Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

BEN DE GELDİİİMMMMM opuyorumnanaktan
hoşşgeldinn begümcümmmolumunekankayizsmile

hoşgeldiniz kızlarrr
flowerimm bu tatlımı tatlıı şirinmi şirinn ufaklıkk kimmm ayy yirim ben onuu ne güzelde uyuyoo

hoşbuldum incimm nasılsın tatlımm:1hug:

hmmm ozmn haftasonunu beklemekten başka çaren yok cnm. herşeyini bütün ayrıntısına kdr sor öğren cnm. meraklandığını aber beklediğini belli et bence cnm
aynen öyle canim beklicem mecburen
tamam canim tesekkür ederim , belli edicem zaten gerisi de ona kalmi$ yerimseniben
sende in$allah bu haftasonu görürsün ni$anlini :Saruboceq:

HOŞBULDUK CANIIMMM... opuyorumnanaktan a.s.

MERHABA CANIM :) Bİ ARKADAŞIMIN KUZUSU SELİN BEBEK OLUYO KENDİSİ opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan

inş bu haftasonu görüşürsünz adını koysanız aslında sende daha mutlu bi şekilde beklersin ama inşallah güzel şeyler olur tatlımm Şeniz
in$allah canim $uan tek duam bu :Saruboceq:
ke$ke adini koysak rahat rahat arar konu$urum beklerim bi keyifle de ama tek tarafli istemekle olmuyo bu
zamaninda cok tersleyip redettim sonrasinda kendini geri cekti ya hayirlisi
cok sagol güzel dileklerin icin güzelim Şeniz

didemcim ne kadar güzel planlamış bence sevinmelisin evdeki pazar çarşıya uymaz askerin o şekilde üdşünse bile askerden gelincce onun dediği gibi olmayabilir
daha erken davranablir o yüzden bu şekilde düşünmemelisin heleki sevmeme olayını sil at kafandan canım ya adam isteticem diyo sevmediğinden dicek hali yok ya

slm cnm ne kdr sürelik bi ilişkin var bilma bundan dolayı sevmiyor diye düşünme. Askerin geldiğinde o psikolojiyi atmasının zaman alacaığını düşünüyor belki yakın bi zmn veripde sözünde duramaz die senide üzmek istemiyor. Tabi daha erken olursa süpriz olup mutlu olacağını düşünüyor. Bence bu kdr üzülme cnm bak hayallerinde sen varsın bunuda unutma

Didemcim bence canini hic sIkma canim
evin taksitlerini olmadi ailesiyle birlikte öderler daha kisa bi sürede biter böylece
bak askerin ne güzel demi$ , ikinizle ilgili planlari oldugunu :1hug:
engel olacak her$eyi itebilecegini söylemi$ bence cok güzel $eyler bunlar:1rolleyes:
seni sevmeseydi hic böyle güzel planlar yaparmiydi canim , hele bi bekle askerden gelsin i$ini felan yoluna koyduktan sonra belki daha erken bi söz yapmak ister

selam didemcim opuyorumnanaktan
bence şu anda erkek arkadaşının söylediklerini çok dikkate almamalısın, çok sağlıklı düşünemiyorlar boşuna takılma sen üzme canını.. hele bi gelsin hiç belli olmaz bakarsın ikinizin de düşündüğünden erken olur ya da allah korusun bi aksilik çıkar dah ageç olur.. hiç belli olmaz o işler.. benim nişanlımın abisinin kız arkadaşı da aynen asker yolu bekledi 5 senelik sevgiliydiler, 28 yaşındaydı o zaman küçük de değildi, hiç evlilik konuşulmazdı çok karşıydı bakarız zamanı gelince der dururdu kız da çok üzülürdü ama askerden gelmesine1 hafta kala telefonda evlenme teklifi etti nişan hazırlıklarına başlayın gelince hemen yapıyoruz dedi, kız şok olmuştu, cidden de bütün hazırlıkları yaptık geldikten 1 hafta sonra nişan yaptık ondan 1 sen esonra da evlendiler

ya kızlar askerden geldiğinde 2 yıllık oluyo ilişkimiz..
daha geçen gün seneye yaza kadar adını koyarız diyordu yani söz nişan olur seneye yaza kadar diyordu..
şimdi ne değişti araba almaya para bulucak ama araba alıcağına gelse beni istetse ailemden olmazmı yani araba dahamı önemli..
Askerden geldikten 1 1 buçuk sene sonrası geç değilmi sizce isteme olayı için..

tatlım hemen kesin yargılarla sonuçlandırma bence.. Sevgilin söylemiş huzurlu olmak için demiş.. Benimkide seneye düğün yaparız diyordu bi ara ben yatıştırmıştım onu.. Şimdi herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyo.. Erteleme söz konusu olduunda biliyorum ki bizim için.Evlendikten sonra borçlaramı yoksa kendimize mi vakit ayırıcaz birde bu söz konusu..Oyüzden böyle şeyler düşünme tatlım

selam begümcümmmopuyorumnanaktan
ya ben evlenme meraklısı değilim yalnış anlaşılmasın sadece bi dediği bi dediğini tutmuyo daha geçen gün seneye yaza kadar söz nişan olur diyen adam şimdi askerden geldikten 1 1 buçuk sene sonra diyo ama araba hayalini ilk sıraya taşıyo alsanaalsanasmile fikrini değiştiren ne oldu yani istemiyomu ssevgisimi azaldı yani bi an önce kavuşmak istemiyomu noldu bilmiyorumki..

didemcim bunları duyamıyanlarda var ne güzel bak :)şahsen beni düşünn yani:
seninde olucak cnm geçmişi okudum kaanın süprizi varmış bencede yüzük tarzı bişey sanırım hayırlısı olsun burcummolumunekankayizsmile
slm cnmmolumunekankayizsmile

iyide tatlım ama bak sen ertelemişsin o istemiş..
yani işi hazır araba almayı ilk plana alıyo araba alıcağına beni istetse daha mantıklı değilmi araba benden dahamı değerli bu durumda yani demekki yeterince sevmiyo çabucak kavuşup evlenmek istemiyo.

didemcem sen cok karamsar dü$ünüyosun canim
hemen beni sevmiyomu sevgisimi azaldi diye dü$üncelere kapiliyosun , hic olurmu öyle sey
sevmeyen adam sevgisi azalan adam bunlari planlarmi güzelim , askerin ne güzel ni$an dügün hazirligi , sizin huzurunuz diyo :asigim:
belki ailesine daha fazla yük olmak istemediginden herseyi önce yoluna koymak istiyo
hem hic belli olmaz bi bakarsin gelince hemen söz yapmak ister :1hug: sakin ol canim bu kadar takma bunlari
orda 4 duvar arasinda kim bilir ne düsündü de bunlari söyledi

ŞenizŞeniz ho$geldin balim

hoşbulduk kızlar

didemcim bence güzel düşünmüş askerin zamana bırakman daha iyi olucaktır emin ol

Canım benim haklısın tabi ama sen bakma ona bi gelsin girsin işine düzenini oturtsun düşünceleri yine değişicektir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…