Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bak $ekerim senin icin alinti yaptim aklinialirimsmileaklinialirimsmile

Oy zahmete soktum kıyamam:kedi:
yuh ben olsam yüzüne bakmam zaten tahamülümde yoktur konusturmam karsımda:umursamaz: Sanane be üzülürken destek olacagına tav olurum böyle seylere sevdigi icin üzülemez mi insan otur parcala kendini sevgilin diye zalak neyse sen sıkma canını cicim askerine bak sen ses yok demi daha :2: askerlik yaptıgı yeri arasan kızar mı :1ninca: bence kızar-tatlicadiarzu-

yok artık ya bir de linç edin kızı bu nedir yahu madem yeni gönderenlere destek oluyosunuz da nedn özgeye destek olmuyosunuz? farkıdamısınız kızlar ŞU AN HERKESTEN KÖTÜ DURUMDA OLAN ÖZGE!!!

Günaydın güzellerrrr

Bugün nerdemiyiz ??

Aşkımlaa Tokat' Tayızz

Şafak 60
turkbayragi

GÜNAYDIIIIN.. AZ KALMIŞ.. aklinialirimsmile

ay yanlışlıkla alıntı yapmışım pardon.. o konuda önce okuyup sinirlenip alıntı yaptım (sebebini bilen bilir) sonra yorum yapmamaya karar verdim konu kapanmış tatlıya bağlanmış görünce ama alıntı kalmış görmeden yayınladım.. pardon kızlar..

eline sağlık canım harika olmuş ama mehtap bekleyenlere benide eklermisin? :) mehtap ; 2 ... perşembe günü askerimin yanındayım işnh :lepi:

konu kapanmış şimdi burda depreştirmeyeyim ben san aözelden mesaj atayım canım

İyi sayılır canım. Hava biraz kapalı benimde içim karardı.
Askerimde sefere çıktı arayamıyo. boshayallersmile

bende üşüdümm üşüdüm yani doğudu artık havalar.. bizde eskisi gibi konuşamıyoruz artık.. dün öğlen aradı 10 dk sonra ararım dedi aradıında saat 7ydi..fazla konuşamadık 8 gibi ararım aşkım dedi saat 10 oldu 1-2 dk konuştuk aşkım asat 11 gibi arıcam dedii ve sabah oldu ses yok.. bugün kara kuvvetleri komutanı oraya gidiomuşş aşkım dünden beri rapor yazıyo. 1- gün sabret aşkım dedi..
denizcimiydi tatlım seninkii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…