Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

siyah incim işyerinin evine okadar yakın olması nasıl bi duygu ki bilmiyorumkismile
ben gibi duraklarda otobüs bekleme derdi yok
otobüs gelmedi derdi yokk

duygum aşkolsun dertleşcek biz varsız yaaaolumunekankayizsmile

eweeeeeeeeeeeeeet haftasonu gelsinnnnalkisalkisalkis
hoşbuldum ladyim:1hug: a.s.
hafta sonu senin için çabuk gelsin yerimseniben
veeeee beklentilerinini bile çokkkkkk üstünde güzel bi haftasonu olsun olumunekankayizsmile :kedi:

:1hug:
in$allah canim benim , gördügüm kadariyla sende cok istiyosun , biran önce gelsin haftasonumuz kaydirigubbakcemile
cok sagol nurancim ya güzel dileklerin icin olumunekankayizsmile

napiyosun nasilsin ? askerinle her$ey yolundami

evet cnm bende çok istiyorum. doya doya konuşalım kamerdanda olsa görelim sevdiceklerimize inşallah:Saruboceq:

evet canım benimm;
hava çok sıcak gelene kadar öldümm yada çok soğukk dondumm derdi yok.. herhangi bir kaza durumunda ( kadınlık işlevleri ) ev burnunun dibindee.. akşam gidiceğin bir ark.yada sevgili buluşması için üst değişme gibi zaman gerektiren bir durum yok..
ve diğer olmayan şeyler.. ;
işçıkışı kafam dağılsın biraz yolumu uzatayım yok
eve gitmeden bir mağaza turu yapayım yok
anne ben arkadaşlarımla buluşcamm yemeğe beklemeyin yok ( emrivaki)
sabah-akşam yürüyüşleri yok ( önceden 5 tur yaptığım yolları şimdi 1 tur bitmeden yoruluyorum )
hayat ev-iş arası o kadar... heleki çalıştığınız yerde muhabbet ortamınız yoksa dört duvar arası bir ofiste tek başınaysanız..
güzel olduuğu kadar sıkıcı da yanii

Nişanlımında geçen hafta kitliydi çarşısı çıkamadı ve bende göremedim Ama sen neden aramıosun cnm.geçen hafta çıkmadımı çarşıya?

bizimde gecen hafta öyleydi o kadar bekledim 2 gün ama cikamadi car$iya
numara felan yok durucum elimde , birde ben askerimle beraber degilim $uan
eski sevgilimin yolunu bekliyorum yani :sinifsinif:

bizimde gecen hafta öyleydi o kadar bekledim 2 gün ama cikamadi car$iya
numara felan yok durucum elimde , birde ben askerimle beraber degilim $uan
eski sevgilimin yolunu bekliyorum yani :sinifsinif:
hmm.. ama olsun cnm netten 118den fln bul numarasını ve ara eminim çok mutlu olur sesini duyup meraklandığını belli edersen oda seni haberdar etme gereği duyar. Bence bu kdr bi atak yapabilirsin cnm yok bunda bişiy

hmm.. ama olsun cnm netten 118den fln bul numarasını ve ara eminim çok mutlu olur sesini duyup meraklandığını belli edersen oda seni haberdar etme gereği duyar. Bence bu kdr bi atak yapabilirsin cnm yok bunda bişiy

acemilikte ortak arkada$imiz numarasini vermi$ti arami$tim canim cok $a$irmi$ti bi o kadar da sevinmi$ti
yani bunu yapabilirim sorun olmaz bu ama :çok üzgünüm:
1.yurt di$indanim 118 i$ime yaramaz
2.taburunu bölügünü bilmiyorum
3.komutan korumasi olmu$tu, yani komutan nereye benimki oraya , $uan tam nerde bilmiyorumki

senağlama

hmmm ozmn haftasonunu beklemekten başka çaren yok cnm. herşeyini bütün ayrıntısına kdr sor öğren cnm. meraklandığını aber beklediğini belli et bence cnm

yok canim maalesef bu haftasonunu bekliyorum bakalim
sen naptin canim araniz nasil ? gecenlerde kendine dert etmi$tin ama takma kafana askerliktendir :1hug: hersey düzelir

sende ho$geldin begümcüm a.s.

HOŞBULDUK CANIIMMM... opuyorumnanaktan a.s.

hoşgeldiniz kızlarrr
flowerimm bu tatlımı tatlıı şirinmi şirinn ufaklıkk kimmm ayy yirim ben onuu ne güzelde uyuyoo

MERHABA CANIM :) Bİ ARKADAŞIMIN KUZUSU SELİN BEBEK OLUYO KENDİSİ opuyorumnanaktan

Kızlar canım sıkkın biraz..
Dün sevgilimle konuşurken askerden geleyim 1 hafta durup işe giricem işim hazır biliyosun dedi..
Araba alma hevesim var biliyosun onu almak istiyorum ama birikim yapmamı engellerse masraf çıkarırsa satarım arabayı dedi..Askere gitmeden ailesi ev almıştı taksitle şuanda ailesi ödüyo taksitleri sevgilimde dediki işe başlıyım aileme yük olmak istemiyorum evin taksitlerini ben ödicem dedi(taksitler 5 yıl sonra bitiyo)..Sonrada dediki ikimizle ilgili çok güzel planlarım var öncelikle ikimizin huzurlu olmasını sonrasındada aielelerimizin huzurlu olmasını istiyorum dedi..Önümüze engel olarak çıkan herşeyi iterim demiştim sana dedi..Askerden geleyim 1-1 buçuk sene sonra isteticem seni dedi..Daha geçen gün seneye yaza nişan yada düğün hazırlıklarımız olur diyordu şimdi ne değişti..5 ay sonra askerden geliyo işede giricek hemen en azından bi söz takalım demesini beklerdim çok canımı sıktı demekki beni sevmiyor ki bu kadar erteliyor isteme olayını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…