Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

eminim sevmezz kaydirigubbakcemile3

etmez etmez:roflol:
Allahh seni netmesinn bide hemen eklemiş benmkiler diil diee.. ya bitane tanıdığım kız var boyu kısa hafifte kilolu ama maşallahı vardı yaa lisede az dalga geçmiyordular kızla
devrem benimde boyum kısa bide onlar büyük olsa yere yapışırım heraldesempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 aksine daha çok seviorlar gibime gelio benimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:

Çatlak kremı kulllanıormsun cnm

burda doktora gittim cnm oda cilt doktoruna gönderdi anam gittimki ninem yaşta bi kadın doktor baktı gözleri zaten görmüodu kesin ömür boyu gitmez onlar dedi kestirdi attı geri doktora gittim oda bir ilaç verdi 50 euro ödedim kullandım dahada çoğaltti sanki bide derimi kararttı nedense bıraktım hemen ilacı rengi düzeldi sora bişi kullanmadım:kedi:

Hımmm anladım cnm neysekı bırakmışsssın vala.

şafak 143 turkbayragi

Bir an önce tek tip olsun adalet yerini bulsun turkbayragi
ma$allah didemim
nerelerdesin bu ara hic göremiyoruz seni opuyorumnanaktan

Allahh seni netmesinn bide hemen eklemiş benmkiler diil diee.. ya bitane tanıdığım kız var boyu kısa hafifte kilolu ama maşallahı vardı yaa lisede az dalga geçmiyordular kızla
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 $aka yapiyodum kiz sonra yanli$ anla$ilmasinda
aynen bizde de var öyle biri uzun ama omuzlari baya geni$ top gibi iki teene de sallaniyo önde sempatiksalakcinni aman ALLAH fazlasindan korusun

çıkarız tabi devrecilik başkadırrolumunekankayizsmile:roflol:
cikin tabi mehabbetim ben takiliyorum size sadece naniknanik

kızlar sohbete doyamadım ama iftar vaktim geldi oruçluydum da yoksa sizi yicemmm:icecream:
ALLAH kabul etsin tatliimm :Saruboceq:

evt cnm amannkaydirigubbakcemile3 evlenince felan belkim kendiliğinden gider yaa boşverim gitsin şimdilikopuyorumnanaktan

kızlar ben kaçtım yemek yiycez grşrz geneeeee kendinize ii bakınnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Görüşürüüüz mervişim yıne beklerızzzzzkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan afiyet olsunnnnnn

tatlim ya bnmkinin kardesi de gelmiyo artik okul acildi ya sempatiksalakcinni
öf haber alabilcek hic kimse kalmadi , arkadasi da carsiya cikmiyo ki ona sorsam
abisine mi mail atsam diyorum ama belki maili degismistir , bide utaniyorum ya koskoca evli barkli abi 2 senedir konusmuyoruzda
aaamaaan tombisim bi haber yolla mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…