Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Aaaaaa=)) tühhh saglık olsun cnm kaydirigubbakcemile3

cagla22, Lady_cici, nuran07, ozdenesinbjk, Pufidik, sevgilim_benim, siyah_inci+, xdurux, _kvsr_

maşallah baya kalabalığızz artıkkkk:enbuyukkk:

bende askerimle yaklaşık bir saaten fazla konuşup geldim aranıza inş yeni katılan arkadaşlarımızda bu günleri görüropuyorumnanaktan

kvsr cnm aradımı askerinnnn:uhm:

yok canım yine aramadı..canım sıkkınya..ararsa açmıcam diorum bakalm bugün.sinirlerimi bozdu.dün akşam yemek bile yemedim elimde tl bekledim sürekli aramadı.saat 10 gibi rahat oluyolarmış ankesörlü tlfonda çokmuş orda sıra olsada bişekilde arar yani..:gitme: ama aramadı

canım sinir olma inan ilk vakitler onlar için çoook zor kolaymı ya sevdiğinden ayrı tanımadığı insanların yanında tabiri caizse mallaşıyolarsempatiksalakcinni kendine bi gelsin arıcaktır canım benim

sobelendik
merhaba canım
nasılsınboshayallersmile
1saatden fazlamı ne güzelll sana imrenerek bakıyorum:çok üzgünüm:

Offf ladyım offffffff =( Dua ed de hafta sonu telıni açsın ve msnye gelsn tüm gelşmeler ozman bellı olucak..az kaldı cumartesıne
in$allah canim ya :Saruboceq: ben bi hafta daha bekleyemem yoksa :çok üzgünüm:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ve eskide kalan Lady'niz de görür in$allah :a015::a015:

Tatlım ole düşünme ya ararsa kesnılkle aççç emın ol bı problem vardır ne bılıosun sevgilim_benım askerıyle senın askerın aynı taburda mı?? hıc bole duusnme cnm hem hıc aramamıs değıl ya elbet arıycaktr.

olmudu bilmiom kızlareyvahedigeldismile birinci foto da 68 kiloydum ikincide 62 üçüncüde 61:kedi:

Eklentiler

• $IMG01358.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 24
  • $100_2837 - Kopya.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 25
  • $100_3028.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 21
Aşkım 4 gun cok fazla nolur bı yolunu bulup araaaaaaaa:gitme:

ah canlarım taze kuzular sizler böyle yazdıkça ilk günlerimi hatırlıyrm mafoldumben
dayanmayı sabretmeyi askerilik sayesinde daha iyi anlıcaksınız zaten sevdiceklerimiz bizim sesimizle ayaktalar o yüzden her fırssatta ararlar siz sakın telaşş yapmayınn

aşkımla konuştum şimdiiiidelikafadulden
yarında çıkamıomuş çarşıya benm için bişey yaptın bense çıkamıyorum diye çok üzgündü bitanem yaa morali kötüydüü.. boşwer aşkım ben onları buzlukta tutmuştum zaten dişlerin kırılırdı kızdıın kişilerin kafasına atarsın dedimm
biraz şebeklik yaptım telde inşl. işe yaramıştır yaa

aramadı aramıyo.çıldırmak üzereyim artık delikafadulden bu konu çok canımı sıkıyo artk.
bkadar umursmaz olucanı düşünmüyodum:umursamaz:

cnm bölükleri ayrı olsa derimki aramıo evt ama sen bana güvenip aşkını suçlama belki onların eğitimi daha ağrdır bilemiorumki arayınca detaylı bir şekilde sor bakalım ne diobilmiyorumkismilezemuszemus

olmudu bilmiom kızlareyvahedigeldismile birinci foto da 68 kiloydum ikincide 62 üçüncüde 61:kedi:

aaa ben seni daha önce diger ba$likta görmü$tüüm vereliniortak ma$allah daha da güzel olmu$un böyle

yine mi cikarmiyolar seninkini lmaz: in$allah ertesi güne artik

sobelendik
merhaba canım
nasılsınboshayallersmile
1saatden fazlamı ne güzelll sana imrenerek bakıyorum:çok üzgünüm:

yakalarım işte böle iyiym canım bomba gibi siz bize özenmeyin ya bazen cılkını çıkarıyoruz aklinialirimsmile ama ilk başlar zordu ee kral devrreyiz artık biraz ayrıcalığımız olsun demikaydirigubbakcemile3
in$allah canim ya :Saruboceq: ben bi hafta daha bekleyemem yoksa :çok üzgünüm:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ve eskide kalan Lady'niz de görür in$allah :a015::a015:

laydimmmmm görücez hep bir Şeniz

canım sen daha ne kilo veriyosun kızzaklinialirimsmile gayet güzel kilon:lepi:

Evet cnm haklsın vallaaa bugune kadar cok sık arıyordu ama dağa gtceklerms ( napalım dayanıcaz artık

aaa ben seni daha önce diger ba$likta görmü$tüüm vereliniortak ma$allah daha da güzel olmu$un böyle

yine mi cikarmiyolar seninkini lmaz: in$allah ertesi güne artik

saolun kızlar çok teşekkür ederimmmmmmbuyrunnnnnnnnnzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…