Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yok cnm inan çok zoruma gitti ama herkesin ne dediğini ne demek istediğiini allah görüo yukarda benimkide asker onunkide asker sonuçta ben dediği lafları ona iade etme lüzumunda dahi bulunmuorum

olmaz ama canım böyle herkes konuşcağı yazacağı seye dikkat etsin ama sana yapılan değil bu benim askerim çok sükür geldi ama sizin için yazdım bunu lütfen hakkınızı arayın gerektiği cevabı verin

gittikçe dipe batma canım nedemek gidenler şehit olur yaa töbe estağfuruullah ya benim abim şırnalta yaptı geldi çok şükür
nasıl saçma sapan yorumlar bunlR

amiiinnn... evet.. o yüzden gelmek istem,yor nişanlım, gelmesini de istemiyorum, izin dönüşü çok kötü olucak bitirsin gelsin hayırlısıyla ... allah yardımcımız olsun..

Amin canım Amin..Hayırlısıyla göz açıp kapayıncaya kadar çabuk geçsin zaman..
senin ne güzel az kalmış şafağına..çoğu gitmiş azcık kalmış maşallah

3-4 keremi..şimdi çıldırıcamya en rahat gaziemir diyolar arayabiliolarda okuduğum kadarıyla burda.bi benimki arayamıyo gittiğinden beri sadece 2kez aradı:1no2:

arkadaşım askerın ne zaman teslım oldu??
kusura bakma önceden yazdıysan gormedım gecmısı okuyamadım..

eğer yeni gittiyse kı sanırım öyle..merak etme arayamadı dıye..şimdi orda koşturmaca alışma dönemi içindedirler..ayrıca telefonlarda çook fazla sıra oluyormuş..üst devrelerden sıra gelmiyordur muhtemelen..yok gece iştiması yok su saatten sonra telefon acmak serbest falan derken fırsat bulamıyordur..

sıkma canını arkadasım.. :teselli:

Söylediğin kişi sevgilisini yeni askere göndermiş bi insan. Rütbelerin ne anlama geldiğini bilmiyor olabilir , hoş bilmek zorunda da değil zaten. Sana direk söylenen bişi yokki, kendi korkusunu saf bir şekilde dile getirmiş. Seni düşünerek yazmamış. Verdiğin tepki çok yanlış hatta iğrenç. ben tiksindim okurken ! Burda kimse bişey yaparken forumdaki bir diğer kişi incinsin diye yorum yapmak istemiyor. O sevdiğinin komando olmasını istemiyor olabilir. Buna korkuyorsa üzülüyorsa kendi hür düşüncesi ve duygusudur. Sen hedef alınarak yapılmış birşey yok. Olaya ölür şehit olur şeklinde rezalet bi şekilde bakmayıp benim askerimde komanda korkulucak bişey yok canım dersen bu forumda mutlu olursun zaten !

bakma cnm o msjı ilk yazdıgında cvplarken netim gitti bidaha yazmak zorunda kaldım ve ikinci kez cvbladıgımda attım

ben senin psikolojini bozucak hiçbirşey söylemedim cnm kusura bakmada sadece seninki doğuda askerlik yapmıo burda hiç kimse alınmadıda birtek senmi alindın üstelik alınıcak hiçbirşey söylemedim ben eğer muhatab olmak istemiosan olmassın şunu unutmaki o ağır lafları söylediğin için umarım bir gün pişman olmassın

Ben o gün gerekenı yazmıstım kızlar merve okudu sızler okudunuzmu bılmıyorum neyse tekrardan yasıorum mervenın benım ve dger 90/3 lerın doğudan ,işte komandoluktan piyadleıkten falan fılan endişe edmelerı normalll ben de doğu oldunu öğrendm dogrudan buraya geldım ve yasdım daaha sora özge ufak bı cewap vermstı tamam haklı onun yerınde ben de olsam gercektn uzulurum kolay degıl ALLAH sabır versn benm askerımınde şırnak hakkrı olma olnagı cok yuksekms bugun de konştk ama işte ılk zelzeleller normal buraya yasmassak nereye yasalım hepmz aynı durumdyız ben burda szlerın cnm üzülme gecıyor bak bızım şafagımıza daha dun gbı falan fılan bunlrı duyarak ıyı oluyorum gercekten sızde ilk komando oldunu,yada ılk doğu oldunu duyunca aynı tepkyıı verırdınız.ALLAH TÜM ASKERLERIMIZI KORUSUN DOĞUSUNDAKI BATISINDAKİ..HER GÖREVDEKİ...!!

bakma cnm o msjı ilk yazdıgında cvplarken netim gitti bidaha yazmak zorunda kaldım ve ikinci kez cvbladıgımda attım

ben senin psikolojini bozucak hiçbirşey söylemedim cnm kusura bakmada sadece seninki doğuda askerlik yapmıo burda hiç kimse alınmadıda birtek senmi alindın üstelik alınıcak hiçbirşey söylemedim ben eğer muhatab olmak istemiosan olmassın şunu unutmaki o ağır lafları söylediğin için umarım bir gün pişman olmassın:dilcikar:

Asker askerdir doğusu batısı komandosu eri yok bunun ! Benim eşimde Doğuda, bisürü askerimiz sınırda. Hepsi asker hepsinin sevdiği umutları var. Zaten bıktık şehit haberlerinden şurda mutlu olalım dertleşelim diye beraberiz. Olayı kişisele çekmenin anlamı yok. İfadelerin çok çirkin.

saol canım perşembe teslim oldu..gaziemirde askeri olan bikaç kişi varız canım burda..arayabiliolar benimki hiç aramıyo oyüzden hayal kırıklığına uğruyorum..yeni biarkadaşımız katıldı bugün onunki 4bölükteymiş3-4kere arıyo deyince .. benimki 3.bölükte..inş dediğin gibidir canım..alışmaya çalışıolar evet kalanada zor işte ilk günlerimiz olduğu için ister istemez takıyorum.

haklısın canım benim yaaaa

Canım benim zaten bu tarz tepkilere maruz kalınıcaksa burda işimiz ne ?! Tabiki burda dertleşicez sorunlarımızı paylaşıcaz birbirimize destek olucaz. Sevdiklerinizi yeni askere gönderdiniz gerçekten çok zor bi psikoloji bu! Sorununuz neyse söyleyin çare bulalım konuşalım. Sen bunu diyemezsin benim askerim o demeye kimsenin hakkı yok ! tam tersi eğer askeri o durumdaysa sana destek olup o görevin artılarını söylemi forumun amacı bu ! Aman Allahım ya ŞEHİT felan ne demek ! Bebeğimi düşürücektim okurken yaa !! Bende böyle abartiym barii !

Usta bırlıgımız doğu olma olasılıgı tamamen kesnleşti time girdi askerim ama bak ilk gunkı gbı aglamıorum aradı askım doğu hayırlı benm ıcın demekkı hem rahatms da dedı üzülme dedi,kızlarda destek cıkınca bıraz olsun moralım iyileşti cnm ama ılk önce tabıkıı ya offfffff doğuymus demem norml yada mervenın koamndo yapmşlr demesii norml cnm yanııı bızım daha askerımız gıdelı 1hafta olmadı hoş görün.

haklısın canım yaa
aman dikkat et bebişimize:)

hepsi doğu batı allaha emanet zaten ama olamaz ki öyle yorum be gözdem

Tabiikide hoş görülücek çağlam bitaneciğim. gerekirse ağlicaz burda beraber gülücezde. Böyle hassas bi foruma nasıl yazılır onlar ya. çok sinirliym ya

Haklısın pufidiğim gercekten senınle aynı kaanatteyım gercekten dıyorum ya daha gıdleı az bı zaman oldu ben suan kı halime şükredıorum o ilk gunkı acı aklıma gelınce...Destek çıka çıka başarcas mesela ben doğudan korkuosam sen geldn bana cnm eşm dıyabakrda cok da rahatz dedn ben de gayet rahatladım,baska arkds geldı doğuda bazı yerlerde tel kullanan var dedı yüreğime su serpildı ee ben bunlrı duymasaydm napcktm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…