- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #83.041
teşekkür ederim..4 gün oldu hergün 3 _4 kere arıodu.. ama bugün hiç aramadı
Cnm şafagımız 447 oluo
cnm sanırım dağa gıtmişler silah egıtımlerı başlıomuş benm askermde arayamssam merak edme dedı bugun..
Tmm bıtenem onlrı falan alım da gderken götürüüüm bebeme bebe pudrasınıdelikafadulden
Özgecım benı de yemınden sora ekle olurmu ben sana solerm.
benide ekleyin şafak 456
selaaaaaaaaaaaaaam güzellerrrrrrrr delikafadulden
Canım çarşamba gitti,460 dan mı düşücez 450 den mi bilemedim :bbo:
Sağolasın :)
Benımkı iyiii alşmş arkaadaslrına betülümm ama ayagını bot vurmus ona üzüldümm yahuu:sinifsinif:
İyi bari komando olmamış ne iğrenç birşey değilmi komando olmak.Başkaları olsun onun yerine boşver. Mazallah komando olurda ölür filan tabi direk şehit oluyolar onlar iyi sen yırttın bak. Çok sevindim senin adına.
canım öğrendinmi kesinmi:) benimde 448 bugün ozaman..şafak programından hesaaplıyorm 450 çıkıo..
İyi bari komando olmamış ne iğrenç birşey değilmi komando olmak.Başkaları olsun onun yerine boşver. Mazallah komando olurda ölür filan tabi direk şehit oluyolar onlar iyi sen yırttın bak. Çok sevindim senin adına.
Ne kadar fütursuzca yazılmış bir mesaj bu. benim yüzüm kızardı elim titredi okurken. nasıl bu kadar rahat konuşabiliyorsun. inanamıyorum şoktayım şuanda. yuh !
Tamam canım söylediginde eklerim.
Tamam birazdan listeyi koycam cnm.
Selam tertibim. Nasılsınolumunekankayizsmile
Canm öğrendiginde bana söyle eklerim oldu mu?
Geçmiş olsun gözdecm..
o msj bana yazıldı cnm ama ben bozuntuya vermedim bakma şehit kelimesini duyunca gözlerim doldu resmen ama kimsenin kalbini kırmak istemiorum burda bnm kalbimi allah bilio nasıl olsa:umursamaz:
Tamam canım söylediginde eklerim.
Tamam birazdan listeyi koycam cnm.
Selam tertibim. Nasılsınolumunekankayizsmile
Canm öğrendiginde bana söyle eklerim oldu mu?
Geçmiş olsun gözdecm..
Ozqe senin sevdiceğin komando evet ama neden bu şekilde yazdın yazık günah sanada yazdığın kızcağızada. o da saf saf sevindim demiş kuzum benim. güliymmi ağliymmi bilemedim yani.
nassıl bi yorum o çok kınadım vallaha seni
ona yapılan bişeyler var nişanlım ararsa sorayım bi benimkine de olmuştu iyileşti şimdi.
hatta antibakteriyel taban aldık şimdi.
tmm mıraclem sen sor bakalım
selamm tertibimmmmolumunekankayizsmile
güçlü kzuun sever seniiiohaoldumsmileŞeniz
ohoo hemde nasıl çok sevindim canım benimmm işte böyle ol güçlü kuzum :)
canım öğrendinmi kesinmi:) benimde 448 bugün ozaman..şafak programından hesaaplıyorm 450 çıkıo..
ıspartada tatlım 40.piyade alayındaaseninki nerde yapıyoo canım?
hahahhahh koca bebüüükelrmz onlar bızıım
al al koca bebeğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?