Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

günaydın canımmmm...olumunekankayizsmile erkek milleti yaaaaa naparsın :mymeka: :mymeka:

ben ona göstericem bu çektirdiklerini hele bi gelsin klava:

hosbulduk canım nasılsınn

idare eder canım uğraşıyoruz işte bay kaprisle senden naber nasılsın?

ay evet yanii hevesleniyoruz, geriliyoruz düşündükçe, madem bu kadar uzun sürede belli olucak duyurmasalardı o kadar önceden yaa :dilcikar:

aşkım msn deee :lepi: :lepi:
doğum gününde görcem bitanemi oleyyyyy :lepi:

süpeerr alkisalkisalkis

canım hayırdır ne oldu?

alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

¦ ¦86 YORGUN_SEWDA¦

alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

¦ ¦133 03062008 ¦ ¦

¦ ¦142 DİDEM_EVO ¦ ¦

¦ ¦144 GFB 1907 ¦ ¦

¦ ¦146 BABYKE ¦ ¦

¦ ¦151 HEJAR12 ¦ ¦

¦ ¦151 FLOWERB ¦ ¦

¦ ¦158 HAYRANIIM ¦ ¦

¦ ¦ 162 FIDES ¦ ¦

¦ ¦ 173 ACELYA ¦ ¦

¦ ¦ 182 MELISAM09 ¦ ¦

¦ ¦ 187 HEATH19 ¦ ¦

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

¦ ¦ 209 SUSU ¦ ¦
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

turkbayragiturkbayragiturkbayragi
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

turkbayragiturkbayragiturkbayragi

selam tezkereci güsellerrr..nasılsınız??

ben hala tam iyileşemedim öksürük krizine giriyorum resmen..ve raporum bugun bitti birazdan işe gidicem..inşallah daha kötü olmam haftasonu nişanlımın yanına gitme planım var cunku..birde orda hasta olursam falan fena olur..dua edin lütfen kızlaaarr..hemencecik iyileşeyim..

kızlar geçmişe bakamadım ama dün bi bakan askerlikle ilgili ya dediğinizi hemen yapın ya da daha fazla konusmayın tarzında bişeyler söylemiş..askeriyede falan komutanlarda düştü diyormuş artık..sadece meclısın acılması beklenıyormus..

önceden de dusecek dıye laf cıkıodu ama bu kadar konusulmamıstı..artık bunun gerı donusu yok denılıyor..
umarım ve hayırlısıyla cabuk kesinleşsin ve mutlulugu yasamaya baslayalım :Saruboceq:

çokkk özledim ben aşkımı:gitme:

bizim durumlar da özlem yüzünden karışıyor ya zaten.. 21 şubattan beri göremiyoruz birbirimizi artık kötü olmaya başladı bu özlem.. daha çok aşık olmak, sevmek, bağlanmak gibi olulu etkileri var ama bi süre sonra sanırım olmsuz yönleri de ortay açıkıyor.. umarım geçecek bitecek hepimiz kurtulucaz, allah hepimize sabır versin, bir an önce kavuştursun hepimizi.. :Saruboceq:

canım bız 8aydan beri goremıyoruz birbirimizi..bazen oluyokii özlemdeenn ikimizde kötü durumda oluyoruz bırbırımıızı yıyoruzz..bazende aşk sevgi sözcukleri havada uçuşuyoo ağır basan bu tabikii ama oluyo böyle şeyleer üzülmee:1hug:

merhaba canım.. geçmiş olsun yaa noldun öyle.. ben de geçen sene öyle iyileşememiştim bi türlü.. öksürmekten günlerce uyku uyumamıştım ayakta uyukluyodum
önce bronşit dedi doktor ağır bi antibiyotik ve 1 hafta rapor verdi sonra gemeyince başka testler tahliller yapıldı alerjik astım başlangıcı ve reflüden şüphelenildi.. alerjik astım için ilaçlar içmeye başladım şak diye kesildi öksürük.. geçenlerde de endoscopi yaptırdım reflü çıktı ve tedavisine başlandı, geçti öksürük çok şükür.. sen de dikkat et kendine, inşallah geçer de gidersinnişanlının yanına canım, görememek çok fena yapıyor maalesef fırsatınız varsa görüşün yerimseniben

bu konu çok fazla uzadı gerçekten yukarda da yazdım.. hem bize hem askerlerimize boşuna umut verdikleriyle kalmazlar umarım, geri dönüşü olmamalı bence de.. olsun bitsin biran önce hepimiz kurtulalım inaşallaah
:Saruboceq:

amin cnm tabi çarşıya çıkamıo sanırım baya zor bu. bnm nişanlım geçen hafta çıkamadı die çıldırdım resmen. inşallah bu hafta sorun çıkmaz ve kameradanda olsa özlemimi gideririm birazcık. Allah hepimize sabır versin:Saruboceq:

bizim de 7 ay oldu birbirimizi göremedğimiz, internet olsa cam'de görürüz o bile iyi olabilir ama o da yok maalesef hiç görememk çok kötü yaa.. ben yine normal hayatımdayım burda ama o 4 duvar arası asker harici kimseyi göremiyor daha kötü durumda.. birbirimizi yemiyoruz çok şükür öyle değil durumlar ama tuhaf olmaya başladı işte normaldeki tanıdığım kişi değil gibi artık, korkutuyor beni söyledikleri...

evet canım malesef nişanlımın bulunduğu yerde çarşı izni yok düşün sen 1 hafta çımadı çıldırdık diyosun bizim tam 7 ay geçti dağıtım izninden beri... kafamçokkarıştı

evet canım malesef nişanlımın bulunduğu yerde çarşı izni yok düşün sen 1 hafta çımadı çıldırdık diyosun bizim tam 7 ay geçti dağıtım izninden beri... kafamçokkarıştı
Haklısın cnm şükrediyorum tabiki halime. ama herkes sevince bencilleşiyor sadece kendini ve sevdiini düşünüyor deilmi? İzne gelmeyi düşünmüomu yada senin gitme ihtimalin yokmu cnm motive olur en azından sizin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…