Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

sağol canım bu akşam sorucam bakalım ne diyecekolumunekankayizsmile
sende ev konusuna takılma sevgilin senin mutsuz olmanı istemez bakar bi hal çaresineyerimseniben

biliyorum tatlım mutsuzluğumu hemde hiç istemez bende ona herşeyin bizim mutluluğumuz için olduğunu anlatıyorum zaten.. zamanla görücez.. ortada kesin birşeyde yok :)

aman incim ya sakin yapma böyle bisey :bbo:
askerinin ailesi belki gercekten cok iyi felan ama yinede rahat olmuyo
benim cevremde var böyle gelin - kaynana altli üstlü oturuyolar
gelin canindan bezmi$ yani o $ekil :1closedeyes: herzaman kaynanasinin evinde oturuyolar yeyip iciyolar
bi yatmaya kendi evlerine cikabiliyolar , böyle hayati kim isterki :umursamaz:

in$allah canim geldiginde daha farkli dü$üncektir dert etme sen
$imdiden böyle güzel planlar yapan gelince daha fazla beklmez uygulamak icin yerimseniben

Cnm bende bırak altlı üstü oturmayı yakın mesafede bile oturmaktan yana deilim. Kayınvalidemle nişanlımın ailesiyle iyi anlaşırım şükür ancak fazla samimiyetin tez ayrılık getireceğini düşünenlerdenim. Ki nişanlımda ne bnm aileme nede kendi ailesine yakın oturmak istemiyorum. Bende %100 destek veriyorum bu konuda aşkımaopuyorumnanaktan

benimkinede bunu aşılama çabalarındayım tatlım.. kendi ailemde olsa yanımda olmasınlar arada mesafe olsun..
ya dşünsenize kocanız için özel planlarınız varaklinialirimsmile çatkapı geldiler ne yapıcaksın anamm baskın yersin vallaa uzakta olsalar arama zahmetine girerler en azından

kesinlikle katılıyorum cnm. kaydirigubbakcemile5

aynen öyle kaydirigubbakcemile5

tabi canim yani ilk olarak maddi duruma göre hareket etmek lazim
ama yani cevremden gördügüm yetti bana

haklısın canım sahsen erkeklerın annelerı ne kadar ıyı olsada erkek cocuk oldukları ıcın hep boyle bı koruma evlendıkten sonrada cekılıcek sey degıl en ıyısı farklı sehırlerde oturmak cook samımıyet tez ayrılık getırı derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…