- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #83.001
herkese iyi geceler.. ben kaçıyorum kızlar.. yarın sabah burda olanlarla görüşürüz:)
inşallah sabah kalktığımda bu sıkıntı, huzursuzluk gider, güzel birgün olur yarın...
Şafak 237
Biten : 223
Allahım seni korusun :Saruboceq: aşkım melekler hep senn yanında olsun :Saruboceq: sen görmesen de ben ruhumla gelip heer gece senin yanağına öpücük konduruorum bitanem inan seni çokkk seviyorum herşeyim aşkım bitanem bnm :asigim:CENTER]
Tmm cnım öyle yapıyım ozaman üzüldum hakketen revıre cıkıcakmıs cok vurmusÇağlacım o postallat mahvetti benim askerimin ayaklarınıda. su toplamıştı kuzumun ayakları. çorabının içinden vatka giymesini öner tatlım. Sen giderken götür yada bulamaz şimdi oralardan. Ben eşime götürdüm biraz işe yaramıştıı
yok cnm bugün komandoluktan çıkmış daha belli deil şimdilik
allah biran önce kavuşmanızı nasip etsin canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Tmm cnım öyle yapıyım ozaman üzüldum hakketen revıre cıkıcakmıs cok vurmushep şişti dedi.kıyamam ya off
hayırlsı kuzum ya 40gun sonra usta bırlıgının nere oldugu belırlencekmıs:S
inş cnm bnm benden sora da size nasip etsin günler su gibi akıp gitsin inşallahhh hem daha düğün şafağı saycaz beraber sora hamiş topiklerin de bebiş beklicez dimi ama
Tmm cnım öyle yapıyım ozaman üzüldum hakketen revıre cıkıcakmıs cok vurmushep şişti dedi.kıyamam ya off
hayırlsı kuzum ya 40gun sonra usta bırlıgının nere oldugu belırlencekmıs:S
selam kızlarrr naber?? a.s.
bugün çook yoğun bir gün geçirdim sabahtan beri koştırıyorum diğer okuldan kaydımı almak için dilekçe verdim kendi okulumu kazanmışım :lepi: ev arkadaşım da kazandı yine aynı şekilde devam etcez çok şükür yarabbim
kızlar ben aşkımı çook seviyorum yaaaa.. :asigim: Allah'ım bütün gün benimle uğraştı tee oralardan telefonlar etti okullara beni aradı hep sordu çok yardım etti saolsun bitanem yaa hatta komutandan izin alıp çıkıp bana para bile yatırdı okulla ilgili acil gerektiği için :kedi: oyy canım benim yaa ölürüm ben ona ölürümmm beni kendinden çok düşünen tek insan o herşeyim o benim Allah'ım ayırmasın onu benden ölürüm onsuz yaşayamammm :asigim:/B]
yaa olurmu öyle şey araya başka kız konuları giriyo hesap sormiim mi ne demek herşeyde küfür etmek ben onu üzdüm sıktım kabul ama onun için neler yaptığımıda ii biliyo bende burda bi hayat yaşıyorum sıkıntılarım oluyo benim en ufak nazımda küfür etmesine hak vermen yanlış yani..ama senin yazını okuduktan sonrada acaba arasam mı dedim kendi kendime ya ne yapiiim ben:2:
kızlar merhabaaaaaaaaaopuyorumnanaktan aşkım aradı şimdi komandoluktan çıkmışçok sevindim öle diyince kendide hiç istemiodu garibimin sesi hiç çıkmıo iicene kısılmış çok özledim bitanemi yaaa pekmez ye dedim sabah kahvaltıda yoktu dedi sizce ne yerse düzelir sesibilmiyorumkismileopuyorumnanaktan
ne kadar güzel ince fikirli cnm allah sahibine bağışlasınaklinialirimsmile inş bir ömür boyu mutlu olursunuzolumunekankayizsmile
bugün çook yoğun bir gün geçirdim sabahtan beri koştırıyorum diğer okuldan kaydımı almak için dilekçe verdim kendi okulumu kazanmışım :lepi: ev arkadaşım da kazandı yine aynı şekilde devam etcez çok şükür yarabbim
kızlar ben aşkımı çook seviyorum yaaaa.. :asigim: Allah'ım bütün gün benimle uğraştı tee oralardan telefonlar etti okullara beni aradı hep sordu çok yardım etti saolsun bitanem yaa hatta komutandan izin alıp çıkıp bana para bile yatırdı okulla ilgili acil gerektiği için :kedi: oyy canım benim yaa ölürüm ben ona ölürümmm beni kendinden çok düşünen tek insan o herşeyim o benim Allah'ım ayırmasın onu benden ölürüm onsuz yaşayamammm :asigim:/B]
İyi bari komando olmamış ne iğrenç birşey değilmi komando olmak.Başkaları olsun onun yerine boşver. Mazallah komando olurda ölür filan tabi direk şehit oluyolar onlar iyi sen yırttın bak. Çok sevindim senin adına.
Amy--lee canım senin şafak kaçtı listeye eklicemde
selaaaaaaaaaaaaaam güzellerrrrrrrr delikafadulden
Canım çarşamba gitti,460 dan mı düşücez 450 den mi bilemedim :bbo:
Sağolasın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?