- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #83.761
bizim de 7 ay oldu birbirimizi göremedğimiz, internet olsa cam'de görürüz o bile iyi olabilir ama o da yok maalesef hiç görememk çok kötü yaa.. ben yine normal hayatımdayım burda ama o 4 duvar arası asker harici kimseyi göremiyor daha kötü durumda.. birbirimizi yemiyoruz çok şükür öyle değil durumlar ama tuhaf olmaya başladı işte normaldeki tanıdığım kişi değil gibi artık, korkutuyor beni söyledikleri...
Haklısın cnm şükrediyorum tabiki halime. ama herkes sevince bencilleşiyor sadece kendini ve sevdiini düşünüyor deilmi? İzne gelmeyi düşünmüomu yada senin gitme ihtimalin yokmu cnm motive olur en azından sizin için
Selam $afak güzellerim opuyorumnanaktan nasilsiniz ?
sabah sabah haberlere bakiyim dedim netten bakmaz olaydim , tombi$imin oldugu yerde mayin patlami$
Fla$ Fla$ diye cikti , siyah üzerine koskocaman kirmiziyla yazmi$lar mafoldumben sabah sabah yüregimi agzima getirdiler ya senağlamasenağlama zaten haber alamiyorum
aynı durum bendede oldu bırazcık telefonda gelecek hakkında konusurkenn söyledıkleri canımıı sıktıı biraz sankii 4senedir tanıdıgım ınsann değilmiş yerıne baska bırının fıkırlerii gelmiş gibii oldu resmennboshayallersmile
selam canıımm.. ay allah korusun : ben de dün diyodum çoktandır kötü bişey olmuyor bitmiştir inşallah diye
sen getirme aklına kötü şeyler, allah korusun...
aynen öyle işte.. sen de yaşadığın için anlarsın durumu
Anladım cnm hakkınızda hayılrısı olsunbencillik değil bu aslında.. herkesin hayatı, bugüne kadar yaşadıkları farklı olduğu için ve başkalarının hayatını bilmediği için bulunduğu durum ona en kötüsü gibi geliyor yerimseniben
bulunduğu yerde izin durumu da duruma göre değişiyor, her isteyen istediği kaar ve istediği zaman gelemiyor, benim de gitmemin imkansız olduğu bi yerde malesef ... beklemek, sabretmek, zaman ve burdakiler benim en iyi arkadaşlarım :)
selam caniim $ükürler olsunki kimseye bi$ey olmami$ 4 polis memuru hafif yarali olarak kurtulmu$lar
Rabbim cümlemizi korusun :Saruboceq:
bana da sessiz geliyodu ama sanki askerimin oldugu yerde son bi aydir olaylar ba$liyo
yakla$IK iki haftadir haber alamiyorum bari tek bi haber alsam o bile yetecek ya hayirlisi..
sende sIkma canini güzelim , dedigin gibi askerin 7 aydir 4 duvar arasinda hergün ki insanlarla , tabi bunlarin da ce$it ce$iti var etkilenmi$tir belki
ama sabret canim ALLAH yardimciniz olsun in$allah geldiginde her$ey eskisinden de güzel olucak :1hug:
Burcum ben bile merak ettim ya :1rolleyes: hadi bakalim hayirlisi olsunkesilikle katılıyoerum sana canım ii olmana sevindm canım
ahh canım dün kaanı aradım kimse olmadığını sölediler sonra o aradı bni kntürü bitince hemen kntür aldı kounştuk şu haftaya felan bişey yapıcam güzelbirşey ben sana telefon açıcam sorucam sende bana sölüceksin dedi ne dedim bu söylemem süpriz dedi uyuyamam meraktan ölürüm dedim biraz meraklan dedi
kız gece uyuyamadım varya mutluluktan uçuyorum sence ne olabilir=?
havalardandir tatlim askerin in$allah arar canim sIKma canini :1hug:kızlar bugun icimde cook kotu bı sıkıntı var hava burda cook kotu ondan mı boyleyım bılmıyorum yada askerım aramıycak herhalde offfff:bbo:
cok sevindim siyahincimm olumunekankayizsmileaşkım msn deee :lepi: :lepi:
doğum gününde görcem bitanemi oleyyyyy :lepi:
Sanırım ilişkinizi resmiyete dökücek olabilir cnm söz nişan vs.. bana öyle geliyor:roflol:kızlar ben geldim
hepiniz burdayken bişey sölücem
dün askerimle konuşurken bana dediki burdan bişey düşünüyorum bi kıyak yapıcam dedi 1-2 haftaya yakın sana bişey sorucam sende sölüceksin dedi ne dedim boşver dedi meraktan çatarım uyuyamam dedim biraz meraklan dedi
sizce ne olabilir meraktan ölücem ya
Anladım cnm hakkınızda hayılrısı olsun
kızlar ben geldim
hepiniz burdayken bişey sölücem
dün askerimle konuşurken bana dediki burdan bişey düşünüyorum bi kıyak yapıcam dedi 1-2 haftaya yakın sana bişey sorucam sende sölüceksin dedi ne dedim boşver dedi meraktan çatarım uyuyamam dedim biraz meraklan dedi
sizce ne olabilir meraktan ölücem ya
Amin canıım allah korusun hepsini, dualarımız hepsiyle.. öyle dönemlerde genelde telefonlar çalışmaz, arıyamazçarşı izinleri de olmaz.. inşallah olaylar büyümez öyle biter gider artık yaa rahatlar o zaman haber alabilirsin sen de ..
inşallah canım benim inşallah dediğin gibi olur, teşekkür ederim iyi dileklerin için :)
kaydirigubbakcemile5
....şafak:40....
Sanırım ilişkinizi resmiyete dökücek olabilir cnm söz nişan vs.. bana öyle geliyor:roflol:
ayy inşallah canım kime sorsam böyle söylüyor ya ayy inşallah ço9k saolun kızlar:)
kızlar posta ortalama kaç günde geliyor askım ilk mektubunu bugün atmışta heyecandan yerimde duramıyorumopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?