Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

in$allah :sinifsinif: 7 hafta önce galiba en son duydum sesini :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

biz 1,5 haftadır doğru düzgün konuşamıyoruz
sadece 1 dakika anca:çok üzgünüm:
kral devreler sizii:hulya: olsun tabi okAdar ayrıcalıkkk:lepi:

selam cnm hgopuyorumnanaktan

hoşbuldum canım
aramıza yeni katıldın sanırım:kedi:
ben bu aralar pek topiğe gelemedim :kedi:

olmudu bilmiom kızlareyvahedigeldismile birinci foto da 68 kiloydum ikincide 62 üçüncüde 61:kedi:
tatlımm kilon gayet yerinde ve göstermiosun da o kadar sıkıntı yapma kendine
aaa ben seni daha önce diger ba$likta görmü$tüüm vereliniortak ma$allah daha da güzel olmu$un böyle

yine mi cikarmiyolar seninkini lmaz: in$allah ertesi güne artik

inşllahh :Saruboceq:

anam devrem niye komuyolar yav çarşıyakaydirigubbakcemile3 boşversin yakında hep bizim yanımızdalar heyyyyyyturkbayragi

Evet cnm haklsın vallaaa bugune kadar cok sık arıyordu ama dağa gtceklerms ( napalım dayanıcaz artık

intikale gidiyolardır hem bu aramamalar daha çok pekiştiriyo inan bazen bende aramasada özlesem sesini diyorumsempatiksalakcinni
in$allah :sinifsinif: 7 hafta önce galiba en son duydum sesini :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

duyucaksın laydimmmŞeniz seni topiğin en SABIRLI şafak güzeli ilan ediyrm

anam devrem niye komuyolar yav çarşıyakaydirigubbakcemile3 boşversin yakında hep bizim yanımızdalar heyyyyyyturkbayragi

devrem kk komutanı geldi bugün onların oraya o yüzden çıkamadı yarını bilmiorum izin çıkmadı herhalde..
bitanem nasılda üzgündü yaa.. arasında birazdaha güldüreym ben onuu.. en kral devree biziz dewremmm :lepi::lepi: ( alt devrelerr bi gün sıra sizede gelicek kızmayın bana )

gün gelicek sizde kral devre olucaksınız merak etmeyinolumunekankayizsmile

Cnm sanırım sılah egtımne gtdıler ıntıkaller yemnden soradr

kızmazlar canım ya askerlik sırayla napalım

kral devre olmanın tadını çıkaralımmmm:lepi::lepi:

in$allah ya mafoldumben cok özlüyorum bari 1 dk duysam sesini de onunla avunsam
cok tatlisin mehabbetim opuyorumnanaktan askerlik beni bu kadar sabirli yapti , tabi arada acik veriyorum

Ladyım bence bu hafta kesın cıkarr carsıya takma kafana
in$allah canim ya ama bu haftasonunu da zor beklicem 2 hafta olcak zaten boshayallersmile

canım sinir olma inan ilk vakitler onlar için çoook zor kolaymı ya sevdiğinden ayrı tanımadığı insanların yanında tabiri caizse mallaşıyolarsempatiksalakcinni kendine bi gelsin arıcaktır canım benim
innşallah canımya biarasa rahatlıcm..aynı bölükten olan biarkadaş var canım burda onunda arıyomuş oyüzden taktım..düzene girr artık inş..saolun kızlar

sen daha tatlısınnn tatlı cadımmmŞeniz ay bugün baya cilveleştik senleaklinialirimsmile

innşallah canımya biarasa rahatlıcm..aynı bölükten olan biarkadaş var canım burda onunda arıyomuş oyüzden taktım..düzene girr artık inş..saolun kızlar

aa sakın böl ekıyaslama bilmiyosunki onun görevi ne falan hele bi arasın haklı olduğumuzu anlıcaksın sabır azıcık ben tam bir haftayı geçkin duyamadım sesini ama sonra öğrendim sebeblerini o yüzden kesin hükümlü olma telefonu aç senin sesini duyunca nasıl çocuk gibi sevindiklerini send egörüceksin

tatlımm kilon gayet yerinde ve göstermiosun da o kadar sıkıntı yapma kendine

inşllahh :Saruboceq:

bence böyle iyisinnaklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
verme kilo falan aklinialirimsmile

saolun kızlar ama 3 kilo felan fazlam var şimdilik 2 tane pantolonum var az sıkıo onların çok az bollaşması lazım bide aşkım almıştı bu yaz süper oluoda az sıktırıo popomdan dolayı accık vermem lazımmmopuyorumnanaktan

olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile ee sırayla bu işlerrr:lepi:

konuşabilseydik canım sıkkın olmazdı bu kadar:çok üzgünüm:

nuli$iiim in$allah sende en kisa zamanda konu$ursun :Saruboceq:

ŞenizŞeniz o senin tatliligin baliiimmm
aklinialirimsmile öyle olduu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…