- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #83.461
olmudu bilmiom kızlareyvahedigeldismile birinci foto da 68 kiloydum ikincide 62 üçüncüde 61:kedi:
yakalarım işte böleiyiym canım bomba gibi siz bize özenmeyin ya bazen cılkını çıkarıyoruz aklinialirimsmile ama ilk başlar zordu ee kral devrreyiz artık biraz ayrıcalığımız olsun demikaydirigubbakcemile3
laydimmmmm görücez hep bir Şeniz
canım sen daha ne kilo veriyosun kızzaklinialirimsmile gayet güzel kilon:lepi:
biz 1,5 haftadır doğru düzgün konuşamıyoruzyakalarım işte böleiyiym canım bomba gibi siz bize özenmeyin ya bazen cılkını çıkarıyoruz aklinialirimsmile ama ilk başlar zordu ee kral devrreyiz artık biraz ayrıcalığımız olsun demikaydirigubbakcemile3
laydimmmmm görücez hep bir Şeniz
canım sen daha ne kilo veriyosun kızzaklinialirimsmile gayet güzel kilon:lepi:
selam cnm hgopuyorumnanaktan
tatlımm kilon gayet yerinde ve göstermiosun da o kadar sıkıntı yapma kendineolmudu bilmiom kızlareyvahedigeldismile birinci foto da 68 kiloydum ikincide 62 üçüncüde 61:kedi:
aaa ben seni daha önce diger ba$likta görmü$tüüm vereliniortak ma$allah daha da güzel olmu$un böyle
yine mi cikarmiyolar seninkinilmaz: in$allah ertesi güne artik
olmudu bilmiom kızlareyvahedigeldismile birinci foto da 68 kiloydum ikincide 62 üçüncüde 61:kedi:
aşkımla konuştum şimdiiiidelikafadulden
yarında çıkamıomuş çarşıya benm için bişey yaptın bense çıkamıyorum diye çok üzgündü bitanem yaa morali kötüydüü.. boşwer aşkım ben onları buzlukta tutmuştum zaten dişlerin kırılırdı kızdıın kişilerin kafasına atarsın dedimm
biraz şebeklik yaptım telde inşl. işe yaramıştır yaa
Evet cnm haklsın vallaaa bugune kadar cok sık arıyordu ama dağa gtceklerms( napalım dayanıcaz artık
in$allah :sinifsinif: 7 hafta önce galiba en son duydum sesini :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
anam devrem niye komuyolar yav çarşıyakaydirigubbakcemile3 boşversin yakında hep bizim yanımızdalar heyyyyyyturkbayragi
biz 1,5 haftadır doğru düzgün konuşamıyoruz
sadece 1 dakika anca:çok üzgünüm:
kral devreler sizii:hulya: olsun tabi okAdar ayrıcalıkkk:lepi:
hoşbuldum canım
aramıza yeni katıldın sanırım:kedi:
ben bu aralar pek topiğe gelemedim :kedi:
anam devrem niye komuyolar yav çarşıyakaydirigubbakcemile3 boşversin yakında hep bizim yanımızdalar heyyyyyyturkbayragi
intikale gidiyolardır hem bu aramamalar daha çok pekiştiriyo inan bazen bende aramasada özlesem sesini diyorumsempatiksalakcinni
duyucaksın laydimmmŞeniz seni topiğin en SABIRLI şafak güzeli ilan ediyrm
devrem kk komutanı geldi bugün onların oraya o yüzden çıkamadı yarını bilmiorum izin çıkmadı herhalde..
bitanem nasılda üzgündü yaa.. arasında birazdaha güldüreym ben onuu.. en kral devree biziz dewremmm :lepi::lepi: ( alt devrelerr bi gün sıra sizede gelicek kızmayın bana )
intikale gidiyolardır hem bu aramamalar daha çok pekiştiriyo inan bazen bende aramasada özlesem sesini diyorumsempatiksalakcinni
duyucaksın laydimmmŞeniz seni topiğin en SABIRLI şafak güzeli ilan ediyrm
in$allah canim ya ama bu haftasonunu da zor beklicem 2 hafta olcak zaten boshayallersmileLadyım bence bu hafta kesın cıkarr carsıya takma kafana
innşallah canımya biarasa rahatlıcm..aynı bölükten olan biarkadaş var canım burda onunda arıyomuş oyüzden taktım..düzene girr artık inş..saolun kızlarcanım sinir olma inan ilk vakitler onlar için çoook zor kolaymı ya sevdiğinden ayrı tanımadığı insanların yanında tabiri caizse mallaşıyolarsempatiksalakcinni kendine bi gelsin arıcaktır canım benim
Cnm sanırım sılah egtımne gtdıler ıntıkaller yemnden soradr
kızmazlar canım ya askerlik sırayla napalım
kral devre olmanın tadını çıkaralımmmm:lepi::lepi:
gün gelicek sizde kral devre olucaksınız merak etmeyinolumunekankayizsmile
in$allah ya mafoldumben cok özlüyorum bari 1 dk duysam sesini de onunla avunsam
cok tatlisin mehabbetim opuyorumnanaktan askerlik beni bu kadar sabirli yapti , tabi arada acik veriyorum
in$allah canim ya ama bu haftasonunu da zor beklicem 2 hafta olcak zaten boshayallersmile
innşallah canımya biarasa rahatlıcm..aynı bölükten olan biarkadaş var canım burda onunda arıyomuş oyüzden taktım..düzene girr artık inş..saolun kızlar
tatlımm kilon gayet yerinde ve göstermiosun da o kadar sıkıntı yapma kendine
inşllahh :Saruboceq:
bence böyle iyisinnaklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
verme kilo falan aklinialirimsmile
olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile ee sırayla bu işlerrr:lepi:
konuşabilseydik canım sıkkın olmazdı bu kadar:çok üzgünüm:
sen daha tatlısınnn tatlı cadımmmŞeniz ay bugün baya cilveleştik senleaklinialirimsmile
aa sakın böl ekıyaslama bilmiyosunki onun görevi ne falan hele bi arasın haklı olduğumuzu anlıcaksın sabır azıcık ben tam bir haftayı geçkin duyamadım sesini ama sonra öğrendim sebeblerini o yüzden kesin hükümlü olma telefonu aç senin sesini duyunca nasıl çocuk gibi sevindiklerini send egörüceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?