- 17 Eylül 2010
- 2.144
- 302
- 363
- 35
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #83.741
havadan canım kafanı dağıtıcak şeyer yap oyun oyna en güzeli bak
bencede doğru sölemiş
Günaydın fıstıklar
aşkım msn deee :lepi: :lepi:
doğum gününde görcem bitanemi oleyyyyy :lepi:
günaydın canımmmm...olumunekankayizsmile erkek milleti yaaaaa naparsın :mymeka: :mymeka:
hosbulduk canım nasılsınn
kızlar dun ılk defa fok haberden baska bı kanlda tek tıp askerlık konusuldu TBMM baskanı ya tasarıyı uygulasınlar yada sussunlar dedı dogru soyluyo adam hem bız heveslenıyoruz hem askerler artık sonuclansın bır an oncede rahatlayalım
aşkım msn deee :lepi: :lepi:
doğum gününde görcem bitanemi oleyyyyy :lepi:
ben ona göstericem bu çektirdiklerini hele bi gelsinklava:
idare eder canım uğraşıyoruz işte bay kaprislesenden naber nasılsın?
ay evet yanii hevesleniyoruz, geriliyoruz düşündükçe, madem bu kadar uzun sürede belli olucak duyurmasalardı o kadar önceden yaa :dilcikar:
süpeerr alkisalkisalkis
canım hayırdır ne oldu?
çokkk özledim ben aşkımı:gitme:
bizim durumlar da özlem yüzünden karışıyor ya zaten.. 21 şubattan beri göremiyoruz birbirimizi artık kötü olmaya başladı bu özlem.. daha çok aşık olmak, sevmek, bağlanmak gibi olulu etkileri var ama bi süre sonra sanırım olmsuz yönleri de ortay açıkıyor.. umarım geçecek bitecek hepimiz kurtulucaz, allah hepimize sabır versin, bir an önce kavuştursun hepimizi.. :Saruboceq:
selam tezkereci güsellerrr..nasılsınız??
ben hala tam iyileşemedim öksürük krizine giriyorum resmen..ve raporum bugun bitti birazdan işe gidicem..inşallah daha kötü olmam haftasonu nişanlımın yanına gitme planım var cunku..birde orda hasta olursam falan fena olur..dua edin lütfen kızlaaarr..hemencecik iyileşeyim..
kızlar geçmişe bakamadım ama dün bi bakan askerlikle ilgili ya dediğinizi hemen yapın ya da daha fazla konusmayın tarzında bişeyler söylemiş..askeriyede falan komutanlarda düştü diyormuş artık..sadece meclısın acılması beklenıyormus..
önceden de dusecek dıye laf cıkıodu ama bu kadar konusulmamıstı..artık bunun gerı donusu yok denılıyor..
umarım ve hayırlısıyla cabuk kesinleşsin ve mutlulugu yasamaya baslayalım :Saruboceq:
amin cnm tabi çarşıya çıkamıo sanırım baya zor bu. bnm nişanlım geçen hafta çıkamadı die çıldırdım resmen. inşallah bu hafta sorun çıkmaz ve kameradanda olsa özlemimi gideririm birazcık. Allah hepimize sabır versin:Saruboceq:bizim durumlar da özlem yüzünden karışıyor ya zaten.. 21 şubattan beri göremiyoruz birbirimizi artık kötü olmaya başladı bu özlem.. daha çok aşık olmak, sevmek, bağlanmak gibi olulu etkileri var ama bi süre sonra sanırım olmsuz yönleri de ortay açıkıyor.. umarım geçecek bitecek hepimiz kurtulucaz, allah hepimize sabır versin, bir an önce kavuştursun hepimizi.. :Saruboceq:
canım bız 8aydan beri goremıyoruz birbirimizi..bazen oluyokii özlemdeenn ikimizde kötü durumda oluyoruz bırbırımıızı yıyoruzz..bazende aşk sevgi sözcukleri havada uçuşuyoo ağır basan bu tabikii ama oluyo böyle şeyleer üzülmee:1hug:
amin cnm tabi çarşıya çıkamıo sanırım baya zor bu. bnm nişanlım geçen hafta çıkamadı die çıldırdım resmen. inşallah bu hafta sorun çıkmaz ve kameradanda olsa özlemimi gideririm birazcık. Allah hepimize sabır versin:Saruboceq:
Haklısın cnm şükrediyorum tabiki halime. ama herkes sevince bencilleşiyor sadece kendini ve sevdiini düşünüyor deilmi? İzne gelmeyi düşünmüomu yada senin gitme ihtimalin yokmu cnm motive olur en azından sizin içinevet canım malesef nişanlımın bulunduğu yerde çarşı izni yokdüşün sen 1 hafta çımadı çıldırdık diyosun bizim tam 7 ay geçti dağıtım izninden beri... kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?