- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #83.801
eweeeeeeeeeeeeeet haftasonu gelsinnnnalkisalkisalkissenağlama gel be haftasonu
ho$geldin nurancim a.s.
eweeeeeeeeeeeeeet haftasonu gelsinnnnalkisalkisalkis
hoşbuldum ladyim:1hug: a.s.
hafta sonu senin için çabuk gelsin yerimseniben
veeeee beklentilerinini bile çokkkkkk üstünde güzel bi haftasonu olsun olumunekankayizsmile :kedi:
evet cnm bende çok istiyorum. doya doya konuşalım kamerdanda olsa görelim sevdiceklerimize inşallah:Saruboceq::1hug:
in$allah canim benim , gördügüm kadariyla sende cok istiyosun , biran önce gelsin haftasonumuz kaydirigubbakcemile
cok sagol nurancim ya güzel dileklerin icin olumunekankayizsmile
napiyosun nasilsin ? askerinle her$ey yolundami
evet cnm bende çok istiyorum. doya doya konuşalım kamerdanda olsa görelim sevdiceklerimize inşallah:Saruboceq:
siyah incim işyerinin evine okadar yakın olması nasıl bi duygu ki bilmiyorumkismile
ben gibi duraklarda otobüs bekleme derdi yok
otobüs gelmedi derdi yokk
duygum aşkolsun dertleşcek biz varsız yaaaolumunekankayizsmile
Nişanlımında geçen hafta kitliydi çarşısı çıkamadı ve bende göremedimin$allah duru'cum 2 haftadir hic ses soluk yok benim askerimden :çok üzgünüm:
artik gelsin be haftasonumuz da doya doya konu$alim
Nişanlımında geçen hafta kitliydi çarşısı çıkamadı ve bende göremedimAma sen neden aramıosun cnm.geçen hafta çıkmadımı çarşıya?
hmm.. ama olsun cnm netten 118den fln bul numarasını ve ara eminim çok mutlu olur sesini duyup meraklandığını belli edersen oda seni haberdar etme gereği duyar. Bence bu kdr bi atak yapabilirsin cnm yok bunda bişiybizimde gecen hafta öyleydio kadar bekledim 2 gün ama cikamadi car$iya
numara felan yok durucum elimde , birde ben askerimle beraber degilim $uan
eski sevgilimin yolunu bekliyorum yani :sinifsinif:
hmm.. ama olsun cnm netten 118den fln bul numarasını ve ara eminim çok mutlu olur sesini duyup meraklandığını belli edersen oda seni haberdar etme gereği duyar. Bence bu kdr bi atak yapabilirsin cnm yok bunda bişiy
selam didemcim ho$geldin a.s.
yok canim maalesef bu haftasonunu bekliyorum bakalimhoşbuldum ciicm askerden haber varmı?
sende ho$geldin begümcüm a.s.BEN DE GELDİİİMMMMM opuyorumnanaktan
slm kızlar
BEN DE GELDİİİMMMMM opuyorumnanaktan
hmmm ozmn haftasonunu beklemekten başka çaren yok cnm. herşeyini bütün ayrıntısına kdr sor öğren cnm. meraklandığını aber beklediğini belli et bence cnmacemilikte ortak arkada$imiz numarasini vermi$ti arami$tim canim cok $a$irmi$ti bi o kadar da sevinmi$ti
yani bunu yapabilirim sorun olmaz bu ama :çok üzgünüm:
1.yurt di$indanim 118 i$ime yaramaz
2.taburunu bölügünü bilmiyorum
3.komutan korumasi olmu$tu, yani komutan nereye benimki oraya , $uan tam nerde bilmiyorumki
senağlama
yok canim maalesef bu haftasonunu bekliyorum bakalim
sen naptin canim araniz nasil ? gecenlerde kendine dert etmi$tin ama takma kafana askerliktendir :1hug: hersey düzelir
sende ho$geldin begümcüm a.s.
hoşgeldiniz kızlarrr
flowerimm bu tatlımı tatlıı şirinmi şirinn ufaklıkk kimmm ayy yirim ben onuu ne güzelde uyuyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?