- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #82.921
ne yapıyon nasılsın cicim
ma$allah canim $afagina
selam duyguum Şeniz
ho$geldin canim a.s.
bakma sen asker dedigime ya agiz ali$kanligi :kedi: geldiya hani o yüzden nasil diye sormu$tum
selam pufidigimma$allah canim mehtabina
Slmmm ASKERLERİNİN BİTANELERİİİİİİİİİİ :CüvCüv: MEHTAP 4, ŞAFAK 114 !!!
iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor bakalım ?
hür general yavululularına slm yokmu kız hoş geldin güzel bebeşin annesi yakılıklı askerin eşi
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz nasılsın cicim
benim arkadaşımda ona ilgi göstermediğimden yakınıyor.
her sefernden alttan aldım, ben 1 sene öncesine kadar manisa'da çalışıyordum ama iş yerim izmir'e taşınınca gidip geliyorum. manisadayken iş çıkışlarında fırsat bulduğum zamanlarda gidiyordum onlara.ama artık öyle yapamadığım için çok suçladı beni.askerliğin çıkmasını 6 ay bekledik.ha gitti ha gidecek diye vaktimin çoğunu doğal olarak nişanlım ile geçirdim.yine seviyorum onu ama şimdi artık onlara gitmek gelmiyor içimden.çünkü çok yoruldum suçlamalarından bilmiyorumkismile
yok canim normaliz kaydirigubbakcemile3
meger ne kadar cok arkada$ magduru varmi$ da haberimiz yokmu$
kızlar şu şafak işini hala çözemedimya.2tane program indirdim birinde 420 yazıyo diğerinde 450
allah kavuştursun, hoşgeldin aramıza :) hep beraber yiyip bitiricez şafakları, arka arkaya kavuşturucaz birbirimizi askerlerine :)slm kızlar.. bende sewgilimi ayın 17 sinde izmir gazi emire bıraktım geldimonsuzluk çok zorrrr:gitme:
şafak 135 zemuszemus zemuszemus
Şafak 297 sositosositosositososito
slm kızlarrr
Slmmm ASKERLERİNİN BİTANELERİİİİİİİİİİ :CüvCüv: MEHTAP 4, ŞAFAK 114 !!!
Yerim kız seniiiiiiii hürgeneral yavuklusuuuuuuuuuuuuu özletiosun ama kendiniiii :)) nasılsınn yavru kuşummmm !! ayyy çok teşekkür ederim güzel iltifatların için :1hug: canım benimmm.
ALLAHa $ükür :Saruboceq: canim ayni nolsun seni sormali :)
canıımm.. nerelerdesin sen?naber nasılsın?
fırsat kalmıyor valla dadlummm opuyorumnanaktan anca vedatla oturup konusuyorum msnde oda en fazla 1 saat falan onunlada konusurken baska bişeylede ilgilenmemi istemiyor haklıda işten geliyo beni görmek için bende sizinle konusunca kızıyor accık huysuzdur ama tatlıdır benim askım :asigim::asigim: girmeye calısıyorum böle zaman buldukca nasılsın bakalım askerlik nasıl gidiyor turkbayragiturkbayragi
sen dualarini eksik etme :Saruboceq: moralini de sakin bozma canim460tan geri saymaya başladık ve her gün görüstük canımla. Her gün bir kaç kez, bazen saatlerce... Zaman şöyle veya böyle geçti... Şafak 297 ve asıl görev yerinde dağda bir karakolda şimdi... ve ben oraya gittiğinden beri 4 gündür ondan haber alamıyorum, tarif edilemez bir huzursuzluk ve mutsuzluk...
umarım iyisin sevgilim. beni merak ettiğini biliyorum en az benim seni merak ettiğim kadar. elimden bir şey gelmiyor. umarım bu günleri geride bırakmış olacağımız zaman çabuk gelir. sensizlik berbat bir şey...
opuyorumnanaktan ho$geldin caniimherkese iyi akşamlar.. bugün bi değişiklik yapıp geleyim dedim opuyorumnanaktan nabersiniz bakalım???
in$allah :Saruboceq: canim benim sagol güzel dualarin icin Şenizkavuscanız kavuscanız Allah ın izniyle azalıyor kız daha ne istiyosun aaaaaaa eee konusuyomusunuz bakalımm yerimseniben
460tan geri saymaya başladık ve her gün görüstük canımla. Her gün bir kaç kez, bazen saatlerce... Zaman şöyle veya böyle geçti... Şafak 297 ve asıl görev yerinde dağda bir karakolda şimdi... ve ben oraya gittiğinden beri 4 gündür ondan haber alamıyorum, tarif edilemez bir huzursuzluk ve mutsuzluk...
umarım iyisin sevgilim. beni merak ettiğini biliyorum en az benim seni merak ettiğim kadar. elimden bir şey gelmiyor. umarım bu günleri geride bırakmış olacağımız zaman çabuk gelir. sensizlik berbat bir şey...
selam kızlar
hg cnm aramıza benimkide 13 de teslim oldu şimdiden allah sabırlar versin günlerin su gibi geçsin inşopuyorumnanaktan
evt cnm bende izmir gaziemir ulaştırma olrak gönderdim bölüğü belli oldumuopuyorumnanaktan
flowerbsahsen ben iyim tatlım sen nasılsın
İş güç giremiyorum pek. Baya yoğunum. Ama 300lerden düştük gireyim dedim. Benimkinden de haber alamıyorum 4 gündür, bu kadar sessiz kalmamıstık askere gittiğinden beri. Karakola gecti işte 4 gün önce, telefon bozuk diyorlardı ama ulasmaya calısıcam diyordu ki nasıl ulassın, dagda sebeke de yok. öyle işte.
sen nasılsın? askerin nasıl?
eee tabi haklı hürgeneralimizz :) onca zaman sonra kavuştunuz birbirinizeee onca hasret kolay mııı. Bende iyiyim canım bebişimle babamızı bekliyoruzzz. boshayallersmile
sen dualarini eksik etme :Saruboceq: moralini de sakin bozma canim
Rabbim tüm askerleri korusun in$allah :Saruboceq: hepside dualarimizda
bende 11 gündür hic bi $ekilde haber alamiyorum , ama dua edip beklemekten ba$ka yapabilecegim bi$ey yok
opuyorumnanaktan ho$geldin caniim
in$allah :Saruboceq: canim benim sagol güzel dualarin icin Şeniz
evet cok $ükür azaliyo 370lere adim aticam :Saruboceq:
yok tatlm sorun da orda zaten 11 gün önce en son kar$ila$tik da konu$tuk, o da msnde boshayallersmile
eee tabi haklı hürgeneralimizz :) onca zaman sonra kavuştunuz birbirinizeee onca hasret kolay mııı. Bende iyiyim canım bebişimle babamızı bekliyoruzzz. boshayallersmile
dün bulustuk genaralimle şimdilik hersey yolunda gidi gözüküyorsizin nasıl gidiyor bakimmm:asigim::asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?