim güzel iltifatların için :1hug: canım benimmm.

fırsat kalmıyor valla dadlummm opuyorumnanaktan anca vedatla oturup konusuyorum msnde oda en fazla 1 saat falan onunlada konusurken baska bişeylede ilgilenmemi istemiyor haklıda işten geliyo beni görmek için bende sizinle konusunca kızıyor accık huysuzdur ama tatlıdır benim askım :asigim::asigim: girmeye calısıyorum böle zaman buldukca nasılsın bakalım askerlik nasıl gidiyor turkbayragiturkbayragi

canıımm.. nerelerdesin sen?naber nasılsın?

İş güç giremiyorum pek. Baya yoğunum. Ama 300lerden düştük gireyim dedim. Benimkinden de haber alamıyorum 4 gündür, bu kadar sessiz kalmamıstık askere gittiğinden beri. Karakola gecti işte 4 gün önce, telefon bozuk diyorlardı ama ulasmaya calısıcam diyordu ki nasıl ulassın, dagda sebeke de yok. öyle işte.

sen nasılsın? askerin nasıl?

eee tabi haklı hürgeneralimizz :) onca zaman sonra kavuştunuz birbirinizeee onca hasret kolay mııı. Bende iyiyim canım bebişimle babamızı bekliyoruzzz. boshayallersmile

sen dualarini eksik etme :Saruboceq: moralini de sakin bozma canim
Rabbim tüm askerleri korusun in$allah :Saruboceq: hepside dualarimizda
bende 11 gündür hic bi $ekilde haber alamiyorum , ama dua edip beklemekten ba$ka yapabilecegim bi$ey yok

herkese iyi akşamlar.. bugün bi değişiklik yapıp geleyim dedim opuyorumnanaktan nabersiniz bakalım???
opuyorumnanaktan ho$geldin caniim

kavuscanız kavuscanız Allah ın izniyle azalıyor kız daha ne istiyosun aaaaaaa eee konusuyomusunuz bakalımm yerimseniben
in$allah :Saruboceq: canim benim sagol güzel dualarin icin Şeniz
evet cok $ükür azaliyo 370lere adim aticam :Saruboceq:
yok tatlm sorun da orda zaten 11 gün önce en son kar$ila$tik da konu$tuk, o da msnde boshayallersmile

senin durumunu anlıyorum dersem belki haksızlık yapmış olurum belki de abartmış olurum bilemiyorum o yüzden çok iyi tahmin ediyorum diyeceğim.. bizim de durumları az çok biliyorsun canım bunca zamandır burdayız.. günlerce sesini duyamamk, haber alamamak nedir bilirim.. huzursuzluk,mutsuzluk, keyifsizlik, sabırsızlık, sinirlilik, ağlamak için bahane aramak, önüne gelene bağırmak, saatler geçti zannederken sadece bi kaç dakikanın geçtiğini farketmek, her seste telefon çalıyor sanıp sonra yaşanan hayalkırıklığı,...
Bak bizim de şafak 153 günler geçiyor çok şükür.. geçmiyor değil ama günler geçerken bizlerde de bir çok şeyi geçiriyor, bizleri değiştiriyor.. sabır-sinir testi yapıyor bizlere adeta.. zamanla dost olmayı öğretiyor bize.. Allah yardımcımız olsun bizim de askerlerimizin de, bu günleri en kolay en güzel şekilde geçirelim, kavuşalım ve bu ayrılıklar son olsun, kavuşan eller hiç ayrılmasın inşallahhh... :Saruboceq:

flowerbsahsen ben iyim tatlım sen nasılsın

ben de iyim canım gün saymaya devam ediyoruz işte bıraktığın gibi :) maaşallah iyi gi,diyormuş sizin okuduğum kadarıyla.. darısı başımıza canım yaa kavuşalım artık biz de :)

idare eder canım uğraşıyoruz işte aynen iş-ev arası..
maalesef o taraflarda öyle.. ankesörlü bi gider 3-4 günden önce tamir olmaz.. elektrikler gider o da öle 2-3 günden önce gelmez.. şebekeler gider çekmez.. belli yerlerde çeker.. işler daha zor diğer yerlere göre.. ama napalım güzelim kısmet böyelymiş.. iyi olsunlar diye dua ederek bekleyeceğiz.. :Saruboceq:

eee tabi haklı hürgeneralimizz :) onca zaman sonra kavuştunuz birbirinizeee onca hasret kolay mııı. Bende iyiyim canım bebişimle babamızı bekliyoruzzz. boshayallersmile

babişkonun gelmesine az kalmııışşş ne güzeel :)
nasılsınız bakalım herşey yolunda mı?

hoşbulduk canıımmmm... nasılsın? opuyorumnanaktan

kavuşcanız inş sabredinn sabrın sonu selamettir bende seyi düşünüyorum kara kara vedatla bullusamıcamız baya haftaaa annesi gelicekms ben sınava giricemmmm off zaten haftada b,i kere bulusuyoruz askerden sonra ice bulusmamalarımız yetmemeye basladı benimde elimden bişey gelmiyo napcamı sasırdımmm yaa akannehir

saysaybitmiyor kullanıcısından alıntı Mesajı göster
İş güç giremiyorum pek. Baya yoğunum. Ama 300lerden düştük gireyim dedim. Benimkinden de haber alamıyorum 4 gündür, bu kadar sessiz kalmamıstık askere gittiğinden beri. Karakola gecti işte 4 gün önce, telefon bozuk diyorlardı ama ulasmaya calısıcam diyordu ki nasıl ulassın, dagda sebeke de yok. öyle işte.

canım benim dualarımız tüm askerlerimize allah hepsine güç versin yardım etsin allah korusun hepsini allaha emanet inşallah hemen arar canımda için rahat eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…