- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #83.921
kızlarr selam hepinizee iyi şeyler yazmak isterdim buraya ama çok zor...gözümde problem olduğunu yazmıştım..gözümde şu an bir lavra yaşıyormuş canlı kuruğu ağzı gözü olan bir canlı...1 cme yakın hemdeee göz için oldukça büyük..yarın acilen ameliyata alınıorumm türkiyede bu bir ilkmiş daha önce böle bir vaka ile karşılaşılmamışş doktorumda böle bir ameliyatı ilk defa yapıcakmışş o da bilmiorr herkes şokta!gözümü kaybetme ihtimalim varrr..dualarınızı esirgemeyin kızlarr...yarın aşkım da gelio izinee..hiç bir şey için kesin konuşmayın ne olcağımız belli değil şafak 40 ama aşkım izine gelior vee nişan tarihimizde belli hiç bişeyi düşünemiorum şu an...herşeyin hayırlısı olsun kızlarr...benim yüzümden bir hafta askerliği uzucak aşkımınn teskere kağıdımız bile çıkmıştı oysaaa..kendinize iyi bakın
kızlarr selam hepinizee iyi şeyler yazmak isterdim buraya ama çok zor...gözümde problem olduğunu yazmıştım..gözümde şu an bir lavra yaşıyormuş canlı kuruğu ağzı gözü olan bir canlı...1 cme yakın hemdeee göz için oldukça büyük..yarın acilen ameliyata alınıorumm türkiyede bu bir ilkmiş daha önce böle bir vaka ile karşılaşılmamışş doktorumda böle bir ameliyatı ilk defa yapıcakmışş o da bilmiorr herkes şokta!gözümü kaybetme ihtimalim varrr..dualarınızı esirgemeyin kızlarr...yarın aşkım da gelio izinee..hiç bir şey için kesin konuşmayın ne olcağımız belli değil şafak 40 ama aşkım izine gelior vee nişan tarihimizde belli hiç bişeyi düşünemiorum şu an...herşeyin hayırlısı olsun kızlarr...benim yüzümden bir hafta askerliği uzucak aşkımınn teskere kağıdımız bile çıkmıştı oysaaa..kendinize iyi bakın
ŞenizŞeniz ne yapıyon tTLIM
bnm ki daha aramadı ama her an ararrr
canım benim ya nasıl üzüldüm senin durumuna inan bunu anlatamam.
nazara geldiniz resmen :gitme:
dualarım seninle esin'cim.Allah acil şifalar versin.durumundan nolur haderdar et bilmiyorumkismile
askerimle konuşuyodum kız bir saattir anca bitti siz napıyosunuz nasılsınız
napim cnm öle nette dolaşıommm çok komik yazılar var dur birini paylaşayım sizinle okuyun da siz de gülün =)
Erkekler; topuklu ayakkabı gibidir
başta zor gelir alışınca keyiflidir...
Erkekler; ateş böceği gibidir, eğlendirir
ama aydınlatmaz...
Erkekler; motorsiklet kaskı gibidir
tehlike anı dışında hiçbir işe yaramaz...
Erkekler;kilotlu çorap gibidir
zorlarsan kaçar...
Erkeğin, algılaması o kadar ağardır ki ağar çekimde görmedikçe golün nasıl atıldığını anlamaz...
Erkeklere, psikanaliz yapmak daha kolaydır
çünkü; hiç çıkmadıkları çocukluklarına dönmeleri gerekmez...
Her erkek sempatik olduğunu sanır çoğu erkek yanılır...
Erkekler sevmez kaybedeceklerini anladıklarında sevdiklerini söylerler...
' ilişkimiz hakkında konuşsak' lafı kadar erkeğin kanını donduran bir cümle yoktur...
Kadınlar ölene dek
erkekler doyana dek severler...
Erkekler; rimel gibidir
biraz duygulanınca dayanamaz...
Erkekler; fotokopi makinası gibidir
çoğaltma gerektiği zaman ihtiyaç duyulur...
Sevildiğini bilen erkek şımarır
sevilmediğini sanan erkek yanılır...
Kışın güneşine
yazın yağmuruna
erkeğin sözüne inanılmaz...
Bir erkek kadının ilk aşkı
bir kadın bir erkeğin son aşkı olmak ister...
esin canım allah şifa versin inşallah çabucak atlatırsın iiyi haberlerin bekliyoruz korkma canım sakin olmaya çalış emi içini ferah tut dualarımız seninle
iyiyim canım biraz hastayım senden naber_?
biraz boğazlrım ağrıyor canımben de iyyim tatlım gecms olsun nennn var?
hatta mikemmel dimiiii kızzz
slm kızlarben geldim nasılsınız????
slm kızlarben geldim nasılsınız????
kızlar ben çıkıorum hepinize iiiii geceler yarın gelirim gene opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?