- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #83.821
hoşşgeldinn begümcümmmolumunekankayizsmileBEN DE GELDİİİMMMMM opuyorumnanaktan
yok canim maalesef bu haftasonunu bekliyorum bakalim
sen naptin canim araniz nasil ? gecenlerde kendine dert etmi$tin ama takma kafana askerliktendir :1hug: hersey düzelir
inş bu haftasonu görüşürsünz adını koysanız aslında sende daha mutlu bi şekilde beklersin ama inşallah güzel şeyler olur tatlımmŞeniz
sende ho$geldin begümcüm a.s.
hoşgeldiniz kızlarrr
flowerimm bu tatlımı tatlıı şirinmi şirinn ufaklıkk kimmm ayy yirim ben onuu ne güzelde uyuyoo
aynen öyle canim beklicem mecburenhmmm ozmn haftasonunu beklemekten başka çaren yok cnm. herşeyini bütün ayrıntısına kdr sor öğren cnm. meraklandığını aber beklediğini belli et bence cnm
opuyorumnanaktanHOŞBULDUK CANIIMMM... opuyorumnanaktan a.s.
MERHABA CANIM :) Bİ ARKADAŞIMIN KUZUSU SELİN BEBEK OLUYO KENDİSİopuyorumnanaktan
in$allah canim $uan tek duam bu :Saruboceq:inş bu haftasonu görüşürsünz adını koysanız aslında sende daha mutlu bi şekilde beklersin ama inşallah güzel şeyler olur tatlımm Şeniz
Kızlar canım sıkkın biraz..
Dün sevgilimle konuşurken askerden geleyim 1 hafta durup işe giricem işim hazır biliyosun dedi..
Araba alma hevesim var biliyosun onu almak istiyorum ama birikim yapmamı engellerse masraf çıkarırsa satarım arabayı dedi..Askere gitmeden ailesi ev almıştı taksitle şuanda ailesi ödüyo taksitleri sevgilimde dediki işe başlıyım aileme yük olmak istemiyorum evin taksitlerini ben ödicem dedi(taksitler 5 yıl sonra bitiyo)..Sonrada dediki ikimizle ilgili çok güzel planlarım var öncelikle ikimizin huzurlu olmasını sonrasındada aielelerimizin huzurlu olmasını istiyorum dedi..Önümüze engel olarak çıkan herşeyi iterim demiştim sana dedi..Askerden geleyim 1-1 buçuk sene sonra isteticem seni dedi..Daha geçen gün seneye yaza nişan yada düğün hazırlıklarımız olur diyordu şimdi ne değişti..5 ay sonra askerden geliyo işede giricek hemen en azından bi söz takalım demesini beklerdim çok canımı sıktı demekki beni sevmiyor ki bu kadar erteliyor isteme olayını..
slm cnm ne kdr sürelik bi ilişkin var bilma bundan dolayı sevmiyor diye düşünme. Askerin geldiğinde o psikolojiyi atmasının zaman alacaığını düşünüyor belki yakın bi zmn veripde sözünde duramaz die senide üzmek istemiyor. Tabi daha erken olursa süpriz olup mutlu olacağını düşünüyor. Bence bu kdr üzülme cnm bak hayallerinde sen varsın bunuda unutmaKızlar canım sıkkın biraz..
Dün sevgilimle konuşurken askerden geleyim 1 hafta durup işe giricem işim hazır biliyosun dedi..
Araba alma hevesim var biliyosun onu almak istiyorum ama birikim yapmamı engellerse masraf çıkarırsa satarım arabayı dedi..Askere gitmeden ailesi ev almıştı taksitle şuanda ailesi ödüyo taksitleri sevgilimde dediki işe başlıyım aileme yük olmak istemiyorum evin taksitlerini ben ödicem dedi(taksitler 5 yıl sonra bitiyo)..Sonrada dediki ikimizle ilgili çok güzel planlarım var öncelikle ikimizin huzurlu olmasını sonrasındada aielelerimizin huzurlu olmasını istiyorum dedi..Önümüze engel olarak çıkan herşeyi iterim demiştim sana dedi..Askerden geleyim 1-1 buçuk sene sonra isteticem seni dedi..Daha geçen gün seneye yaza nişan yada düğün hazırlıklarımız olur diyordu şimdi ne değişti..5 ay sonra askerden geliyo işede giricek hemen en azından bi söz takalım demesini beklerdim çok canımı sıktı demekki beni sevmiyor ki bu kadar erteliyor isteme olayını..
selam didemcim opuyorumnanaktan
bence şu anda erkek arkadaşının söylediklerini çok dikkate almamalısın, çok sağlıklı düşünemiyorlar boşuna takılma sen üzme canını.. hele bi gelsin hiç belli olmaz bakarsın ikinizin de düşündüğünden erken olur ya da allah korusun bi aksilik çıkar dah ageç olur.. hiç belli olmaz o işler.. benim nişanlımın abisinin kız arkadaşı da aynen asker yolu bekledi 5 senelik sevgiliydiler, 28 yaşındaydı o zaman küçük de değildi, hiç evlilik konuşulmazdı çok karşıydı bakarız zamanı gelince der dururdu kız da çok üzülürdü ama askerden gelmesine1 hafta kala telefonda evlenme teklifi etti nişan hazırlıklarına başlayın gelince hemen yapıyoruz dedi, kız şok olmuştu, cidden de bütün hazırlıkları yaptık geldikten 1 hafta sonra nişan yaptık ondan 1 sen esonra da evlendiler
seninde olucak cnm geçmişi okudum kaanın süprizi varmış bencede yüzük tarzı bişey sanırım hayırlısı olsun burcummolumunekankayizsmiledidemcim bunları duyamıyanlarda var ne güzel bak :)şahsen beni düşünn yani:
slm cnmmolumunekankayizsmileslm kızlarrr
tatlım hemen kesin yargılarla sonuçlandırma bence.. Sevgilin söylemiş huzurlu olmak için demiş.. Benimkide seneye düğün yaparız diyordu bi ara ben yatıştırmıştım onu.. Şimdi herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyo.. Erteleme söz konusu olduunda biliyorum ki bizim için.Evlendikten sonra borçlaramı yoksa kendimize mi vakit ayırıcaz birde bu söz konusu..Oyüzden böyle şeyler düşünme tatlım
didemcem sen cok karamsar dü$ünüyosun canimya kızlar askerden geldiğinde 2 yıllık oluyo ilişkimiz..
daha geçen gün seneye yaza kadar adını koyarız diyordu yani söz nişan olur seneye yaza kadar diyordu..
şimdi ne değişti araba almaya para bulucak ama araba alıcağına gelse beni istetse ailemden olmazmı yani araba dahamı önemli..
Askerden geldikten 1 1 buçuk sene sonrası geç değilmi sizce isteme olayı için..
ŞenizŞeniz ho$geldin balimslm kızlarrr
didemcem sen cok karamsar dü$ünüyosun canim
hemen beni sevmiyomu sevgisimi azaldi diye dü$üncelere kapiliyosun , hic olurmu öyle sey
sevmeyen adam sevgisi azalan adam bunlari planlarmi güzelim , askerin ne güzel ni$an dügün hazirligi , sizin huzurunuz diyo :asigim:
belki ailesine daha fazla yük olmak istemediginden herseyi önce yoluna koymak istiyo
hem hic belli olmaz bi bakarsin gelince hemen söz yapmak ister :1hug: sakin ol canim bu kadar takma bunlari
orda 4 duvar arasinda kim bilir ne düsündü de bunlari söyledi
ŞenizŞeniz ho$geldin balim
Canım benim haklısın tabi ama sen bakma ona bi gelsin girsin işine düzenini oturtsun düşünceleri yine değişicektir..seninde olucak cnm geçmişi okudum kaanın süprizi varmış bencede yüzük tarzı bişey sanırım hayırlısı olsun burcummolumunekankayizsmile
slm cnmmolumunekankayizsmile
iyide tatlım ama bak sen ertelemişsin o istemiş..
yani işi hazır araba almayı ilk plana alıyo araba alıcağına beni istetse daha mantıklı değilmi araba benden dahamı değerli bu durumda yani demekki yeterince sevmiyo çabucak kavuşup evlenmek istemiyo.
hoşbulduk kızlar
didemcim bence güzel düşünmüş askerin zamana bırakman daha iyi olucaktır emin ol
devrem gelmişş olumunekankayizsmile
hoşbuşduk devremmmmmsırnaşık şeybeni görmedin sanıdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?