Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Şu reklam banner larında göğüsleri görmekten bıktım valla ya.. hayır tabiki kıskanmıyorumm sırnaşık şey
işyerinde sayfam açık oluyo bazen karşıda direkt onlarrr lmaz:

ay sorma cnmmmmmkaydirigubbakcemile3 bende bakıorum öle kocamanlarkaydirigubbakcemile3 valla benimkinin kaç katı acepkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3okadar büyük hiç sevmem badi felan giyince belli ediolar hemen kendilerinikaydirigubbakcemile3

olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile ee sırayla bu işlerrr:lepi:

konuşabilseydik canım sıkkın olmazdı bu kadar:çok üzgünüm:

konuşursunuz inşşş

Şu reklam banner larında göğüsleri görmekten bıktım valla ya.. hayır tabiki kıskanmıyorumm sırnaşık şey
işyerinde sayfam açık oluyo bazen karşıda direkt onlarrr lmaz:

he ya devrem sorma geçen annem gördü anaamm o ne diye bağırıyoohaoldumsmile

Bencede yahuuuuuuukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sorma tatlım yaa valla bende sevmiorum benmkileride büyük buluyorumm off :1no2:
konuşursunuz inşşş

he ya devrem sorma geçen annem gördü anaamm o ne diye bağırıyoohaoldumsmile

heheh devrem benide kuzenm gördüydüü kızım sapıkmısın nelere bakıosun sen demiştii hahaha
itiraf et sadece kiskaniyosun aklinialirimsmileaklinialirimsmile

cicimm ihtiyacı olanlara benmkilerden bağışlamayı düşünüomm kızz ne kıskanması -tatlicadiarzu-

Bencede yahuuuuuuukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 evt cnm valla bu kadınlar çilesi hiç bitmezmi acep kızlar benim basem bölgemde çatlaklar var acep bileniniz varmı çaresini kilo alıp vermemden sora çıktılar gitmiolardamafoldumben

sorma tatlım yaa valla bende sevmiorum benmkileride büyük buluyorumm off :1no2:

cicimm ihtiyacı olanlara benmkilerden bağışlamayı düşünüomm kızz ne kıskanması -tatlicadiarzu-

ne kıskancaz canım:1closedeyes:aklinialirimsmile

zaten askerlerimiz sevmez öle şeylerrr:roflol:

ay ay ay bi $aka yaptik hemen devreler birbirine kol kanat cikiyo kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
benim de var gül gibi $afakda$im pissy'm opuyorumnanaktan
$aka bi yana kafam kadarlar sempatiksalakcinni reklamdakiler yani benimkiler diiiL :1closedeyes:

Allahh seni netmesinn bide hemen eklemiş benmkiler diil diee.. ya bitane tanıdığım kız var boyu kısa hafifte kilolu ama maşallahı vardı yaa lisede az dalga geçmiyordular kızla

çıkarız tabi devrecilik başkadırrolumunekankayizsmile:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…