- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #83.701
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanseve seve canim benimEllllerine sağlıkkkk ladyım ciciimmmm
alkisalkisalkisalkisalkisalkisMehtabımız 22 sevgilim sana kavuşmama son 22 gün bebeğim nefesımın mutluluk rengindeki suretisin ÇAĞLARIM...Seni çok ama çok seviyor böcüüüün..:asigim::asigim:
coook tembel oldum ben coookcanım basenlerin için bölgesel egzerrsziler yap..
Laydım pişttt ordamsın kız
Kızlarrr yemın törenındeee cok gusel olmam lazım ama cok da gusel olmyuumSora benımkı deliiirmisin anummm kurban oluyum ona inş 3gun olur evcıyat.:sm_cool:
:1hug:
Kvsr askerın yarın arıycak içime doğduuuuuuu=)
insallah arar canim da kvsr arkdasimiz da rahatlar zemuszemus
Evet cnm ınsss
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanseve seve canim benim
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
coook tembel oldum ben coookcnim hic birsey istemiyo
kızlar gunaydın uyku tutmadı benı bı turlu attım kendımı buraya :umursamaz:
günaydın tatlım.. ahh valla elime bikaç saat verseler gidip uyucamm.. aşkım aradı sabahh güne onun sesiyle başladımm opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan saol canım benimmne guzel canım ya gune ne guzel baslamıssınn opuyorumnanaktan
Günyadın kızlar
çok mutlu ve heyecanlıyım
sizler nasılsınız bakalım
Defalarca okuduğum, defalarca dinlediğim, güzel insanın güzel şiiri.. Aşkım hep aklımda ama her seferinde içimde onu büyüten bir şiir.. Aşkımla gelen anlamı ise apayrı.. :asigim:
İyi seyirler güzellerim..
can dündar aŞkin tarİfİ - Video İzle - AkorMerkezi.com
Hani küçükken gökkuşağının altından geçerken dilek dilerdik ya !! Ben çocukluk aklimla bile seni diledim. ellerimi sımsıkı tutacak bırakmayı unutacak, sonu olmayan uçurumlarda bana köprü olacak, benim yokluğumda beni arayıp bulacak seni dilerdim hep...Dileğim3 yıl önce kabul oldu sevgilim..:asigim:
şafak 143 turkbayragi
Bir an önce tek tip olsun adalet yerini bulsun turkbayragi
ahh canım çok zormuş yaa bu gece - yarın çok zor geçicek.. yokluğunu içimde hissediyorum mafoldumben
son ayrılığınız olsun canım inşallah.. biz daha benim doğum günümü, kurban bayramını, yılbaşını, diğer bayramı ayrı geçircez :gitme:
Allah'ım güç ver...
okul işini ne yaptın canım?
Günyadın kızlar
çok mutlu ve heyecanlıyım
sizler nasılsınız bakalım
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan saol canım benimm
günaydın burcum
böyle bir güzel gününe nazar boncuğu koyalım o zmann
kendi adıma ; iyiyimm :teytey:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan saol canım benimm
günaydın burcum
böyle bir güzel gününe nazar boncuğu koyalım o zmann
kendi adıma ; iyiyimm :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?