- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #83.881
abın canım hepımızı insallah:Saruboceq::Saruboceq:
ya arkadaşlar dua edinde yemin törenine gidebileyim
bencede kiralarda sürünmektense altlı üstlü oturulabilir malum bu dewirde geçinmek zor :1no2:
AMIN CANIM İNSALLAH GIDERSIN DUA EDICEMMM SENIN ICINN:Saruboceq:
işte tam o noktada mıhlanıyorum yerime.. Kiraya çıkmaktansa altlı üstlü oturayım diyorum ama yine evin borçlarını biz ödemiş olucaz... Ahh ahhh daha eksinleşmeden tasası çöktü bide kesinleşirse naparım bilmemm
işte tam o noktada mıhlanıyorum yerime.. kiraya çıkmaktansa altlı üstlü oturayım diyorum ama yine evin borçlarını biz ödemiş olucaz... ahh ahhh daha eksinleşmeden tasası çöktü bide kesinleşirse naparım bilmemm
canım allah yardımcın olsun ama heersey yoluna gırer askerın geldın etraflıca bı dusununrsunuz opuyorum hepınızı
hayırlısı olur inşallah üzme sen canını :1hug: allah yardım eder :Saruboceq:
selam kızlar hemen hemen 1 aydır kk beni çıldırttı hiç açılmadı sayfa.bilmiyorumkismile tekrar bi deniyim dedim çok şükür bu sefer oldu.:lepi: ama çok özledim valla burayı. bu arada bilenler beni bilir 4 Ekimde nişanımız oluyo inşallah. Allah hepinize hayırlısıyla nasip etsin canlarım. canlarını yeni gönderen arkadaşlarımıda Allahım tez zamanda kavuştursun.:Saruboceqpuyorumnanaktan
oo hoşgeldin melayım allah hayırlı uğurlu etsin geçen laydimle konuşuyoduk melay kayıp diyesempatiksalakcinni inş bizde tez vakit kavuşuruzz
selam kızlar hemen hemen 1 aydır kk beni çıldırttı hiç açılmadı sayfa.bilmiyorumkismile tekrar bi deniyim dedim çok şükür bu sefer oldu.:lepi: ama çok özledim valla burayı. bu arada bilenler beni bilir 4 Ekimde nişanımız oluyo inşallah. Allah hepinize hayırlısıyla nasip etsin canlarım. canlarını yeni gönderen
canım ben meral yenı tezgerecılerdenım hayırlı olsun darısı bızım basımızaaa:Saruboceq:
Valla hep aklımdaydınız mehabbetim ama malum kk bana gıcık yaptı ve uzun bi süre açılmadı.
amin canım inşallah hayırlısıyla olur.
sizin şafaklarda baya azalmıştır ama ben bir aydır giremiyodum.
geçen ay bugün gelmişti nişanlım. şafaklar 30 attı :)opuyorumnanaktan
evt tatlım sen gittiğinde 79 falandım heralde şimdi şafağım atarsa 43:lepi:turkbayragi
listeyide iyik devralmışım daha çabuk geçiyo sanki şafağım
geçmiş liste üstadlarıma layık olmaya çalışıyorum:1hug:
selam kızlar hemen hemen 1 aydır kk beni çıldırttı hiç açılmadı sayfa.bilmiyorumkismile tekrar bi deniyim dedim çok şükür bu sefer oldu.:lepi: ama çok özledim valla burayı. bu arada bilenler beni bilir 4 Ekimde nişanımız oluyo inşallah. Allah hepinize hayırlısıyla nasip etsin canlarım. canlarını yeni gönderen
canım ben meral yenı tezgerecılerdenım hayırlı olsun darısı bızım basımızaaa:Saruboceq:
bende melay canım 1 aylık eski tezkereciyim
allah tez zamanda hayırlısıyla kavuştursun canım inşallahopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?