- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #83.841
görmemmii devrem laf yetiştiriodumm yazamadım
hoşbulduk kızlar
didemcim bence güzel düşünmüş askerin zamana bırakman daha iyi olucaktır emin ol
mehabbetim taktım kafama işte ya bi öyle diyo bi böyle
mehabbetim taktım kafama işte ya bi öyle diyo bi böyle
inşallah öyle olur canım off ne askerlikmiş yaevt haklısın aslında canım ama bence askerdeyken dediklerine bakma sivile gelicen evdeki hesap çarçıya uymaz bakarsın işler değişir sen nmerak etme
tatlım sizi bilmiyorum ama biz hemen herşeyi konuştuğumuz için hayatımızdaki öncelik sırasını da çok iyi biliyoruz.. o bana böyle birşey dese ben hemen tepkimi belli ederdim.. bunu gizlemeden direkt ona söylerdim..Konuştunmu sen sevgilinle tatlım.
Yani birşeyleri yoluna koyucaksa araba alması şart değil.. Alıcaksada bunu evlilik sonrasına atabilir dediğin gibi.. Bence onunla bu konuyu konuşman senin için daha yararlı olucaktır tatlım
seninde olucak cnm geçmişi okudum kaanın süprizi varmış bencede yüzük tarzı bişey sanırım hayırlısı olsun burcummolumunekankayizsmile
slm cnmmolumunekankayizsmile
iyide tatlım ama bak sen ertelemişsin o istemiş..
yani işi hazır araba almayı ilk plana alıyo araba alıcağına beni istetse daha mantıklı değilmi araba benden dahamı değerli bu durumda yani demekki yeterince sevmiyo çabucak kavuşup evlenmek istemiyo.
inşallah öyle olur canım off ne askerlikmiş ya
sormadım ona nedenini canım bugün sorsammı acaba net olarak düşüncesini öğrensemmi sonrada beni evlilik meraklısı sanar diye korkuyorumbilmiyorumkismile
yada askerden gelmesinimi beklesem o zaman belki düşüncesi değişiralsanaalsanasmile
off ama ya sevgisiyle ilgisi varmı bu durumun benim için önemli olan bu
ya cicimm araba alıcam demesydi bu kadar sinir olmıcaktım ama araba alıcağına beni istetse daha mantıklı değilmi buna bozuluyorum açıkçası araba dahamı önemli:mymeka:
Bir konuda benden gelsin kızlarr
Eşinizin, sevgilinizin ailesiyle evlendikten sonra altlı üstlü oturmak ?
Ben bunu aşkıma söyledim. Oturmak istemiyorum dedim.. Varsın 2 sk arkası önü olsun ama altlı üstlü olmasın sonra kötü oluruz deemiştim.Tamam aşkım demişti..
Şimdi kızlar biz evlenirsek hazırda bi evimiz yok kendimiz alıcaz. Dün akşam konuşuyoruz ailesi taşınmayı düşünüyomuş benimkiside eğer taınıcaksanız 2 daire alalım kalan üstünüde kredi çekip ben ödeyelim demiş.Paranın bir kısmını ailesi vericeği için alt-üst durumu olması muhtemel..
Evett yorumlarınızı bekliyorum kızlarr
selam begümcümmmopuyorumnanaktan
ya ben evlenme meraklısı değilim yalnış anlaşılmasın sadece bi dediği bi dediğini tutmuyo daha geçen gün seneye yaza kadar söz nişan olur diyen adam şimdi askerden geldikten 1 1 buçuk sene sonra diyo ama araba hayalini ilk sıraya taşıyo alsanaalsanasmile fikrini değiştiren ne oldu yani istemiyomu ssevgisimi azaldı yani bi an önce kavuşmak istemiyomu noldu bilmiyorumki..
Bir konuda benden gelsin kızlarr
Eşinizin, sevgilinizin ailesiyle evlendikten sonra altlı üstlü oturmak ?
Ben bunu aşkıma söyledim. Oturmak istemiyorum dedim.. Varsın 2 sk arkası önü olsun ama altlı üstlü olmasın sonra kötü oluruz deemiştim.Tamam aşkım demişti..
Şimdi kızlar biz evlenirsek hazırda bi evimiz yok kendimiz alıcaz. Dün akşam konuşuyoruz ailesi taşınmayı düşünüyomuş benimkiside eğer taınıcaksanız 2 daire alalım kalan üstünüde kredi çekip ben ödeyelim demiş.Paranın bir kısmını ailesi vericeği için alt-üst durumu olması muhtemel..
Evett yorumlarınızı bekliyorum kızlarr
kendi aranızda yüzük takma istiyordur belki burcum inşallah öyledirolumunekankayizsmileayy bilmiyorum canım pekde bişey söylemiyor heyecandan uyuyamadım ya:)
kime sorsam o şekilde cevap veriyor bana umarım öyle bişey olur pekde hayal kurmak istemiyorum yıkılırım diye o yüzden pek düşünmek istemiyorum
bence sende herşeyi oluşuna bırakmalısın gerçekten kafana takmamalısın ne güzel hayalleri tek başıa değil sende içindesin hayallerin ,planların
bu akşam sorucam canım nasıl sorayım sence ne diyim?
tatlım bunu onunla konuşmadan sonuca varamassın ama sevgisiyle bi alakası olduğunu hiçmi hiç düşünmüyorum öyle olsa bırak ertelemeyi sıraya bile almazdı... hem niye öyle düşünsünki sen erkenden evlenmeyi değil öenm sırasının kafana takıldığını soruyorsun..Bence hiç çekinme
bende hayırlısıyla gelsin istiyorum..bence bu arabanin senle ilgisi yok güzelim
yani ikinci planda da arabayi felan anlatmistir evin taksitlerini felan
geldigine inan daha degisik düsünür hemen yapmak ister belkide :1hug:
bi hayirlisiyla gelsin herseyi yoluna koysun da gerisi olur
ama sende hemen kötü düsüncelere kapilma didemim , yok beni sevmiyo yok sevgsii azaldi diye düsünüyosun kendini öyle sartlandiriyosun
sevmeyen bunlari düsünmez tekrar sölüyorum :asigim:
altlı üstlü olmasın bence canım..
benim sevgilimin aileside siteden ev aldı hatta aynı kattan sonra annesi düşünmüş daireler yan yana olursa sorun olabilir demiş aynı site başka blokla değiştirdiler evi bende istemem açıkçası aynı apartmanda oturmak..
kesinlikle oturmamalısın canım sorunlar yaşanıyor 2 sokak arkası olsun öle olsun bi müddet sonra tartışmalara çıkabiliyor o yüzden altlıüstlü oturmamamnı tavsiye ediyorum canım
kendi aranızda yüzük takma istiyordur belki burcum inşallah öyledirolumunekankayizsmile
evet oluruna bırakmak gelmesini beklemek daha mantıklı..
bu akşam sorucam canım nasıl sorayım sence ne diyim?
bende hayırlısıyla gelsin istiyorum..
gelir gelmez işe başlıcak araba alıcak ilk planda o var işte cnm zaten araba sevdasına sinir oluyorumalsanaalsanasmile
kendisine sorucam bakalım neymiş neden kararı değişmiş öğrenicem tatlım.
ilgisi yok bence sevgi azalmasıyla falan yaa sen takma kafana şu anda öyle şeyler.. geldiğinde değişri herşey.. bak gör.. yerimseniben
aslında bırakın altlı üstlü oturmayı bence arada bi vesait ile gidilecek yer olmalı diye düşünüyorum ama tabi şartlar neleri gösterir bunuda bilemezsin en iyisi baştan şartı koymak
tatlım bu konunun kafana takıldığını öenmle vurgula öncelikle tabi güzel bir dille..
aşkım dün bana söylediklerin kafama takıldı kendimi senin gözünde arabadan bile değersizmişim gibi hissettim de! o direkt atlıcaktır zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?