Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

tatlım valla bilmiyorum hiç evlilik konularını girdinizmi bilmiyorumkismile belki yem atıyordu bu şekilde söyleyip hani lafı evlenme teklifi edicem gibi bişeye getirmiş bu şekilde sorup sen ondan önce evlenmemi teklif ediceksin demeni bekliodur belkide..
benimki o kadar çok ettikii heves bırakmadıı

ya canım izideyken ablasının evne gittiğimde öyle bir konuşma geçmişti ailler arasında sorun olup olmaması hakkında mesajlaşıyorduk ondan hariç hiç öle bir konuşma olmadı bir daha hiç aklıma gelmedi böyle birşey
ama sana bir kıyak geçicem diyor hayy allahım ne diyosun dedim bnde :)
hadi ya olsun kız geldiğinde romantik bir şekilde söler heves kalır merak etme:)

kızlar bugun icimde cook kotu bı sıkıntı var hava burda cook kotu ondan mı boyleyım bılmıyorum yada askerım aramıycak herhalde offfff:bbo:

kızlar dun ılk defa fok haberden baska bı kanlda tek tıp askerlık konusuldu TBMM baskanı ya tasarıyı uygulasınlar yada sussunlar dedı dogru soyluyo adam hem bız heveslenıyoruz hem askerler artık sonuclansın bır an oncede rahatlayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…