- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #83.441
koy canım görelim ama nasıl yükleniyo ben bilemiyorum..buarada askerin aradımı bugün??
benimki 2gündür aramıyo inş bugün arar artıkyaboshayallersmile
ahh cnm ay sweet deyince bnm aşkımında bir tişörtü vardi bu sene dedim onu bana ver yatarken genelde onu giyerdi pembemsi bişidi verdi bavula koydum annemde bavuldan bişi alırken onu sen giy bide çamaşır suyu değdir aşkım dediki baksana annenin üzerinde ne varkaydirigubbakcemile3 anam bi şok oldum ben dedim anne naptın içim yandı birden emanete bakamamış gibi ama sora çok gülmüştükkkkaydirigubbakcemile3
kvsr cnm aradımı askerinnnn:uhm:
yok canım yine aramadı..canım sıkkınya..ararsa açmıcam diorum bakalm bugün.sinirlerimi bozdu.dün akşam yemek bile yemedim elimde tl bekledim sürekli aramadı.saat 10 gibi rahat oluyolarmış ankesörlü tlfonda çokmuş orda sıra olsada bişekilde arar yani..:gitme: ama aramadı
cagla22, Lady_cici, nuran07, ozdenesinbjk, Pufidik, sevgilim_benim, siyah_inci+, xdurux, _kvsr_
maşallah baya kalabalığızz artıkkkk:enbuyukkk:
bende askerimle yaklaşık bir saaten fazla konuşup geldim aranıza inş yeni katılan arkadaşlarımızda bu günleri görüropuyorumnanaktan
in$allah canim ya :Saruboceq: ben bi hafta daha bekleyemem yoksa :çok üzgünüm:Offf ladyım offffffff =( Dua ed de hafta sonu telıni açsın ve msnye gelsn tüm gelşmeler ozman bellı olucak..az kaldı cumartesıne
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ahh cnm ay sweet deyince bnm aşkımında bir tişörtü vardi bu sene dedim onu bana ver yatarken genelde onu giyerdi pembemsi bişidi verdi bavula koydum annemde bavuldan bişi alırken onu sen giy bide çamaşır suyu değdir aşkım dediki baksana annenin üzerinde ne varkaydirigubbakcemile3 anam bi şok oldum ben dedim anne naptın içim yandı birden emanete bakamamış gibi ama sora çok gülmüştükkkkaydirigubbakcemile3
cagla22, Lady_cici, nuran07, ozdenesinbjk, Pufidik, sevgilim_benim, siyah_inci+, xdurux, _kvsr_
maşallah baya kalabalığızz artıkkkk:enbuyukkk:
bende askerimle yaklaşık bir saaten fazla konuşup geldim aranıza inş yeni katılan arkadaşlarımızda bu günleri görüropuyorumnanaktan
öğlen aradı cnm 2 dk konuştuk ararım ben seni musait değilim arkam çok kalabalık dedi kapadı:sinifsinif:
yok canım yine aramadı..canım sıkkınya..ararsa açmıcam diorum bakalm bugün.sinirlerimi bozdu.dün akşam yemek bile yemedim elimde tl bekledim sürekli aramadı.saat 10 gibi rahat oluyolarmış ankesörlü tlfonda çokmuş orda sıra olsada bişekilde arar yani..:gitme: ama aramadı
Aşkım 4 gun cok fazla nolur bı yolunu bulup araaaaaaaa:gitme:
aramadı aramıyo.çıldırmak üzereyim artık delikafadulden bu konu çok canımı sıkıyo artk.
bkadar umursmaz olucanı düşünmüyodum:umursamaz:
olmudu bilmiom kızlareyvahedigeldismile birinci foto da 68 kiloydum ikincide 62 üçüncüde 61:kedi:
aşkımla konuştum şimdiiiidelikafadulden
yarında çıkamıomuş çarşıya benm için bişey yaptın bense çıkamıyorum diye çok üzgündü bitanem yaa morali kötüydüü.. boşwer aşkım ben onları buzlukta tutmuştum zaten dişlerin kırılırdı kızdıın kişilerin kafasına atarsın dedimm
biraz şebeklik yaptım telde inşl. işe yaramıştır yaa
sobelendik
merhaba canım
nasılsınboshayallersmile
1saatden fazlamı ne güzelll sana imrenerek bakıyorum:çok üzgünüm:
in$allah canim ya :Saruboceq: ben bi hafta daha bekleyemem yoksa :çok üzgünüm:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ve eskide kalan Lady'niz de görür in$allah :a015::a015:
olmudu bilmiom kızlareyvahedigeldismile birinci foto da 68 kiloydum ikincide 62 üçüncüde 61:kedi:
ah canlarım taze kuzular sizler böyle yazdıkça ilk günlerimi hatırlıyrm mafoldumben
dayanmayı sabretmeyi askerilik sayesinde daha iyi anlıcaksınız zaten sevdiceklerimiz bizim sesimizle ayaktalar o yüzden her fırssatta ararlar siz sakın telaşş yapmayınn
selam kızlarrrr
aaa ben seni daha önce diger ba$likta görmü$tüüm vereliniortak ma$allah daha da güzel olmu$un böyle
yine mi cikarmiyolar seninkinilmaz: in$allah ertesi güne artik
yakalarım işte böleiyiym canım bomba gibi siz bize özenmeyin ya bazen cılkını çıkarıyoruz aklinialirimsmile ama ilk başlar zordu ee kral devrreyiz artık biraz ayrıcalığımız olsun demikaydirigubbakcemile3
laydimmmmm görücez hep bir Şeniz
canım sen daha ne kilo veriyosun kızzaklinialirimsmile gayet güzel kilon:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?