Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Selam $afak güzellerim opuyorumnanaktan nasilsiniz ?

sabah sabah haberlere bakiyim dedim netten bakmaz olaydim , tombi$imin oldugu yerde mayin patlami$
Fla$ Fla$ diye cikti , siyah üzerine koskocaman kirmiziyla yazmi$lar mafoldumben sabah sabah yüregimi agzima getirdiler ya senağlamasenağlama zaten haber alamiyorum

aynı durum bendede oldu bırazcık telefonda gelecek hakkında konusurkenn söyledıkleri canımıı sıktıı biraz sankii 4senedir tanıdıgım ınsann değilmiş yerıne baska bırının fıkırlerii gelmiş gibii oldu resmennboshayallersmile

bencillik değil bu aslında.. herkesin hayatı, bugüne kadar yaşadıkları farklı olduğu için ve başkalarının hayatını bilmediği için bulunduğu durum ona en kötüsü gibi geliyor yerimseniben
bulunduğu yerde izin durumu da duruma göre değişiyor, her isteyen istediği kaar ve istediği zaman gelemiyor, benim de gitmemin imkansız olduğu bi yerde malesef ... beklemek, sabretmek, zaman ve burdakiler benim en iyi arkadaşlarım :)

selam canıımm.. ay allah korusun : ben de dün diyodum çoktandır kötü bişey olmuyor bitmiştir inşallah diye
sen getirme aklına kötü şeyler, allah korusun...

aynen öyle işte.. sen de yaşadığın için anlarsın durumu

selam caniim $ükürler olsunki kimseye bi$ey olmami$ 4 polis memuru hafif yarali olarak kurtulmu$lar
Rabbim cümlemizi korusun :Saruboceq:
bana da sessiz geliyodu ama sanki askerimin oldugu yerde son bi aydir olaylar ba$liyo
yakla$IK iki haftadir haber alamiyorum bari tek bi haber alsam o bile yetecek ya hayirlisi..

sende sIkma canini güzelim , dedigin gibi askerin 7 aydir 4 duvar arasinda hergün ki insanlarla , tabi bunlarin da ce$it ce$iti var etkilenmi$tir belki
ama sabret canim ALLAH yardimciniz olsun in$allah geldiginde her$ey eskisinden de güzel olucak :1hug:

Anladım cnm hakkınızda hayılrısı olsun

kızlar ben geldim

hepiniz burdayken bişey sölücem

dün askerimle konuşurken bana dediki burdan bişey düşünüyorum bi kıyak yapıcam dedi 1-2 haftaya yakın sana bişey sorucam sende sölüceksin dedi ne dedim boşver dedi meraktan çatarım uyuyamam dedim biraz meraklan dedi
sizce ne olabilir meraktan ölücem ya

Amin canıım allah korusun hepsini, dualarımız hepsiyle.. öyle dönemlerde genelde telefonlar çalışmaz, arıyamaz çarşı izinleri de olmaz.. inşallah olaylar büyümez öyle biter gider artık yaa rahatlar o zaman haber alabilirsin sen de ..

inşallah canım benim inşallah dediğin gibi olur, teşekkür ederim iyi dileklerin için :)
kaydirigubbakcemile5

Burcum ben bile merak ettim ya :1rolleyes: hadi bakalim hayirlisi olsun

kızlar bugun icimde cook kotu bı sıkıntı var hava burda cook kotu ondan mı boyleyım bılmıyorum yada askerım aramıycak herhalde offfff:bbo:
havalardandir tatlim askerin in$allah arar canim sIKma canini :1hug:

aşkım msn deee :lepi: :lepi:
doğum gününde görcem bitanemi oleyyyyy :lepi:
cok sevindim siyahincimm olumunekankayizsmile
askerinin de dogum günü kutlu olsuun :lepi:

Sanırım ilişkinizi resmiyete dökücek olabilir cnm söz nişan vs.. bana öyle geliyor:roflol:

Anladım cnm hakkınızda hayılrısı olsun

amin. hepimizin.. :Saruboceq:

selam canım. hayırdır inşallah bilmedim valla aklinialirimsmile

Amin amiin :Saruboceq:
cep telefonunu zaten car$iya ciktiginda kullanabiliyodu canim , car$isi da olmayinca kaldi tabiki
bekliyorum bu haftasonu gelebilcekmi , yoksa ailesinden biriyle ileti$ime gecip numarasini alcam hic umrumda degil ayipmi olur felan :umursamaz:

in$allah tatlim dert etme sen $uan 4 duvar arasinda emir altinda bunalmi$tir onu da anlamak lazim tabi
ne demek canim kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…