- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #83.021
kızlar benım icinde bakabılırmsısnz lıstenıze bende tahıl olmak isterimm :kedi:
cnm bizim şafağımız 448 beni de listeye eklersen sevinirim opuyorumnanaktan
hahah çağla aramızda dilek tut:)
Anommmmm betülüm gelmiş hoşgelmişşşşşşşşşşŞeniz
5 senedir bugün ilk defa sesini duymadan we ondan haber almadan geçirdigim ilk gün
5 senedir bugün ilk defa sesini duymadan we ondan haber almadan geçirdigim ilk gün
eveeet ben geldim kiiiiiihihoyyyt
hoşbuldum gözdecim.keyifler nasıl?
Söyleyin kızlar şafaklarınızı sizide eklerim listeye :1hug:
saol tatlım benimmm aminnn hepimiz mutlu olalım inşallah canımm :asigim:
Canım ya çok sevindimm. Allah gönlüne göre vermiş olumunekankayizsmile
Allah ayırmasn kuşum hep böyle mutlu olunn :1hug:
saol canım benimmm boshayallersmile Allah hepsini korusun sağsalim geri göndersin:Saruboceq:Oyyy cnm benım ya ne kadarda guzellllll ALLAH kavuştursun incim.
selammm fıstıkkk olumunekankayizsmileselaaaaaaaaaaaaaam güzellerrrrrrrr delikafadulden
Allah kavuştursun canımm üzme kendini zamanla aramak için fırsatı olurboshayallersmile5 senedir bugün ilk defa sesini duymadan we ondan haber almadan geçirdigim ilk gün
Cnm buugnmu teslım oldu yarın kesın arar ALLAH kavuştrusn cnm..
canım askerin ayakları için pudra kullansınnbebe pudraları oluyorya
ooyy oyy arkadsına destek de olurmuş canım benim :)
saol canım benimmm boshayallersmile Allah hepsini korusun sağsalim geri göndersin:Saruboceq:
selammm fıstıkkk olumunekankayizsmile
Allah kavuştursun canımm üzme kendini zamanla aramak için fırsatı olurboshayallersmile
Benımkı iyiii alşmş arkaadaslrına betülümm ama ayagını bot vurmus ona üzüldümm yahuu:sinifsinif:
saol canım benimmm boshayallersmile Allah hepsini korusun sağsalim geri göndersin:Saruboceq:
selammm fıstıkkk olumunekankayizsmile
Allah kavuştursun canımm üzme kendini zamanla aramak için fırsatı olurboshayallersmile
Bende bı gelişme oluo sankı betülllllllllllllhihoyyyt
İyi bari komando olmamış ne iğrenç birşey değilmi komando olmak.Başkaları olsun onun yerine boşver. Mazallah komando olurda ölür filan tabi direk şehit oluyolar onlar iyi sen yırttın bak. Çok sevindim senin adına.
saol canım benim aminnnnn herkes sevdiceğiyle mutlu olur inşallah,Allah sevenleri ayırmasın :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?