Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Özgecım benı de yemınden sora ekle olurmu ben sana solerm.

Tamam canım söylediginde eklerim.

benide ekleyin şafak 456

Tamam birazdan listeyi koycam cnm.

selaaaaaaaaaaaaaam güzellerrrrrrrr delikafadulden

Selam tertibim. Nasılsın
olumunekankayizsmile

Canım çarşamba gitti,460 dan mı düşücez 450 den mi bilemedim :bbo:
Sağolasın :)

Canm öğrendiginde bana söyle eklerim oldu mu?

Benımkı iyiii alşmş arkaadaslrına betülümm ama ayagını bot vurmus ona üzüldümm yahuu:sinifsinif:

Geçmiş olsun gözdecm..

Ne kadar fütursuzca yazılmış bir mesaj bu. benim yüzüm kızardı elim titredi okurken. nasıl bu kadar rahat konuşabiliyorsun. inanamıyorum şoktayım şuanda. yuh !

şu yorumu nasıl yapabildin acaba kısa bi açıklama yaparmısın rica etsem _?

Ne kadar fütursuzca yazılmış bir mesaj bu. benim yüzüm kızardı elim titredi okurken. nasıl bu kadar rahat konuşabiliyorsun. inanamıyorum şoktayım şuanda. yuh !

o msj bana yazıldı cnm ama ben bozuntuya vermedim bakma şehit kelimesini duyunca gözlerim doldu resmen ama kimsenin kalbini kırmak istemiorum burda bnm kalbimi allah bilio nasıl olsa:umursamaz:

Ozqe senin sevdiceğin komando evet ama neden bu şekilde yazdın yazık günah sanada yazdığın kızcağızada. o da saf saf sevindim demiş kuzum benim. güliymmi ağliymmi bilemedim yani.

o msj bana yazıldı cnm ama ben bozuntuya vermedim bakma şehit kelimesini duyunca gözlerim doldu resmen ama kimsenin kalbini kırmak istemiorum burda bnm kalbimi allah bilio nasıl olsa:umursamaz:

şok oldum resmen ya. ne demek. birbirimizle savaşacağımıza destek olalım. herkesin acısı kendine büyüktür. böyle bi forumda ölüm şehit gbi kelimeler en son yazılması gereken şeyler. çok şaşırdım. böyle seviyeli bir forumda. gerçekten çok üzüldüm.

Ozqe senin sevdiceğin komando evet ama neden bu şekilde yazdın yazık günah sanada yazdığın kızcağızada. o da saf saf sevindim demiş kuzum benim. güliymmi ağliymmi bilemedim yani.

yok cnm inan çok zoruma gitti ama herkesin ne dediğini ne demek istediğiini allah görüo yukarda benimkide asker onunkide asker sonuçta ben dediği lafları ona iade etme lüzumunda dahi bulunmuorum

nassıl bi yorum o çok kınadım vallaha seni

Hani dualar ediliyor ya komando olmasın doğuya gitmesin diye. Gidenler şehit olur direk çünkü. Bizimki Şırnakta operasyonlarda canı pahasına. Başkasına bişey olmasın.. Bunları okudukça, bir şurası vardı arkadaşlık samimiyet buldugum orasıda her girdigimde beni pişman ediyor artık.. Kimse kimsenin psikolojisini ne hissedeceğini düşünmeden pervasızca konuşuyor. Konuşsunlar bakalım..

ona yapılan bişeyler var nişanlım ararsa sorayım bi benimkine de olmuştu iyileşti şimdi.
hatta antibakteriyel taban aldık şimdi.

tmm mıraclem sen sor bakalım

selamm tertibimmmmolumunekankayizsmile

ohoo hemde nasıl çok sevindim canım benimmm işte böyle ol güçlü kuzum :)
güçlü kzuun sever seniiiohaoldumsmileŞeniz
canım öğrendinmi kesinmi:) benimde 448 bugün ozaman..şafak programından hesaaplıyorm 450 çıkıo..

seninki nerde yapıyoo canım?
ıspartada tatlım 40.piyade alayındaa

al al koca bebeğine
hahahhahh koca bebüüükelrmz onlar bızıım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…