- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #83.501
eminim sevmezzkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 aksine daha çok seviorlar gibime gelio benimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 aksine daha çok seviorlar gibime gelio benimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çıkarız tabi devrecilik başkadırrolumunekankayizsmile:roflol:
eminim sevmezzkaydirigubbakcemile3
devrem benimde boyum kısa bide onlar büyük olsa yere yapışırım heraldesempatiksalakcinniAllahh seni netmesinn bide hemen eklemiş benmkiler diil diee.. ya bitane tanıdığım kız var boyu kısa hafifte kilolu ama maşallahı vardı yaa lisede az dalga geçmiyordular kızla
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 aksine daha çok seviorlar gibime gelio benimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Çatlak kremı kulllanıormsun cnm
kızlar sohbete doyamadım ama iftar vaktim geldi oruçluydum da yoksa sizi yicemmm:icecream:
burda doktora gittim cnm oda cilt doktoruna gönderdi anam gittimki ninem yaşta bi kadın doktor baktı gözleri zaten görmüodu kesin ömür boyu gitmez onlar dedi kestirdi attı geri doktora gittim oda bir ilaç verdi 50 euro ödedim kullandım dahada çoğaltti sanki bide derimi kararttı nedense bıraktım hemen ilacı rengi düzeldi sora bişi kullanmadım:kedi:
Hımmm anladım cnm neysekı bırakmışsssın vala.
aa allah kabul etsin cnm ramazandan sonra 6 gün oruç tutmak çok sevaptır onun içinmi tutuosun yoksa kendiinmi tutuosunopuyorumnanaktan
bizimkine dedim hemen bi gülücük attıboşver öle şeyleri takma kafana dedi ama tvdeki mankenlere çok imreniorum ne güzel bacakları var bi çizgi bilem gözükmüo yolda giderkende görüorum içim gidiomafoldumben
ma$allah didemimşafak 143 turkbayragi
Bir an önce tek tip olsun adalet yerini bulsun turkbayragi
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 $aka yapiyodum kiz sonra yanli$ anla$ilmasindaAllahh seni netmesinn bide hemen eklemiş benmkiler diil diee.. ya bitane tanıdığım kız var boyu kısa hafifte kilolu ama maşallahı vardı yaa lisede az dalga geçmiyordular kızla
cikin tabi mehabbetim ben takiliyorum size sadece naniknanikçıkarız tabi devrecilik başkadırrolumunekankayizsmile:roflol:
ALLAH kabul etsin tatliimm :Saruboceq:kızlar sohbete doyamadım ama iftar vaktim geldi oruçluydum da yoksa sizi yicemmm:icecream:
Evet cnm yaa olsun dert edmeeee aman
Görüşürüüüz mervişim yıne beklerızzzzzkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan afiyet olsunnnnnnevt cnm amannkaydirigubbakcemile3 evlenince felan belkim kendiliğinden gider yaa boşverim gitsin şimdilikopuyorumnanaktan
kızlar ben kaçtım yemek yiycez grşrz geneeeee kendinize ii bakınnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Görüşürüüüz mervişim yıne beklerızzzzzkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan afiyet olsunnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?