- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #83.061
yok cnm inan çok zoruma gitti ama herkesin ne dediğini ne demek istediğiini allah görüo yukarda benimkide asker onunkide asker sonuçta ben dediği lafları ona iade etme lüzumunda dahi bulunmuorum
gittikçe dipe batma canım nedemek gidenler şehit olur yaa töbe estağfuruullah ya benim abim şırnalta yaptı geldi çok şükürHani dualar ediliyor ya komando olmasın doğuya gitmesin diye. Gidenler şehit olur direk çünkü. Bizimki Şırnakta operasyonlarda canı pahasına. Başkasına bişey olmasın.. Bunları okudukça, bir şurası vardı arkadaşlık samimiyet buldugum orasıda her girdigimde beni pişman ediyor artık.. Kimse kimsenin psikolojisini ne hissedeceğini düşünmeden pervasızca konuşuyor. Konuşsunlar bakalım..
amiiinnn... evet.. o yüzden gelmek istem,yor nişanlım, gelmesini de istemiyorum, izin dönüşü çok kötü olucakbitirsin gelsin hayırlısıyla ... allah yardımcımız olsun..
3-4 keremi..şimdi çıldırıcamya en rahat gaziemir diyolar arayabiliolarda okuduğum kadarıyla burda.bi benimki arayamıyo gittiğinden beri sadece 2kez aradı:1no2:
Hani dualar ediliyor ya komando olmasın doğuya gitmesin diye. Gidenler şehit olur direk çünkü. Bizimki Şırnakta operasyonlarda canı pahasına. Başkasına bişey olmasın.. Bunları okudukça, bir şurası vardı arkadaşlık samimiyet buldugum orasıda her girdigimde beni pişman ediyor artık.. Kimse kimsenin psikolojisini ne hissedeceğini düşünmeden pervasızca konuşuyor. Konuşsunlar bakalım..
bakma cnm o msjı ilk yazdıgında cvplarken netim gitti bidaha yazmak zorunda kaldım ve ikinci kez cvbladıgımda attımşok oldum resmen ya. ne demek. birbirimizle savaşacağımıza destek olalım. herkesin acısı kendine büyüktür. böyle bi forumda ölüm şehit gbi kelimeler en son yazılması gereken şeyler. çok şaşırdım. böyle seviyeli bir forumda. gerçekten çok üzüldüm.
Hani dualar ediliyor ya komando olmasın doğuya gitmesin diye. Gidenler şehit olur direk çünkü. Bizimki Şırnakta operasyonlarda canı pahasına. Başkasına bişey olmasın.. Bunları okudukça, bir şurası vardı arkadaşlık samimiyet buldugum orasıda her girdigimde beni pişman ediyor artık.. Kimse kimsenin psikolojisini ne hissedeceğini düşünmeden pervasızca konuşuyor. Konuşsunlar bakalım..
bakma cnm o msjı ilk yazdıgında cvplarken netim gitti bidaha yazmak zorunda kaldım ve ikinci kez cvbladıgımda attımşok oldum resmen ya. ne demek. birbirimizle savaşacağımıza destek olalım. herkesin acısı kendine büyüktür. böyle bi forumda ölüm şehit gbi kelimeler en son yazılması gereken şeyler. çok şaşırdım. böyle seviyeli bir forumda. gerçekten çok üzüldüm.
Amin canım Amin..Hayırlısıyla göz açıp kapayıncaya kadar çabuk geçsin zaman..
senin ne güzel az kalmış şafağına..çoğu gitmiş azcık kalmış maşallah
arkadaşım askerın ne zaman teslım oldu??
kusura bakma önceden yazdıysan gormedım gecmısı okuyamadım..
eğer yeni gittiyse kı sanırım öyle..merak etme arayamadı dıye..şimdi orda koşturmaca alışma dönemi içindedirler..ayrıca telefonlarda çook fazla sıra oluyormuş..üst devrelerden sıra gelmiyordur muhtemelen..yok gece iştiması yok su saatten sonra telefon acmak serbest falan derken fırsat bulamıyordur..
sıkma canını arkadasım.. :teselli:
Asker askerdir doğusu batısı komandosu eri yok bunun ! Benim eşimde Doğuda, bisürü askerimiz sınırda. Hepsi asker hepsinin sevdiği umutları var. Zaten bıktık şehit haberlerinden şurda mutlu olalım dertleşelim diye beraberiz. Olayı kişisele çekmenin anlamı yok. İfadelerin çok çirkin.
pufidik sakinleştr benii:)
Dur ben sakinleştiriyim:teytey::teytey::enbuyukkk:
Ben o gün gerekenı yazmıstım kızlar merve okudu sızler okudunuzmu bılmıyorum neyse tekrardan yasıorum mervenın benım ve dger 90/3 lerın doğudan ,işte komandoluktan piyadleıkten falan fılan endişe edmelerı normalll ben de doğu oldunu öğrendm dogrudan buraya geldım ve yasdım daaha sora özge ufak bı cewap vermstı tamam haklı onun yerınde ben de olsam gercektn uzulurum kolay degıl ALLAH sabır versn benm askerımınde şırnak hakkrı olma olnagı cok yuksekms bugun de konştk ama işte ılk zelzeleller normal buraya yasmassak nereye yasalım hepmz aynı durumdyız ben burda szlerın cnm üzülme gecıyor bak bızım şafagımıza daha dun gbı falan fılan bunlrı duyarak ıyı oluyorum gercekten sızde ilk komando oldunu,yada ılk doğu oldunu duyunca aynı tepkyıı verırdınız.ALLAH TÜM ASKERLERIMIZI KORUSUN DOĞUSUNDAKI BATISINDAKİ..HER GÖREVDEKİ...!!
Canım benim zaten bu tarz tepkilere maruz kalınıcaksa burda işimiz ne ?! Tabiki burda dertleşicez sorunlarımızı paylaşıcaz birbirimize destek olucaz. Sevdiklerinizi yeni askere gönderdiniz gerçekten çok zor bi psikoloji bu! Sorununuz neyse söyleyin çare bulalım konuşalım. Sen bunu diyemezsin benim askerim o demeye kimsenin hakkı yok ! tam tersi eğer askeri o durumdaysa sana destek olup o görevin artılarını söylemi forumun amacı bu ! Aman Allahım ya ŞEHİT felan ne demek ! Bebeğimi düşürücektim okurken yaa !! Bende böyle abartiym barii !
Usta bırlıgımız doğu olma olasılıgı tamamen kesnleşti time girdi askerim ama bak ilk gunkı gbı aglamıorum aradı askım doğu hayırlı benm ıcın demekkı hem rahatms da dedı üzülme dedi,kızlarda destek cıkınca bıraz olsun moralım iyileşti cnm ama ılk önce tabıkıı ya offfffff doğuymus demem norml yada mervenın koamndo yapmşlr demesii norml cnm yanııı bızım daha askerımız gıdelı 1hafta olmadı hoş görün.
Usta bırlıgımız doğu olma olasılıgı tamamen kesnleşti time girdi askerim ama bak ilk gunkı gbı aglamıorum aradı askım doğu hayırlı benm ıcın demekkı hem rahatms da dedı üzülme dedi,kızlarda destek cıkınca bıraz olsun moralım iyileşti cnm ama ılk önce tabıkıı ya offfffff doğuymus demem norml yada mervenın koamndo yapmşlr demesii norml cnm yanııı bızım daha askerımız gıdelı 1hafta olmadı hoş görün.
Canım benim zaten bu tarz tepkilere maruz kalınıcaksa burda işimiz ne ?! Tabiki burda dertleşicez sorunlarımızı paylaşıcaz birbirimize destek olucaz. Sevdiklerinizi yeni askere gönderdiniz gerçekten çok zor bi psikoloji bu! Sorununuz neyse söyleyin çare bulalım konuşalım. Sen bunu diyemezsin benim askerim o demeye kimsenin hakkı yok ! tam tersi eğer askeri o durumdaysa sana destek olup o görevin artılarını söylemi forumun amacı bu ! Aman Allahım ya ŞEHİT felan ne demek ! Bebeğimi düşürücektim okurken yaa !! Bende böyle abartiym barii !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?